18 juni 2010

Wild World

280610

Idag har jag och Johan spenderat (jättemycket) tid på att utforska Överby köpcentra, det är inte mycket som har hänt sen jag lämnade Vänersborg, Pondus har flyttat på sig, sen så vet jag väl inte om det är så mycket mer som jag la märke till som är annorlunda. Som om det inte var var nog med att jag befann mig bland en massa affärer så upptäckte vi att den där brädan som jag köpte för ca 1800 kr i Skövde kunde jag ha köpt för ca 1000 kr mindre i Trollhättan, inte alls surt... Förbannelse! Men men sånt är livet... inte alltid rättvist.
Utöver detta så hände det väl inte så mycket, jag köpte lite kalsonger åt han den-dära "tillfälliga" saken, eftersom att jag ansåg att han behövde nya... Men nu kan man ju fundera på vad det är för fel på mig, köpa kalsonger åt någon är ju inte riktigt min stil alltså. Det var nog den där chocken av att jag kastat ut ca 1000 kr i "onödan".

Lill-gubben passade även på att köpa sig ett par egna truckar, så efter en massa gående så for vi till Kvantum och inhandlade lite god mat, nom nom nom... Sen bar det hem för att tillaga den och sova (för min del).
Jag har även passat på att vara uppe på vinden för att hitta den där lådan med alla bra-att-ha-när-man-flyttar-hemifrån saker. Awesome!

Imorgon verkar det luta åt att dra ner till Vattenpalatset och bada lite :D Det ska bli skoj!

Hou

Is it true

170610 - Det är synd att du är så ful.

Nu vart det ett himla tagsen man bloggade, med andra ord så har jag skaffat mig ett liv... eller?
Anyway, sist jag bloggade så hade jag precis flyttat in i mitt lilla lägenhetsrum i Skövde, vilket jag förövrigt bor kvar i, eller mer förvarar mina tillbehör.
Sjuksköterskeprogrammet är kul dock är det en herrans massa latin som man ska printa in i hjärnan, celebullum om jag inte minns helt fel (det kan vara storhjärnan också). Missade nog nästan garanterat på Anatomi-tentan på 15 hp (Crap säger vi då) men det får bli till att plugga nu under sommaren. Vilket kan bli lite svårt eftersom att jag läser två sommarkurser på 7.5 hp vardera, den ena är jättesko som i Gör skoj! Projket i spelutveckling - introduktion är den första (och roliga kursen) som går ut på att man ska göra egna spel =D Wiie... Den andra kursen (aningen jättemer seriösa) heter Medvetandets socialpsykologi, låter intressant, men är det det? Har absolut ingen aning eftersom att jag bara har vart på introduktionen än, eftersom att kursen inte börjar förens nu på nästa tisdag.

Jag har även hunnit att skaffa mig ett ex i Skövde och jag har en tillfällig at the moment, eller hur man nu ska uttrycka det. Fast förhoppningsvis är han ju inte tillfällig, men det vet man ju inte med dagens ungdom. Det gäller ju att ligga i som man säger i Moldavien, eller gör man?
Som om det inte vore nog med han den-dära "tillfälliga" pojken, han har även fått mig till att prova på att åka Skateboard... Livsfarligt(!) Let's try it again! Det är verkligen livsfarlig, men lite livsfara har ju inte skadat ibland... typ... kanske, eller? Men eftersom att jag inte är Den som är Den så säger jag att det är lite kul, vilket är sanning och inte ljug.
Jag har även börjat jobba inom Sexmästeriet (vilket kan låta lite skumt(höhö)) vilket är himla kul, dock så är jag aningen (som i ganska mycket) bitter på min gruppledare som bara fuckade upp det totalt och hen (hen = han/hon) bara beter sig som en idiot och en massa andra saker som gör att man får vara lite aningen jättebitter...!

Men eftersom att jag är som jag är så får det vara... Mamma fyller år snart (den 21 nu) så jag, bror och far har köpt en jättefin karaff i Line-serien! Den var/är jättedyr, 899 kr men tanten fuller ju bara 60-år en gång, vilket kanske är tur i sig, annars hade det blivit jobbigt. Så nu får ho' banne mig bli nöjd!

Tjaa... Det vart väl den nästan bästa sammanfattningen jag kan ge för tillfället då jag är överpigg på en massa Kaffe och Cola då min bror ville till Strandgatan och fika och jag är ju (som sagt) inte Den som är Den(!) så jag och han den-dära "tillfälliga" joinade så snällt dit och det ena ledde till det andra...

...så nu säger jag: Godnatt!