25 aug. 2009

090825

Jag har kommit fram att jag är lite lätt förvirrad! Det blir ju inte bättre av att kollar på Linas Kvälssbok, så sjukt pinsam! Fast det var ganska kul att se den på bio x)
Men men det blir väl bra med allt... kan man ju alltid hoppas i alla fall.

21 aug. 2009

Live and let die

090821

Vad har man gjort idag då? Ganska mycket för att var mig.
Jag har pratat med någon från Branäs och ska på arbetsintervju den 15e september i Karlstad, spännande! Sen så har jag cyklat ner till Berger's i regnet för att luncha tsm med Ulrica, vilket i sig var trevligt. Det bar av till Meza efter att vi packat ur Ford Ka:n som var lite lätt överpackad. Väl inne på Meza så sitter min far där och lunchar med någon arbetskamrat så det fick bli för honom att bjuda mig på lunch, himla smidigt, tvingade honom inte eller så, frågade bara lite snällt om an ville sponsra sin dotter genom att hosta upp lite pengar, vilket han så gärna gjorde.

Efter lunchen och lite utspilld Loka (av Ulrica) så traskade vi iväg till hon som har To die for där Ulrica provade lite kläder för att senare köpa dom och sen blev det till att traska tillbaka till bilen. Himla trevlig lunch!
När vi kom tillbaka till Berger's så fick det bli till att cykla hem och jag vet inte vad jag gjorde. Kollade på Under the Tuscan sun och halvt somnade. Hade gått och lagt mig precis innan 05 och var uppe innan 10, yeey...

20 aug. 2009

The Replacements

090819 - Vid Merlins Rutigaste Y-Frontkalsonger!

Är fortfaranden sjuk, men jag gled ner till träningen och kikade på den, fast det blev mer att Vivvi och jag passade lite boll, lärde henne hur man kastar mer "riktiga" pass och inkasst. Himla trevlig typ det där, dock så har hon stukat knät så hon får/kan inte springa. Men vi kom fram till att nästa säsong, då jävlar!
Önskar att jag inte hade vart sjuk utan att jag kunnat vart med och tränat, verkade vara en himla kul och go träning med lite spel mot biffarna i herrlaget. Men men det är som det är...
Efter träningen så fick det bli till att fara hem och skruva ihop en Billy hylla så att mor skulle bli lite gladare och sen chilla! Fast chillandet bestod av att jag läste lite mer i HP - Dödsrelikerna för att lite senare bli upphämtad av William för att kika film hos honom. Himla komiskt; Han hade vart hos sin bror och hämtat tillbaka sin sladd till Tvn (mellan datorn och tvn så att man kan se på film från datorn till tvn.) Bara det att den passade inte! xD Han har köpt ny dator, eller vissa delar iaf. Himla lyckat xD Men det klarade vi fint, fick till att ha bra syn bara xD Så efter mycket om och men (med andra ord tjöt, som vanligt) så fick vi igång ljudet och filmen, som vi fick börja om på ca 2-3 gånger eftersom att någon alltid lyckades med att missa början, lyckat!

Sjukt bra film som bör ses av alla! Dock så glömde jag min mobil där xD

15 aug. 2009

Reddy, set GO!

090815 - Matchdag!

Så sitter man på bussen igen, vi har precis åkt från Örebro, det fick bli ett litet stopp för att äta frukost/lunch och nu är vi som sagt påväg på riktigt (mer eller mindre).
En hel dag i Sthlm är ju inte helt fel, om man är ute på stan' och ränner, men nu så ska vi "bara" spela vår seriepremiär i allsvenskan för att sen vänta på att Ralf har dömt herrarnas match kl 15. Vilket i sin tur betyder att vi kommer att komma hem så in i helvete sent! Gaah... men det är väl sånt man får räkna med, nu slog det mig att Spartacus herrarna också spelar kl 15.00 så det spelar ju ingen större roll alls att Ralf dömer en match.

Kan erkänna att jag för tillfället inte är det minsta taggad alls för att spela idag, har inte kunnat träna p.g.a. flytten men framförallt för att jag har/är (lite) sjuk. Har rethosta nu, hostar och hostar, hostattack är ett väldigt bra ord för att sammanfatta det hela.

Vi förlorade matchen som de flesta vet med 81 - 12 p vi spelade bra men Exiles var bättre, lite mer kondition och aningen mer styrka. Sjukt snabba var dom! Men men that's life! Spelade fullback igen, men det var lite konstigt, eftersom att jag är så van med att spela ytter.

Ny orkar jag inte skriva mer om det xD

13 aug. 2009

Society

090812

Idag så har skruvat ihop tre lådor, inte kunant träna, vart på Amway möte, chillat lite på Sanden och käkat chikenburgare på torget.
Ja nu fanns det inte så mycket mer att säga om min dag, förbannat segt som vanligt, vaknade vid 09 -tiden och var äckligt pigg sen somnade jag om och vaknade vid 12-tiden och var trött. Men pallrade mig upp ur sängen och skruvade ihop mors lådor som jag lovat för att sedan kolla Asterix och Vikingarna som för övrigt är en väldigt bra film, låten när eftertexten kommer är grymt bra!
Jag fick även öppna för Kakelgubben som skulle lägga in två små saker som han sa, Arnold tro jag bestämt att han heter. Himla trevlig typ det där, som alla andra snubbar har varit.

Har även hjälpt far med att baxa ner två fönster från högsta vånignen vilket var aningen jobbigt eftersom att fönster väger mer än vad man kan tro. Speciellt om man får all tyngd uppifrån och man själv står på en stege, Yeey säger man då, eller mer hjäääälp!
Efter den lilla persen så for jag hem till Becca och lånade deras dusch då vi inte har en än, kommer i slutet av denna veckan eller i början av nästa. Efter det behövande men ack så sköna duschandet så for vi ner till stan' för att gå på ett Amway möte. Dom säljer bl.a. smink och rengöringsprodukter för ett billigare pris osv, vilket verkar vettigt.

Efter den informationen så cyklade vi iväg till Sanden och mötte Anna halvvägs så vi tog följe och träffade Timmy, Malin m.fl. på Sanden. Det var inte igår som man träffade dom kan jag lova. Träffade även Edvin och fick hans nummer, kanske får snålskjus av honom imorgon när vi ska till Pernilla och supa lite! Ska bli kul, hoppas jag, förvisso alltid trevligt att träffa, joel, djorjde, emma, pernilla m.fl.
Träffade även tomas som i och för sig jobbar nere på sanden så fort det är någon tillställning, men ändå. När jag lite senare kom fram till att jag var hungrig så bestämde becca, anna och jag oss för att dra till Pizza pizza och käka lite, men dom hade hunnit stänga så vi drog vidare till Italia, men dom skulle stänga om 17 min så det kändes inte så aktuellt längre, så vi drog till torget! Hatar 14-isar! Helvete vad jobbiga dom kan vara! Shiit, rabies typ! Men min kycklingburgare vad god i alla fall.

Det blev ett bra tag på torget för vår del, vi satt och pratade en massa minnen, och om vad tänker jag inte gå in på, men det var trevligt. Efter det taget så cyklade jag och Becca hemåt och nu sitter jag här och skriver samt smsar med Basti som befinner sig i Norge, jag kommer vara ruinerad sen!

Pusshej

11 aug. 2009

What a day, what a day

090810 - Halvt pissed off!

Så har den sista dagen i Vargön på Släggevägen 3a runnit förbi (igen!)
Imorgon bär det av till nya vyer och till det nya huset på heltid, första lasset har förvisso redan gått och andra och antagligen tredje, men imorgon så kommer alla satans helvetes flyttlådor att för ett litet, men dock så underbart ögonblick att försvinna från min åsyn i kanske 15 min om jag har tur. Dom 15 min är tiden det tar från Vargön till Blåsut, man kan ju alltid hoppas på att det blir broöppning så att man slipper se dom för en lite längre tid. Men som om jag skulle ha sådan tur, knappast! Med min otur så lär det säkert bli så att jag får åka med alla lådor eller något liknande.

Så vad har jag gjort den sista dagen i huset? Jadu, jag har... P A C K A T ! ! ! för ovanlighetens skull. Men jag får erkänna att jag även passade på att packa så mycket att jag fick ner allt som skulle ner i lådor och resterande kastade jag runt mig som en galning i hopp om att träffa något som ev. kunde ha rört på sig.

Jag har även hunnit med en tur till Överby med Becca, det bar av till Skopunkten för att ev hitta ett par skor till mig eftersom att det då blir både billigare för Becca och mig, eftersom att det är en himla massa rabatter där, skorna kan då inte vara dyra att tillverka, man tycker ju nästan att dom borde gå back med alla himla rabatter som hänger i luften och lockar in folk med antagligen smak på dålig kvalité eller studenter. Inget elakt menat mot dom som gillar Skopunkten, men personligen så anser jag att skor bör ligga på urspungspris min 500 kr för att kvalitén ska vara bra. Men sen att jag är en märkesbög (eller fashionfag som Ullis och jag kom fram till att det borde heta på Engelska) är en annan sak.
Men tro det eller ej så hittade jag ett par skor som jag kunde tänka mig, ett par skatar-liknande skor med en rosa kant på plösen och skrikande rosa sula under till. Ja men varför inte slå till på ett par skor med rosa dekorationer när jag redan har en rosa mobil tänkte jag. Sen att Becca ansåg att dom mer manliga skorna var tråkiga har ju absolut ingenting med saken att göra.
När jag väl bestämt mig för ett par skor så fick vi traska tillbaka till Beccas bil för att hämta hennes skor som hon redan hade köpt, our plan looked like this: Hämta beccas skor, lämna tillbaka dom samtidigt som jag skulle hämta dom jag ville ha och hämta ett par likadana som Becca lämnade tillbaka. Allt för att lura systemet + dra nytta av rabatten.

Men innan allt detta gick i verket så fick det bli en tur upp till GameStop för att införskaffa ett spel till Nymark samt ett stopp på Harald Nyborg för att införskaffa lite fler packlådor. Efter att allt detta hänt så satte vi vår briljanta plan i verket! Mohaha... Tror att han i kassan flirtade lite med, han önskade mig en fortsatt trevlig dag! OMG (Oh My God) inte alls paranoid, nej! Men från det oseriösa till det mer seriösa, han va kort.
Efter det inte allt men samtidigt smidiga bytet/köpet så traskade vi iväg till Lindex så att Becca kunde köpa special strumpor till sina nya skor, sånna där kvinnerliga saker som jag inte riktigt förstår mig på (som vanligt).

Självklart så hann vi med ett stopp på Donken, eller i detta fallet i drive throughn! Himla gott med Chicken Jr utan sallad och McFlurry cornetto choklad! Mumma med mat.
När vi befann oss på Nygårdsrakan så ringde far och var måttligt arg och skällde ut mig för att mor hade åkt någonstans, så då skällde jag ut honom tillbaka, dock så hann han nästan lägga på innan jag var klar så då blev jag måttligt arg på honom! Grr...
Väl framme så blev det till att p a c k a ännu mer, jag blir galen! Men klart blev det, hade förvisso inget vidare val eftersom att flyttgubbarna kommer imorgon tidigt som satan på morgonen och gör sitt jobb, hoppas jag!

Men nu (snart, sen) så ska jag njuta av den sista natten på Släggevägen 3a, 468 30 Vargön. Tror att den nya adressen är: Blåsutbacken 4e, 462 60 Vänersborg. Att föräldrarna inte kunde valt ett ställe med lite kortare adress, men men man kan ju inte få all man önskar sig, hur hade världen då sett ut?!

Pusshej

10 aug. 2009

And If the night runs over and if the day won't last

090809

Längesen jag skrev nu känner jag, men jag har varken haft ork eller tid, but now I do have it!
Vad har hänt då? Vi håller på att flytta som galning, eller packa och ränna fram och tillbaka från Vargön-Blåsut-Vargön... Men men så länge jag slipper betala bensinen så är jag glad!
På tisdag så är Vargölivet slut "/ Helt sjukt egentilgen! I 16-17 år så har jag bott i ett och samma hus och klagat till och från på att det är så förbannat långt in till stan', men nu när vi väl flyttar så att det tar 5 min med cykel ner till stan' så känns det mäkta konstigt. Klagar inte det minsta, men aningen konstigt lär det ju bli till en början... tror jag.

I alla fall, detta har hunnits med i nya huset (för min del):

* Satt ihop en satans massa möbler!
* Svurit över att ha hamrat sig på tummen!
* Sovit undertiden som min bror lagt golvet i mitt rum (skulle hålla honom sällskap)
* Lacerat väggarna i mitt rum/spacklat som en galning
* Möblerat och hjälpt till med att sätta upp hyllorna i mitt rum som förövrigt nästan är klart
* Öppnat dörren en massa gånger åt hantverkarna som envisas med att komma när normalt folk fortfarande sover
* ...
* Spelkväll med The Gang!
* Svurit åt den satans Tv:n som inte alltid gör som jag vill
* Skruvat ihop den Satans skit garderoben (från Jysk) med far och boat in mig i den
* Sovit och ätit och en massa toa besök

Det är ju som om jag redan bor där när jag tänker efter.
Men idag så har jag ställt in en massa av mina alla böcker, dock så behöver jag fara ner till IKEA igen, trött som en prinskorv på att vara där nu känner jag. Hade det inte vart för att dom har så god dricka där så hade jag satt mig på tvären till att ens tänka den någorlunda hemska tanken, för ett tag framöver i alla fall.
Men jag har även (som sagt) packat som en blådåre idag, får väl skylla mig själv som inte började tidigare med att packa, men orka börja 1 månad innan! Bara segt att leta runt i en massa lådor och försöta ordningen som man har till en början, innan man bara vill spy av att tänka tanken: Vad ska jag lägga i botten?!
Då kommer känslan av att man hat alldeless för mycket pryttlar som man inte ens använder men som likt förbannat måste med! Sen att mitt nya rum är hälften så litet/stort som mitt nuvarande suger ju, fast det är ganska mysigt, men det suger fortfarande!

Jag har seriöst packat sen kanske 9-10 i morses och har fortfarande inte fått ner allt, "10 lådor senare och inte är man något klokare" det är illa!
Men som tur var så har jag åkt upp till blåsut och lämnat alla mina filmer och några cd-skivor och lite annan skit. Efter det och lite mat (pommes m. b-sås) så svängde jag inom William så att han kunde sno lite filmer av mig. Kan även säga att det regna som in i grushögen! Inte kul att springa med datorn, externa och en blottad hårddisk från bilen in i huset, "But a man got to do what a man got to do!" som man säger, himla uttryck!

Och nu är jag aningen trött p.g.a. sömnbrist och arbete från tidigt till sent! Men men så kan det gå om in hasspen är på! Need to sleep, but I can't sleep! Damn this lamp is killing me!

Godnatten! (Vill bara påpecka att det vräker ner nu! Regnet alltså.)

1 aug. 2009

Work a lot

090731

Idag blev det till att jobba på Vbgfestivalen från 17 - 01 med Rugbyn. Himla trevligt, jag och Fäger stod och sålde lotter som bara den!
Träffade en massa folk, både trevliga, snygga, söta och äckel! Usch för dem.
Blev även utmanad av Fäger på bollkasstning vilket jag ganska lätt slog henne på och vann en rosa tärning ^^ Hehe... en sån som man hänger i bilen alltså.

Träffade även brors gamle kompis Tomas som jag lyckades sälja en massa lotter till ^^ Hur roligt som helst, han vann bara 2 gånger av jag vet inte hur många lotter som han köpte, sen så tyckte han att jag lurade honom, men han köpte fler lotter. Jag vet inte hur jag lyckas med det ;)

Tomas (inte han som köpte alla lotter) i sin nya outfit? :P