17 nov. 2013

Someday

Det har varit en rätt hetiskt helg så att säga!
Fredag: Gbg - Nickelback @Scandinavium and it was awesome...!
Lördag: Awsome doughnut-glass-skapelse i Brunsparken och sedan Vänersborg för att hälsa på hos föräldrarna.
Söndag: Hem till Skövdeland och chilldag.

Det har varit fullt upp! First thing first, Fredag: Nickelback @Scandinavium and it was Awesome!  Jag hade inte räknat med att dom skulle vara så bra live. Iof så har dom ju varit rätt så stora i över 10 år. Skulle lätt se dom igen! Deras förband Skillet var helt okej också, deras musik var riktigt bra, däremot så var deras sångare lite sådär. Men i deras låt Monster så var han riktigt duktig. Tror att dom kan gå riktigt långt!

Efter spelningen så bar det av till Johans syster och hennes sambo + katter! Så goooosiga katter!

Lördag: Det blev till att gå upp "tidigt" iof så vaknade jag vid typ 07-08 och efter frukost så blev det till att göra stan'. Lite SF-bokhandel och lite glass i brunsparken. Så gott men så mycket glass! På bilden så hade dom bara en doughnut med mjukglass på, men i verkligheten så var det en massa glass i hörnen av tallriken också! O M G!
Efter glassen bar det av till Vänersborg och föräldrarna med Johans föräldrar; Woop woop! Det var en väldigr mysig kväll hos föräldrarna, mycket skratt och god mat.

Söndag: Hemresa 9.55 och en chilldag! Många Castle-avsnitt och mys med den bästa!

And now... Over and out!

10 nov. 2013

Borås

Nu sitter man på tåget från Borås hem till Skövdeland. Efter att jag blev klar med Hemtentan i torsdag så har jag inte haft något speciellt att göra så jag har gjort följande:

× Städat råttornas bur
× Spånat ev. föreläsare till framtid 2014
× Kollat på filmer som jag inte har haft något som helst intresse för
× Skummat igenom nästa kurs
×Börjat läsa Heat Wave av Richard Castle (från tv-serien Castle)

Det är sjukt tråkigt att inte ha något att plugga. I need to get a life -.-*

Det var inte förens i fredags som det fanns lite saker på agendan. Framtidsmöte vid 15.00 där jag skullr ha fått presentera första utkasstet för eventuella Talare, men icke sa nicke! Det får bli nästa vecka,  hoppas jag!
Efter mötet så blev jag upplockad av Trix och Lisa för att sedan hämts upp vår packning inför helgens vistelse i Borås! *Heja Elfsborg!!!*
Det visade sig att det blev jag som körde till Borås, snäll som jag är :) Väl framme hos svärföräldrarna (så himla fult ändå, "svärföräldrar") *Sverige är landet där det heter att man Gifter sig och svärföräldrar, istället för marriage och parents in law. Suck*
Jag har iallafall världens bästa svärföräldrar. Just saying!

Vad gjorde vi i Borås då?
I lördags så åkte vi på en dagstur till Göteborg och spatserade runt där i höstregnet. Hittade ett par awesoma hörlursmuffar aka mufflonfår, 199kr hos Claesan. Bästa köpet so far.
Idag däremot är det farsdag så vi traskade runt nere i Borås och fotograferade statyer och dylikt. Jag fick Thor serietidning nr 2 i födelsepresent --> A W E S O M E ! ! ! #HappyMy
Det blev även en trevlig fika på Café Viskan och en runda på Knallerian. Trix och jag passade på att köpa Lars en liten (svär)farsdag present, en Spitfire modell av någon form - kunde göra den svensk dessutom.

Just nu så står vi på perrongen i Herrljunga och väntar på tåget som skulle ha kommit 18.51 men som nu är beräknat till 19.05 - det är en ens snö ute och SJ är redan försenade -,- det kan ju iof ha att göra med banarbetet, men ändå! Till och med Nattåget hinner före vårt tåg. Suck SJ kan inte ens ropa ut förseningen av det tåget vi ska ut förens 10 min efter den egentliga avgångstiden. Däremot så har dom fixat högtalarna på stationen. Typ första gången som man kan höra vad som sägs. #GoodjobSJ

När vi kommer hem så får set bli ett eller 2 avsnitt av Castle så har vi sett klart säsong 3 av Castle *dun dun duuuh*

Nu är klockan 19.07 och inget av tågen har dykt upp -,- A fucking BU!

Puss och hej leverpastej

5 nov. 2013

I've got my mind set on you - Hemtenta!

Så är det bara 49 dagar kvar till julafton! Vart tog tiden vägen... Jag vet inte hur det är för dig, men för mig så har har tiden förvandlats till pluggande. Jag sitter i genomsnitt 8h/dag i skolan, varav det är ca 1h lunch. Jag kan förstå dom i klassen som har jobb eller liknande att dom inte får lika mycket tid till att plugga, men istället för att hänga på Facebook och klaga över att kursen är dålig osv. osv. Så kan dom ju lägga all den tiden på att studera? Jag blir så bitter på sånt folk! Det är kanske inte så konstigt att det bara var 7st som fick VG och 25st som fick G på tentan medan hela(!!!) 23st fick underkänt! Holy mamma! Tänk då om dom hade spenderat sin dyrbara tid på att studera istället för att sitta och leta "fel" i studiehandledningen för att sedan skriva om det.

Oh well thats them. Jag är i alla fall snart klar med hemtentan. Imorgon ska jag sitta och skriva klart det sista så att jag kan spendera torsdagen med att kolla igenom den minst 20 gånger! Mohaha... Jag kan erkänna att jag inte hade klarat av att komma såhär långt idag om det inte hade varit för George Harrisson - Got my mind set on you. Har nästan lyssnat sönder på låten,  men man blir så glá av den. Lyssna på den! ;)

Men nu blir det ett Castle avsnitt innan sängen kallar.

Puss och hej leverpastej.

4 nov. 2013

Frustrationen!

Så sitter man i sängen 07.45 och är pepp på att få börja med hemtentan. Däremot så har dom inte nämnt vilken tid som tentan läggs upp så jag bara antog att den skulle komma upp kl 08.00. Klockan blir 08.05 och jag har inte sett något spår av någon tenta. 08.15 och fortfarande inget spår av den dära tenten -.- jag bli så bitter! Hur svårt ska det vara att lägga upp en himla tenta kl 08.00?! Om lärarna typ förväntar sig att vi ska sitta 8h/dag och plugga så kan dom ju iaf underlätta det lite för oss genom att göra sitt jobb i tid! Gaaah... Det är så satans segt! *Suck*

3 nov. 2013

Sunday bloody sunday

Tjohopp! Idag har varit en sådan dära ligga-i-sängen-och-sova -dag. Har varit på allmänt segt humör (sorry Trix & Kula). Jag avskyr verkligen sådana dagar, man får verkligen ingenting gjort! Usch och fy.
Vaknade vid 08 och tänkte: Imorgon ska jag gå upp 2h tidigare, och direkt efter det så sten somnade jag. Bra där!
Idag har vi lyckats få lite gjort iaf. Vi traskade till Clasan och köpte en burk med sådan där luftspray-tjosan för att rensa datorn på lite damm då den har fått för sig att stänga av sig utan förvarning. Men för en gångs skull så var det jag, av alla människor som gick fort. Det brukar ju alltid vara jag som går långsammast av oss. Mycket märkligt.

Väl inne på Elins Esplanad så kände jag direkt hur obekväm jag är med att gå i stora shoppingcentra. Det intressanta är jag först trodde att jag typ panikattacker av att vara på ställen med mycket folk från min tid i Sexmästeriet, men förut idag så satt jag och läste några gamla inlägg där jag hade skrivit hur obekväm jag var med att befinna mig på ställen med massor av människor.
Dagen blir ju iaf inte bättre av att man bara vill bort från stället man behöver gå till för att kunna fixa en sak. Oh well 10-15 min senare så var vi, Kula, Trix och jag på väg hem, woop woop! Kan bara säga att jag ganska snabbt ångrade att jag inte tog med mig vantar och mössa som jag annars brukar ha -.-' silly me!
Datorn krånglar fortfarande men vi som i Trix har lyckats med att koppla problemet till NHL-streamingen... Han är ju inte allt för nöjd över det, jag däremot bryr mig inte så mycket om just det.

Jag tror däremot att det kanske kan vara något "fel" på mig, jag har ända sedan jag lämnade in min Inlämningsuppgift velat ha tillgång till Hemtentan som läggs upp imorgon... GAAH!!! Så sjukt otålig! Jag menar, vad har hänt med mig?! Här är tjejen som nästan alltid gjort allt i sista minuten genom så gott som hela skollivet. Fram tills nu, nu lämnar jag in saker iaf 3 dagar innan deadline och ser fram mot nästa uppgift och jag är redan "klar" med min uppgift i Framtidsgruppen. Framtidsgruppen är den gruppen som gör att eventet Framtid kan gå av stapeln, vi fixar föreläsare (som är min uppgift att leta reda på) och allt annat som har med Framtidsmässan att göra. För mer information så rekommenderar jag att du går in på: www.studentkaren.se/framtid där står det mer information.

För att fortsätta med min allmänt dåliga söndag så hände det något bra, jag vann i Lords of Waterdeep aka. Lords of Waterderp. Borde kanske göra drinking ruels till spelet, kan ju bli rätt många klunkar... hmm -To be continued!
Men om jag ska vara helt rättvis så har det varit en helt okej Söndag, så jag ska nog sluta att klaga nu. Imorgon så kommer jag äntligen att kunna börja med Hemtentan och jag ska även iväg till KSS för att göra magnetröntgen på båda mina små tossingar - Finally!

Så... Puss och Kram Leverpastram!

Next Year

Det är så gött att vara 24 men att fortfarande se ut som 20 år. Jag har en känsla av att jag kommer att behöva visa legitimation på Bolaget tills jag är ish 40 iaf. Men vad gör väl det?
Gårdagen var sjukt lyckat! Själva festandet började när Ljudas kom, eftersom att Kula sa att vi inte kunde börja dricka innan den första gästen kom. Jag kan väl säga att skittelsdrycker är helt okej, vissa har en rätt märklig smak och vissa har en bättre eftersmak så att säga, jag rekommenderar den gröna.
Efter att allt fler folk började anlända så bestämmde vi oss för att spela Pandemic med dryckesregler vilket resulterade till att vi ganska snabbt blev mer eller mindre fulla. Rätt nice I must say!

Efter mycket drickande så begav vi oss till kåren där det var tjockt med folk, dock så kan jag inte påstå att jag tycker att det är så kul där längre "/ oftast är tar det väldigt lång tid innan man får beställa eller så är det inget folk. Kan vara så att jag är lite för arbetsskadad för att vara riktigt kunna slappna av och festa. Who knows...? 
Ca 15 min innan stängning så gick vi till Mode grillen för att skaffa oss lite fyllemat, inget är så gott som fyllemat, nästan i alla fall. Efter maten så var det dags att nana kudden, gissa om vi somnade snabbt.

Idag (lördag) så har vi spenderat större delen av dagen med att spela Dungeon & Dragons brädspelen: The legend of Drizzt & Wrath of Ashardalon som man kan kombinera. Sjukt kul att spela många på, men det fungerar lika bra om man bara är några få som vill spela.

Men nu är jag galet trött! Så atte... Puss och hej, Leverpastej.

Pandemic Drinking Rules:
  1. Välj en infektionsfärg: Svart/Blå/Gul eller Röd
  2. För varje kub som placeras ut, ta 1st klunk.
  3. 1st klunk/kub som man tar bort.
  4. Varje gång man använder sig av sin ability, ta en klunk.
  5. Om det ligger 1 kub på varje stad av sin färg, ta 5st straffklunkar/runda.
  6. För att cura så sveper man minst 50% av sitt innehåll för att fira.
  7. Varje kort som man byter så får mottagaren dela ut 1 klunk till valfri spelare.
  8. För varje nytt research house så dricker alla 3 klunkar för att fira.
  9. Behöver man descarda kort efter en epedemic så tar man 1st straffklunk/kort som slängs. 
  10. Om man förlorar så sveper alla sitt innehåll, minst 50% av innehållet.
  11. Om man vinner så skickar man sitt glas till personen till vänster om en och alla sveper minst 50% av innehållet.
  12. Vid Outbrake så dricker Alla 1 klunk/outbrake. Förutom personen med färgen där outbraken blir, han/hon dricker som vanligt.
Special
Om man är 3 eller färre spelare så dricker alla för den färg eller färger som är över.


Halloween 2013, 1 Nov
Från vänster fram: Jag, Trix
Vänster bak: Mika, Ludde, Joge, Kula och Farfar