30 dec. 2011

Human Clay

Så har ännu en dag passerat på Käpplundavägen 16 och idag har Trix och Jag med hjälp av Mika, Tweet och Kassler varit sjukt produktiva! Helt sanslös är det.
Då kanske du undrar vad v har åstadkommit idag? Jo det ska jag berätta för dig.

Dagen började med en kopp kaffe och en go macka för att sedan göra en deal med Trix om att han skulle få sova 1 h till om han städade Bataljonslägenheten så att den går igenom besiktningen i morgon kl 15.30. Sjukt bra deal tycker jag. Men i vilket fall som helst så ringde jag till Mika och frågade honom om han hade lust att hjälpa till med att flytta över det sista i Bat. lgh. vilket han hade. Så vi möttes vid på Bat. och antog oss den stora utmaningen: Lägenheten!
Efter lite plockande så ringde jag till Kassler och frågade om han kunde tänka sig att köra lite lass med bilen vilket han hade, enda kruxet var att han körde en Clio eftersom att deras andra bil inte hade funktionsdugliga bromsar, lol på det. Jag ringde även till Tweet och frågade om hon också kunde tänka sig att hjälpa till och köra, vilket hon kunde. Det roliga med det här är att även Tweet körde Clio så det blev många slag där.

Nu är det nämligen så att i Skövde så har vi uppfunnit "Clio-leken". Clio-leken går ut på att så fort du ser en Clio så får du slå (snällt) på valfri person, så länge som du är före alla andra, och varför detta kanske du tänker nu? Jo, det är nämligen så att vi (Trix och jag) började med att dunka till varandra på antingen Saab eller Volvo och detta bara växte och växte, vilket resulterade i att man fick välja ett bilmärke, men var märket för udda så inföll bild-regeln. Bild-regeln innebär att om ett bilmärke är för udda så får man ta fram en bild på en bil av just det märket och visa för personen som valt märket och lappa till personen.
Vi kom även ganska snabbt fram till att Renault Clio är en av de fulaste bilarna som rullar så vi gjorde Clion till en sorts "Joker" vilket innebar att den personen som var snabbast på att säga "Clio" och slå en person fick göra detta.
Men när man äger/kör en Clio så får man utöver det vanliga slaget ett extra slag (om det vill sig illa till) just för att man kör en av de fulaste bilarna. Så här har vi Clio-leken, ENJOY!

Men tillbaka till den produktiva dagen.
Tillbaka i Bat.lgh. så hade Mika och jag kommit ganska långt när Trix dök upp vilket gjorde att vi kom ännu längre och både Kassler och Tweet kom med bilar, så då blev det till att lassa in så mycket bös som fick plats i varje bil och köra iväg till den nya lgh. Efter detta så for Kassler vidare mot nya djärva äventyr och vi fortsatte med att flytta över stuffs. Mika och jag stannade och plockade upp lådor medan Tweet och Trix åkte tillbaka till Bat. för att lassa i mer bös.
Efter ett det lasset så bytte vi roller och jag och Mika for iväg för att lasta i lite till bös. När i kom fram till Bat. så såg vi att Turbo stod vid sin brevlåda så då smög jag mig fram och smällde på fönstret in till postlådorna och vek undan, vilket ledde till att det såg ut som att det var Mika som smällde på fönstret, lol. Jag tror att Turbo nästan sket på sig lite där, men jag frågade inte.
Detta i sin tur resulterade till att Mika och jag stod inne i Turbos lägenhet och pratade om schemat...
Men när detta var klart så gick vi upp och fortsatte.
När vi kom tillbaka så hade Trix beställt en familjepizza som tack för hjälpen med flytten och för att vi skulle få lite energi och inte gå runt och reta sig på varandra. Efter pizzan så tog vi tummen ur röva och tog ett sista lass från Bat. Tada! Så nu ska det bara behövas städa som en dåre så att vi kan lämna över nycklarna och Bataljons lägenheten blir ett minne för livet... eller inte!

Väl tillbaka så for Tweet hem och Mika, Trix och jag (mest killarna) plockade i lådor osv. och jag möblerade om i min garderob så att min balklänning skulle få plats.
När vi inte orkade göra det fint mer så satte vi oss och spelade Settlers of Catan, sjukt galet men framförallt roligt spel! Måste spelas om man inte redan gjort det. I vilket fall som helst så sa Trix och jag till varandra att vi inte skulle bli arga eller sura på varandra än mer än nödvändigt såklart. Jag måste erkänna att det faktiskt gick riktigt bra att spela och det var mycket roligare när vi spelade mer neutralt än när vi bara jävlas med varandra och det blir sura miner överallt. Det hela slutade iaf. med att jag vann, det är försten till 10 p och ställningen blev följande:

10 p - My
8 p - Mika
8 p - Trix

Sweet!

Men nu ska jag lägga mer på riktigt och lyssna på Dresden files och imorgon blir det till att städa här hemma och för Trix del så ska han städa i andra lägenheten...

Tada!

29 dec. 2011

JVM

Jisses! Inte trodde jag att JVM i Ishokey kunde vara så intessant. Riktigt kul att se de sista 20 min + förlängning och straffar. Nu råkar det ju vara så att jag inte kan ett dyft om hockey men enligt kommentatorerna så var matchen tydligen hyfsat intressant och Sverige spelade en bra match, inte överdrivet bra, men helt okej. Även Schweitz gjorde tydligen en riktigt bra match. Men peronligen så sög dom när det kom till straffarna, dom satte inte en enda, mendan Sverige satte sina två av 3 eftersom att dom inte behövde göra en tredje.
Det vart så spännande så att jag i skrivande stund sitter i badkaret och tar med ett bad medans jag bloggar... hmm har bloggandet gått liiiite för långt nu kanske. Bäst att jag slutar innan jag får någon mer dum idé.
I vilket fall som helst så är det tur att vi inte betalar för vattnet i lägenheten, för annars hade det blivit svin fawking dyrt ^^

Men med ett varmt bad och lite Dresden files så säger jag:
Howdey foks

28 dec. 2011

Kidnap the Sandy Claws, beat him with a stick

WHAT'S UP FOKES?!

Sedär ja! Då har ännu en dag gått och idag har det hänt grejjer vill jag lova!
Dagen började med att jag fick ett sms av mor som sa att hon for från Vbg vid typ ca 12.30 eller något så då var det bara till att stiga upp och ställa sig framför diskho och diska. Efter ett bra tag så kom även Trixen upp ur sängen och hjälpte till med diskberget som blev när vi helt plötsligt fick en massa mer porslin och dyl.

När allt detta var klart och lägenheten såg fin(are) ut igen så var det bara till att invänta morden som skulle anlända vilken sekund som helst, och sekunderna blev till minutrar och efter några eller flera minutrar så anlände hon med en massa stuffs. Vi fick bl.a. badskum och två fina soffkuddar och allt annat som vi lämnat efter oss i Vbg.

First thing first; Fika!
Under fikat så frågade mor min varför vi inte hade klockan på kroken och jag kan erkänna att jag inte fattade vart hon menade och vilken himla satans krok hon menade, men efter lite guidning så visade sig att det satt en "klockkrok" ovanför dörr karmen in/ut till köket som helt och hållet undgått mig, jisses så pinsamt!
Min fina bort förklaring var att jag inte nådde så mor ställde sig genast på en stol och hängde upp klockan, så nu står inte klockan på köksfläkten längre utan den hänger snyggt och hyfsat prydligt på väggen.
Vi som i Trix fick även upp gitarrhängare, närmare 3 st på väggarna ovanför/bakom soffan så nu ska vi bara få hit min lilla Ibanez från Kula så blir det Gör Vackert!

Men utöver detta så har det varit en ganska loj dag... tror jag.
Jag har äntligen fått tummen ur och gjort i ordning de nya grupperna för Sexmästeriet, som det ser ut just nu så är jag förbaskat nöjd om jag får säga det själv! Juste ja! Jag har ju även spenderat iaf. 15-30 min på att designa om bloggen. Herregud vad svårt det ska vara! Jag hittade en awesome bild på en Rugbyspelare som jag ville ha som bakgrund, dock så var den svartvitt (vilket gjorde att det inte syntes lika väl att det var en Engelsk spelare). Detta gjorde det förrädiskt för all text. Hade jag en vit font så syntes inte hela texten vilket gjorde att jag isf. var tvungen att flytta på hela allt det så att hela texten skulle synas, men det fungerade inte i slutändan heller, vilket resulterade i att jag fick ha svart font; Vilket självklart inte fungerade heller eftersom att bakgrunden blev för mörk så texten syntes knappt, Suck!
Men nu får jag erkänna att jag blev hyfsad nöjd med hur den ser ut nu... Eller det måste jag ju nästan säga eftersom att jag inte har ork till att göra om den på ett tag iaf...
I vilket fall som helst så tycker jag att det kan bli Nyår och helgen efter nyår så att The Gang kan samlas igen! Woho ^^ Jag saknar pojkarna... Det blir så tråkigt att bara busa med Trix efter ett tag, han bara kittlas och är allämnt stark... hehe men inte lika strak som Tony Stark... Jag kan inte annat än att älska mina dåliga B-skämt! Dom är så B så att dom blir roliga!

Det slog mig även att jag verkligen saknar rugbyn. Vinterträningarna var de bästa och oftast roligaste träningarna, F Y S ! Yeey, det kanske låter lite konstigt och det kan jag hålla med om, men att träna fys med rugbytjejer är gör kul! Speciellt Ups 'n downs och allt annat påhitt. Dock så saknar jag verkligen inte övningen: Ägget. Ägget gåt ut på att man springer runt ett bana som är format som ett gigantiskt jävla monster ägg med en rugbyboll som du håller med båda händerna. Det kanske inte låter så jobbigt men saken är den att du ska ge ca 80% runt banan och den skall springas 2 x 5 ggr, så med andra ord. Du springer 2 varv - pause - 2 varv osv.
Det är så sjukt jäkla galet jobbigt att jag svettas bara av att tänka på't. (Man kanske ska tappa upp ett bad, hmm...).
På tala om att springa, det verkar som att Ullis å jag ska ge oss på att springa Vår Ruset igen, och denna gången kanske vi lyckas med det. Alla de andra gångerna så har jag antingen vrickat eller stukat någon av fötterna eller så har någon av oss varit sjuk osv osv. Men denna gången ser det ljusare ut; Peppar peppar ta i trä'.

Men nu är jag skapligt trött på att skriva en massa nonsens så det blir nog bra, och om det inte blir bra så Fortsätt så ;)

"Ollo?" -Sir it pronounce "Hello"

281211

Shit va kul! Jag har hittat tillbaka till min blogg och självklart så var jag tvungen att läsa igenom några av de äldre inläggen. Herrejävlar vad kul det är att läsa om sina ibland så modiga men oftast dumma eller rent utsagt korrkade bravader.
Men som om det inte vore nog med detta så fick jag tillbaka några goa gamla minnen av allt läsande.

I och med detta så har jag bestämt mig för att börja blogga igen! O M G ! Hur kommer detta att sluta och hur länge ska jag orka skriva om mitt ... hmm liv? Men framörallt; Kommer någon att orka läsa min blogg, förutom Trix då. Men och andra sidan så räknas inte han eftersom att han är min sambo eller före detta "tillfällige" något.
Vad fick mig att börja blogga då? Jo, det ska jag betätta. MTV sänder en sjukt rolig serie som heter "Awkward" och som handlar om en tjej som går från att vara osylig till att bli "it" och hon bloggar! Lite smått patetiskt sådär men galet kul!

I vilket fall som helst så är det snart Nyår vilket kommer att firas på schlâtta i år igen! Tada! Så intressant är mitt liv. Hoppas att det blir bättre detta året, för förra året så blev jag fast mellan ett par som prångt skulle hångla in nyåret medans jag stod mellan dom, jävla Aludden och Anette!
Anyway! Jag kom precis på en dålig sak med att blogga, istället för att fortsätta diska som jag lovade att jag skulle göra så sitter jag nu framför min överdrivna stora dator och skriver ner skit som jag inte vet vem som överhuvud taget kommer att läsa, förutm då Trix! Men som nämnde tidigare så räknas han inte.
Men man kanske ska ta tummen ur baken och lägga sig i sängen och nana kudden... Tåls att tänka på, eller så dricker man kallt gott kaffe med mjölk så kan jag garantera dig att åt minstonde jag håller mig vaken ca 3-4 timmar till... Lol!

Över and out!

27 dec. 2011

Jul jul jul

271211 - Catching!

Sedär ja! Efter många månader utan bloggen så har jag äntligen hittat hit (vilket kanske tog... ca 30 min efter lite Facebookande och matlagning).

Det har hänt en hel del sedan jag bloggade sist! Han-den-där tillfällige visade sig bli fast så nu bor vi ihop (igen) fast på riktigt på ett nytt ställe. Jag tror att det är 3:e gången som vi flyttar men denna gången lär det bli mer pernament. Det bästa med lägenheten är att det inte är en Studentlägenhet, utan en riktigt så 1 vuxenpoäng till mig! Catching... Men vuxenpoängen slutar inte där, vi har även förvisso fått en kaffekokare (1vp) och jag har bjudit upp vänner på en kopp kaffe (utan den snuskiga betydelsen) så det blir 2vp tlll så ställningen är: 4 vuxenpoäng mot 0 (något som jag inte har riktigt klart för mig än, dvs. vad jag tävlar mot).

Jag kan även påpeka att det har hunnit bli Jul och detta året så for Johan och jag ner till Vänersborg för att fira Mini(h)julen hs Erik som traditionen lyder så vart det ett knytkalas, Johan gjorde Jansons och jag bad min mor göra lite köttbullar, vilket hon givetvist gjorde, snäll som hon är.

Den 23:e så for vi ner till Götet för att handla lite julklappar för att dedan dra vidare mot Borås, eller rättaresagt Brämhult för att fira jul hos/med Johans familj.

Den 24:e så for vi tillbaka till Vänersborg för att fira jul med min familj, efter en 3 rätters middag och lite Settlers of Cathan så blev det till att nana lite kudde, men först så passade vi på att spela lite Backgammon.

I vilket fall om helst så är jag über trött och imorgon så kommer mor upp och lämnar stuffs, personligen så tror jag mer på att hon bara är nyfiken på hur den nya lägenheten ser ut...

Over and out!

25 jan. 2011

Letters to Juliet

151210 - Veckans film: Letters to Juliet

En typisk dramafilm, och som du kanske kan räkna ut av filmtiteln så har den en Romeo & Juliet känsla över sig. Spoiler alert! Det finns även en balkong, så passande kan man ju tycka.
Huvudpersonerna är: Sophie, Victor, Clair och Charlie.

Vi får följa Sophie och Victors för-bröllopsresa till kärlekens stad; Verona. Italien. Där deras vägar inte helt oväntat delas och Victor bryr sig mer om sina leverantörer av viner, olivolja osv. till sin snart nyöppnade restaurang.
Medan vi får följa Sophies väg som delas med Charlie och hans farmor Claris letande av en massa Lorenzos.

Inte helt oväntat så är det Amanda (något) som spelar Sophie. Amanda har vi tidigare sett i Mamma Mia The Movie samt Mean Girls.