30 dec. 2013

5:2 Dieten?

Oh well! Idag vaknade jag vid 11-ish och då vart det till att gå ner och trycka i sig lite frukost, och oj vad mycket mat de hade plockat fram! Hela matbordet var fullt av diverse saker, mysigt.
Det tog inte lång tid innan de andra kom ner, minus en Kula som hade somnat om, så Andy fick gå och väcka honom ^^ That's the boulder we know and love.

När alla var mätta och redo att ta in dagens nya lärdomar så bar det av till Coop för att införskaffa den nya 5:2 dieten: två Stora påsar med lösgodis och fem påsar med chips, + dricka. Ay Caramba(?)! 
Planen var att vi skulle till Ida och Kassler - till Ida och kika på film och äta lite mat :) Det blev mest film och rätt mycket mat. Filmerna som vi kikade på var:
  • Water for the elephants - Rätt bra faktiskt, den är rätt djup så det gäller att ha tid över, men det är absolut en film som man ska ha se!
  • The Hogfather - En film i två delar som man ska ha sett!
  • Pacific Rim - Var också väldigt bra, om man bortser från alla de fysiska lagarna som skulle göra filmen rätt så omöjlig, men nu ska man inte överanalysera allt... har jag hört.
Änyways... Det har varit en mycket trevlig dag som bara har flugit fram, tack mycket vare alla de långa filmerna och det mycket trevliga sällskapet! 

Imorgon nalkas det fika med en gammul kompis från barnatiden! 

Detta är även något som man SKALL ha kollat på! Han är helt fantastiskt på så många sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar