11 juli 2010

Grillning/Capsande/Rockband/Kubb

(10/7 -10)

Gårdagen var något speciell den. Det var sjukt varmt och kvavt ute, men 5 tappra människor vågade sig ut på Skövdes gator, allt för att kunna köpa sig lite alkohol och mat inför kvällens bravader då det nalkades grillning/capsning/kubb.
När vi väl kom fram till bolaget så var det aningen svårt att bestämma sig för vad man skulle ha, skulle man gå på godhet i smak eller på pris, jag bestämde mig efter ett tag att gå på smaken. Kan ju dock erkänna att jag failade ganska enormt på det, men whatever.
Efter bolaget så bar det av med inte allt för raska steg till Willys för att införskaffa sig något att grilla. Det svåra med att grilla det är inte själva grillandet i sig utan vad man ska grilla och vad man ska ha till det man grillar. I vilket fall som helst så blev det en flintastek och ingenting till för min del, busigt värre.

När jag var hemma igen så slog det sig att jag inte hade käkat någon brunch och klockan var slagen 4-ish så hungrig som jag var så stekte jag upp köttet från i förrgår/gårdagen och mumsade i mig, nom nom var det för magen.
När klockan var runt 18-tiden så knackade Camilla på dörren och vi begav oss ut till Bat.gården för dagens bravader.
Självklart var alla andra sena och vi kunde inte börja grilla förens Tau kom med grillkolen så det blev till att chilla lite i solen.
Men när Tau väl kom så blev det till att grilla, nom nom nom dock så var jag fortfarande mätt från de två små bitarna jag tryckte i mig tidigare så det blev inte så mycket kött för min del, pinsamt.

Efter ett tag så blev det i alla fall dags för lite capsning, stackars Camilla som inte skulle ha någon alkohol, hon fick en massa ^^ Mohaha... haha... haha
Eftersom att jag inte fann min alkohol speciellt god så passade jag på att dela med mig en massa av den istället för att dricka den, man får ju inte vara dum.
Jag är ganska säker på att Tau lyckades bäst med capsningen.
Undertiden som vi höll på som kom Nollan, Sannehed, Jessica och Tiger förbi och inte långt efter vi slutade capsa så begav vi oss till vardagsrummet för lite Rockband spelande, awesome! Jag kan inte säga hur länge vi höll på, men jag kan säga att det var ett bra tag för när klockan var halv 1 på kvällen/natten så bestämde vi oss för att sluta vår rockkarriär och prova på Kubbkarriären i mörkret.
Jag kan ju bara meddela att det gick så där för oss, men jag skyller på Doodlye'sen. Vi tog oss en lite hutt efter varje sak vi slog ner.
Det skummaste var nog att någon trillskades med att kasta ner smällare och fyverkerismällare, jag förstår mig inte på folk ibland, tycker dom att vi låter för mycket så får dom väl säga till, vi är inte helt omöjliga.

Efter kubbandet så fick det bli för lilla mig att dra mig hemåt och nana, vilket jag inte gjorde. Utan jag var vaken och pratade med Citron, den sjuke jäveln ^^

5 juli 2010

Adam - Lite sämre än alla andra

050710 - Minigolf

Idag tog Johan och jag med Adam till minigolfen i Skövde (i Boulongerparken).
Innan vi började spela så kom vi överens om vilka regler vi skulle köra efter, vilket blev:
- Fortsätta där bollen stannade även om man inte kommit förbi första hindret.
- Åker bollen utanför banan så får man lägga bollen där den studsade ut.
- Man har 8 slag på sig, missar man på 8:e slaget så får man 10 poäng.
- Hardmode = det svåraste som går med hindren/hindret.

Det hela började riktigt bra för Adam, dock så kan det ju bero på att både Johan och jag fick 10 slag och Adam slog endast 3 slag. Adam - Lite bättre än alla andra(?)
Men redan på andra hålet så visade sig att det endast var tur på första hålet för Adam, han slog nämligen 8 slag vilket resulterar i 10p. Jag var inte något bättre jag, men Johan passade på att slå i bollen på 6 slag.
Hål nr 3 fick Adam - Lite sämre än alla andra ännu 10p, mendan Jag fick i den på Endast 1 slag! Johan var inte så mycket sämre han, 4p.
Detta bevisade bara att Adam - Lite sämre än alla andra verkligen stämde.
Ställningen hittills:
Adam: 23p, Jag: 21p & Johan: 20p

Efter bana 9 så såg poängställningen ut följande:
Adam: 44p, Jag: 45p & Johan: 46p
Detta var ju aningen oroväckande, Adam som är lite sämre än alla andra låg helt plötsligt först, detta höll tyvärr i sig tills de sista banorna.
Efter 12:e banan så var poängen följande:
Adam: 59p, Jag: 66p & Johan: 64p
Finn ett fel!

Men inte behövde vi oroa oss, för på bana nr 13 slog både Johan och jag 2:or och Adam en 6:a sedan 4,5,5,8 och på hål nr:18 en 1:a.
Vilket gjorde att Adam - Lite sämre än alla andra var uppe i hela 90p.

Jag slog följande (efter 2:an): 6, 2, 6, 10 och på hål nr: 1 vilket pinsamt nog gjorde att jag var uppe i pinsamma 93p.

Johan slog följande (efter 2:an): 5, 2, 4, 10 och en 2:a vilket resulterade i Johan slog Adam med 1p då han hamnade på 89p.

Adam - Lite sämre än alla andra kom två(!) Jag säger att jag hade en dålig dag och Adam hade nog bara lite tur...

Missa inte nästa inlägg om Adam - Lite sämre än alla andra