17 jan. 2010

Skövde

Så sitter man i sin nya säng i sin nya lägenhet med sina nya möbler i den nya staden. Helt sjukt när man tänker efter. Allt har gått i ett i säg kanske 3 veckor? Från att man fick reda på att man blivit antagen tills imorgon då allvaret börjar. Spännande!

Igår så for far, mor och jag iväg med Rune + en kärra till Skövde för att skruva ihop alla Ikea saker och för att säga hejd på ett tag. Från en tom lägenhet till ett mysigt krypin på bara några timmar.
Är det verkligen på riktigt?! Det känns fortfarande inte som om jag har flyttat till en helt ny stad, om man bortser från att jag inte känner en kotte i hela stan än.

Idag så traskade jag en runda på stan och hittade till Willys så jag passade på att köpa lite tandkräm och en tvål som vi glömde köpa igår när och far bunkrade upp lite gott till mig. Så typiskt att man glömmer tandkräm! Efter Willys så bar det av till Akademibokhandeln för att köpa ett kollegieblock så att jag inte ser helt oförberedd ut imorgon + 1 penna och suddgummi. Bring it on!
Snacka om att ha nära till nästan allt! 300 m till högskolan och säg 500 m till centrum och ca 400 m till stationen. Man kan inte annat än att bli lite bortskämd, om inte annat lat.
Nu ska jag bara fixa i-net och tv så leker livet.

Hou på ett tag

3 jan. 2010

Kolla kolla

Man kan säga att det har varit bloggtorka på sistone. Vad har hänt då? Det har blivit nytt år och jag har kommit in i Skövde på sjuksköterska linjen och jag har fixat bostad. Underbart! Så den 15:e så drar första lasset iväg mot nya djärva mål...!

Men atm så sitter jag hemma hos Erik och bloggar. Så otroligt socialt kanske du tänker? Men efter lite lirande av Aoe 2 (Age of empire 2) och bakade inkl. fikande så är det inte fullt lika osocialt. Sen att vi sitter med varsin dator gör det ju ännu lite mindre ososcialt. Så tekniskt sätt så är vi ganska sociala... Man kan ju alltid försöka inbilla sig vissa saker, en del går bättre än annat kan jag nog bara meddela.

Roger that! :P Hou