31 okt. 2013

You can call me Al

Sista dagen som 23, what to say? Har spenderat större delar av dagen med att fixa i ordning "skittelsaften" :p Man måste nämligen sila ut sockerlagret som bildas, och det tar rätt lång tid. Men jag kan lova dig att kaffefilter kommer att vara din bästa vän, tillsammans med en tratt. En liten förvarning är att det luktar som bara den så jag rekommenderar att man använder sig av en gasmask eller liknande. Chansen att man får huvudvärk är stor. Men jag hoppas på att allt slit ska vara värt imorgon!
Det värsta var nog när man inser att man måste dammsuga lägenheten samtidigt som man har en mindre go huvudvärk. Men som tur var så erbjöd sig Kula att hjälpa till, och tillsammans så lyckades vi dammsuga så gott som hela lägenheten och snabbstäda toan. Woop Woop!

Om inte annat så blir det till att spela lite Pandemic med de bästa ikväll om allt vill sig väl. Varje gång som Trix och jag har spelat Pandemic så har vi vunnit. Jag förstår inte varför så många säger att det är svårt? Man behöver ju bara bota sjukdomarna, inte utrota dom! Dessutom så kom jag på rätt sköna regler för Drinking Game regler för Pandemic. Alla spelare väljer en färg, och för varje kub som läggs ut av sin valda färg så dricker man en klunk. Varje gång det blir en outbrake så dricker man för varje stad som drabbas. Det bästa är om man spelar på den svåraste nivån. Men reglerna är under konstruktion så jag får återkomma. Har du någon idé om hur man kan vidareutveckla reglerna så lämna en kommentar eller två ;)

Men nu kom pojkarna tillbaka från sin hämta My's present runda -.- Jag är inte ALLS nyfiken eller så... Nej nej nej varför skulle jag vara det liksom?! *Suck*

Over and out - Puss och hej, Leverpastej!

30 okt. 2013

I'd come for you

THOOOOOORRRR 2...Så atte Thor 2 hade premiär idag och den var så *** het! Inte bara Chris Hemsworth utan även Tom Hiddleston, Oh My! som vår käre George Takei skulle ha sagt.
Om jag får säga det själv så föredrar jag nog första filmen, men jag rekommenderar absolut Thor 2, det är nästan en film som man måste se, om man gillar Superhjälte-filmerna.

Men till en annan rolig sak. Jag fick idag reda på att jag klarade första kursen: Introduktion till Folkhälsovetenskap. Klarade nämligen tentan! Woop woop... För att vara lite självgod - Jag är så jävla awesome! Skulle bara ha läst på om de 11 folkhälsomålen också så hade jag fått VG på tentan -.-

Nog om skolan! Jag har nu ledigt från skolarbete fram till måndag då det är dags för hemtenta *Dan dan daaa* Förhoppningsvis så är jag klar med den på torsdag och kan skicka in den på fredag, men jag ska inte vara allt för självgod, jag vet ju inte vad det är jag ska skriva om än. Men det löser sig som allt annat.
Apropå att lösa sig, mina Vodka/Skittels  drycker börjar att ta form, gjorde resen av färgerna förutom gul då Vodkan av någon anledning tog slut, bara sådär! Så nu måste jag köpa en till flaska - Not cool! Fördelen är väl att fredagen kommer att bli fett med awesome! Paaaarty paaarty *untz untz untz*

Men nu är det dags att nana kudden, klockan har lyckats att springa iväg till de senare timmarna och jag har inte hunnit spela mina mobilspel än, det kan ju bero på att en viss Kula kom till Skövdeland idag.

Btw. min eventuella present till en mig själv kan eventuellt ha levererats till mig idag, kanske...

Puss och hej, leverpastej!

29 okt. 2013

Sandcastle in the sand

Äntligen så är inlämningsuppgiften inne! Så nu har jag 5 dagar ledigt, från skolan iaf. Det verkar bli en aningen hektisk vecka:
Idag (tis) - Gå igenom inlupp 2 med Sara och Anna.
Onsdag - Bästaste Kula kommer till stan' och på kvällen nalkas det Bio - Thor 2
Torsdag - Inhandla lite stuffs inför Halloween och sen fotografera Amerikansk Football på Södra IP.
Fredag - D-Day! Förutom att jag blir ett år äldre så är det Halloween!!! Woop! Woop! Paaaaaarty... so to say. 
Lördag - ...
Söndag - Spelkväll med vänner!
   Plus att man ska hinna ta sig till gymmet, well good luck with that!
Fullspäckad vecka. Det bästa av allt är att det eventuellt kommer en eller två saker på posten, som ev. kan vara något som jag ev. har köpt till mig själv så att jag ev. vet att jag får något som jag vill ha, eventuellt! I'm så psyched

Som om det inte vore nog med alla härliga saker så har jag kommit en längre bit in på Castle *Dan dan daaah* Så sjukt bra serie - me gusta long time! Den har verkligen allt! Från de lättare mordfallen till de galet läskiga fallen där jag bara vill gömma mig bakom en kudde. Vem kunde ana att Nathan Fillion är så... ruggedly handsome! :)
Jag har varit så upptagen att jag inte ens har hunnit spela mina tre mobilspel! Shiet - får göra det ikväll aka innan det är dags för att nana kudden. Jag har förutom att finslipa min inlämningsuppgift provat att göra en Skittlesdrink, så nu ska skittleserna(?) bara lösas upp i vodkan och sedan så ska det bara vara att blanda ut det med vad man nu vill ha, t.ex. sockerdricka/fruktsoda. It's gonne be ledgendary!

Men som om det inte vore nog där! Det passas på att göra hemmagjord Beefjeerky också! Det luktar gudomligt i lägenheten, iaf i köket. Om nom nom...
Men nu är det dags för ännu ett avsnitt av Castle!

Puss och hej, leverpastej!

28 okt. 2013

So long and thanks for the fish

Nu när stormen Simone passar på att dra fram över Sverige så finns det nästan inget bättre än att kura ihop med älsklingen och äta på god mat och onyttigheter. Men vad vore allt detta utan ett eller några avsnitt av Castle *dan dan daa...* så sjukt bra serie!
En Crime/Com. med Nathan Fillion kan inte var mer än awesome, Richard Castle (Nathan) som en deckarförfattare som får hänga med en Beckett mord detektiv på order av hans goda vän borgmästaren. Kemin mellan Castle och Beckett är suverän. Lite långdragen men det gör att hela serien blir awesome.

Men nog om detta! Snart är det fredag och då nalkas det fest, men inte vilken fest som helst, utan Halloweenfest och jag har den perfekta halloween kostymen.

Puss och hej, leverpastej!

Walk on the wild side

Det är konstigt hur man kan hitta gamla saker via Facebook. Här sitter man i Högskolan i Skövdes bibliotek för att redigera det sista i sin inlämningsuppgift, och som de flesta vet så händer det lätt man hamnar på sidospår. Givetvis gjorde även jag detta, jag hamnade på FB som så många andra säkert också gör. Det bästa var nog att jag kom in till min blogg! O M G ! Jävlar vad svårt det skulle vara att komma in på den då! Det tog mig iaf 15 min för mig! Allt detta bara för att det visade sig att jag har kopplat bloggen till en annan mail... -.-' Ops!
I alla fall. Jag såg att det vara ca 2 år sedan jag bloggade sist, rätt mycket har hänt på dom där två åren kan jag säga. Jag har hunnit gifta mig och jag har börjat studera på Högskolan i Skövde till Hälsocoach... *Dan dan daaah* Rätt så nice ändå. Nu ska jag ju egentligen ägna mig åt att redigera min inlämningsuppgift, har bara två delar kvar att gå igenom.
Men det är ju mycket roligare att sitta och blogga! #Attensionspan enormous while studying eller något.

Det bästa av allt med att studera är att man kan skapa en speciell studie-lista på Spotify! Dock så måste jag medge att den ena listan är lite pinsam, en massa 90-tals musik a.k.a sånt som jag lyssnade på när jag var liten. Däremot så kan man ju alltid slå på "private session" eller något. Kom dock på att jag inte har gjort det nu... ops! -.-' Påtala om musik, R.I.P Lou Reed <3 p="">
Peace out!