18 sep. 2009

Skara

090916-090917

Så har man vart i Skara över en natt/dag. Himla trevligt! Förvisso så är det nästan alltid trevligt att träffa William ^^ Kanske lite illa, men orka bry sig. Kom väl fram till Skara runt 01 -tiden i torsdags, snacka om impulsresa, men det var det värt nu i efterhand.
Körde till Ica sen så fick det bli till att vänta på att William skulle komma cyklandes för att sedan visa vägen. När han väl kom cyklande så blev det till att fara vidare hem till honom, och kika film. Monsters vs. Aliens som vi såg mer än en gång. Eftersom att han missade mer än halva filmen varje gång, vilket ledde till att jag somna.

Efter en trång men ack så behövande tupplur som min högra axel fick känna, då jag låg på den genom hela kvällen, mer eller mindre. Så blev det ännu till att se Monsters vs. Aliens eftersom att han tydligen också hade somnat. Efter det så blev det till att kika på Year one och lyssna till min kurrande mage som verkligen gjorde sig hörd. Vilket jag fullständigt ignorerade genom att somna med William som huvudkudde, himla bekvämt vill jag lova.
Efter att jag vaknat av att Williams mage gjorde sig hörd så fick det bli för oss att fara in till centrum för att käka lite, och som den gentleman han va/är så bjud han mig på lunch, kinabuffé. Sen att jag inte hade några pengar hade ju såklart Inget med saken att göra! haha... *host*
Efter den kanske mindre goda maten men ack så behövande så bar det av mot Axvalla för att lämna ett intyg på Bergr's ena häst så blev det till att fara till Jula där vi traskade omkring på Outlet avdelning där William fyndade en rakapparat och ett datorspel. Dock så blev det lite körigt med betalning eftersom att ja... Iaf, det tog sin tid men som vanligt så löste vi det så galant så! xD haha...
Det blev även till att leka "Gul bil" vilket jag överlägset vann, men det oroade mig lite att det inte fanns så många gula bilar i Skara, såg typ bara tre eller något! Alla gula bilar verkar finnas i Vänersborg/Trollhättan.

Efter den utflykten så for vi hem till William där han satt så spelade och jag gjorde vad jag gör bäst, jag sov! Så underbart gott att sova!
Efter mycket spelande och sovande så fick det bli till att fara hem mot Vänersborg, underbart att ha solen i ögonhöjd nästan hela vägen. Och genomsnitthastigheten låg på ca 120 knyck från e20 till Grästorp, efter Grästorp till Lilleskog. Himla idot som bogserar en skruttbil + en vagn efter bilen! Sen så la dom ny asfalt i Vargönrondellen också... Yes så oehört underbart det är med vägarbete!

That sure was a day to do all over again

8 sep. 2009

Time after time

Lying in my bed I hear the clock tick
and think of you
caught up in circles confusion
is nothing new
Flashback, warm nights
almost left behind
suitcases of memories
time after

Sometimes you picture me
I'm walking too far ahead
you're calling to me, I can't hear
what you've said
Then you say: go slow
I fall behind
the second hand unwinds

If you're lost you can look, and you will find me
time after time
If you fall I will catch you, I'll be waiting
time after time
After my picture fades and darkness has
turned to gray
watching thtough windows, you're wondering
If I'm OK
secrets stolen from deep inside
the drum beats out of time

If you're lost you can look, and you will find me
time after time
If you fall I will catch you, I'll be waiting
time after time

You said go slow
I fall behind
the second hand unwindes

If you're lost you can look, and you will find me
time after time
If you fall I will catch you, I'll be waiting
time after time
time after time
time after time...