31 dec. 2013

Down down in Goblin-Town...

Idag har varit en riktigt rolig dag! Det började typ med att vi for in till centrum för att jag skulle träffa Malin, en gammal barndomsvän från de mörka skogarna i Dalsland, som självmant flyttat till Linköping. Under tiden som vi stod och väntade på vårt kaffe på Espresso house så traskade Trix, Ljudas och Kula in med Simon och hans familj in. Så det blev till att hitta ett bord eller flera så att vi alla skulle få plats, när det är smockfullt inne på Espresso house! Men skam den som ger sig, visst hittade vi ett stort bord med plats för oss alla, med lite hjälp av våra bordsgrannar. Det finns fortfarande hopp om mänskligheten!
Trix hade snällt köpt ett par benvärmare till mig, som jag i och för sig bad om, hur mysiga som helst, inslagna dessutom. När klockan blev närmare 14.30 så kom vi på att vi ville besöka den dära spelbutiken som ligger vid brandstationen. Men vi kom snabbt fram till att pojkarna behövde spatsera till Dressman för att inhandla skjortor. Trix hittade en mörk-ish röd- och en turkosa skjorta, mycket stiligt. Malin behövde gå till Lagerhaus och Webhallen så vi gick gladeligen dit vi med. Inne på Lagerhaus så hittade jag lite godis/tuggummin som jag inte kunde motstå att köpa till pojkarna.
Inne på Webhallen så passade jag på att köpa 2st 140-fläktar till min "lilla" dator, Finally! Efter typ 3 år, bättre sent än aldrig, eller hur!?

Efter en mycket trevlig tid med Malin på stan' så var det dags att ge sig av hem till Kula igen. Väl framme så blev det till att rolla upp en karaktär till Pathfinder. Förbered er för nördiga stats.
Resultatet:
Name: Pai | Alignment: CN
Class: Druid | Current lvl: 2
Race: Gnome | Size: S | Gender: F | Age: 71 | Weight: 32 lb | Hair: Brown | Eyes: Brown
HP: 14 | Speed: 20 ft
STR: 9 -1 | DEX: 14 +2 | CON: 11 +0 | INT: 10 +0 | WIS: 16+3 | CHA: 11+0
AC: 17 (10+3+1+2+1+0+0+0 | Initiativ: 2 (2+0)
Touch: 13 | Flat-footed: 15
Fortitude: 2 (3+0+0+0+0) | Reflex: 2 (0+2+0+0+0) | Will: 6 (3+3+0+0+0)
BAB: 1 | CMB: -2 (0-1-1) | CMD: 10 (0-1+2-1 + 10)

Orkar inte skriva ut allt de andra, men jag har även skaffat mig en kisse-katt som husdjur, en Tiger som heter Tigur och han är Awesome!

Man kan väl sammanfatta det hela med att vi inte rollar speciellt bra! Det är lite jobbigt när GM snittar typ 14 och vi andra i partyt snittar ish 7 -.-' I don't want to live on this planet any more... :'( typ.
Men för Tigur går det bra, han leker lite med sina offer lite innan han sätter in dödsstöten, precis som den kisse-katt. OMG! Han Crittade precis! Tigur är bäst!
I alla fall, vi slår inte så bra, och det hjäpte inte att byta tärningar. Men där emot så verkar det som att vi har börjat slå bättre nu när vi la en filt på bordet så att vi inte behöver smyga längre med rollandet! Perfect.

Om man bortser från allt nörderi så har jag även sett att jag inte behöver kunna alla de latinska namnen på stuffs i människokroppen, utan att det räcker med att kunna de svenska namnen... OMG! OMG! OMG! Jag är såååå glá! Nu ska jag bara fixa grupparbetet och trycka in all annan information i minnet. Fick även påpekat för mig att det endast ör 10 dagar kvar tills tentan :( #FML

Oh well,back to the game!

zZzZz... time to sleep though. Pöss å kram!

30 dec. 2013

5:2 Dieten?

Oh well! Idag vaknade jag vid 11-ish och då vart det till att gå ner och trycka i sig lite frukost, och oj vad mycket mat de hade plockat fram! Hela matbordet var fullt av diverse saker, mysigt.
Det tog inte lång tid innan de andra kom ner, minus en Kula som hade somnat om, så Andy fick gå och väcka honom ^^ That's the boulder we know and love.

När alla var mätta och redo att ta in dagens nya lärdomar så bar det av till Coop för att införskaffa den nya 5:2 dieten: två Stora påsar med lösgodis och fem påsar med chips, + dricka. Ay Caramba(?)! 
Planen var att vi skulle till Ida och Kassler - till Ida och kika på film och äta lite mat :) Det blev mest film och rätt mycket mat. Filmerna som vi kikade på var:
  • Water for the elephants - Rätt bra faktiskt, den är rätt djup så det gäller att ha tid över, men det är absolut en film som man ska ha se!
  • The Hogfather - En film i två delar som man ska ha sett!
  • Pacific Rim - Var också väldigt bra, om man bortser från alla de fysiska lagarna som skulle göra filmen rätt så omöjlig, men nu ska man inte överanalysera allt... har jag hört.
Änyways... Det har varit en mycket trevlig dag som bara har flugit fram, tack mycket vare alla de långa filmerna och det mycket trevliga sällskapet! 

Imorgon nalkas det fika med en gammul kompis från barnatiden! 

Detta är även något som man SKALL ha kollat på! Han är helt fantastiskt på så många sätt!

29 dec. 2013

Dancing with my self

Så atte nu befinner jag mig i fiendeland och jag har lyckats blanda mig in bland befolkningen med hjälp av min förmåga att snappa upp dialekter. Eller inte...

Jag befinner mig nu i Linköping hos Kula och hans familj. Vi anlände efter inte så mycket om och men, men vi körde nästan fel i slutet, men annars var det fint väder. Vi är förövrigt; Trix, Ljudas och jag, och vårt mål är att spendera Nyår hos och med Kula. Vi ansåg att det var dumt att han alltid ska behöva åka till oss när vi lika gärna kan komma till honom, och billigare då Ljudas har bil. 

Tanken igår var att vi skulle ha gett oss av vid 10-tiden, men pojkarna gick inte upp förens 09.50  so... how about no! Men vi kom iväg aningen *host* senare till systembolaget, där vi hade i uppdrag att införskaffa ett fint och gott vin till föräldrarna Ericsson, som tack för att vi får bo hos dem. 
Vi passade även på att knata in på Coop för att köpa julklappar som vi skulle ha med till Kula, and boy did we finde some goodies! M-M-Mmm! Mer om dem framöver.

Efter detta så var nog klockan runt 12 iaf. och vi var äntligen på väg. Bättre sent än aldrig?! Vi behövde tanka så vi svängde in till något litet samhälle-liknande-by-ish och tankade rätt billigt! Mohaha... Bäst ju! Dessvärre så hade jag varit toa-nödig sedan Skövde och det blev ingen kisse-paus förens i Motala, där vi även passade på att käka lite lunch på Donken.

Efter en go lunch så bar det av till destinationen "Behind enemie lines" aka. Linköping. Resan dit gick smärtfritt, förutom att jag fick hjärnsläpp och öppnade dörren utan att låsa upp bilen när vi skulle åka iväg. Så jag kan konstatera att larmet på Ljudas bil fungerar. \ o /

När vi kom fram så nalkades det fika och sedan JVM! Go go Sweden! Och Sverige vann mot Finland, vilket var lite av en prestation, då Finnarna under de senaste tränings/matcherna piskar Sverige. Men ICKE denna gången! Me Gusta so to say! Det blev även "lite" NHL spelande med Andy, Kulas bror. Mycket underhållande.
Efter detta så blev det till att äta middag, kalkon och potäter med bönor och go sås. Fantastiskt gott måste jag säga. Om nom nom nom nom nom nom... 
Efter maten så gick pojkarna ut på en mini-promenad och jag bestämde mig för att få lite plugg gjort -_-' tråååkigt. Men om de andra kan klara detta så kan även jag göra det! Måste även börja med grupparbetet också! 

And now, ouver ändt aout!

28 dec. 2013

Jul jul, strålande jul...

Så var det dags att blogga igen! :D
Det har varit en mysig men aningen hektiskt jul, som vanligt. Dessvärre så har skolan bestämt sig för att jag ska ha en Fysiologi tenta med relevant anatomi. Not cool! :c
Men utöver att jag har behövt sitta och plugga under Jul(!) så har det varit en mycket mysig och givande jul. Det började med att vi samåkte till Vänersborg med Lollo och Ytterby, de skulle ändå förbi Vbg så vi fick åka med. Väl framme i Vbg så hade mamma dukat fram fika till oss, så det blev någon timmes fikandes med Knåla aka. Kola/Knäck. Mycket god!

På kvällen så bar det av till Erik för att fira Minijulen med vänner, tråkigt nog så var det rätt många som inte kunde komma i år :( Men vi hade det väldigt mysigt ändå! :D Woop woop
Johan fick sig en tub/burk med smaksatt syre som påminde om pepparmint tror jag bestämt. Jag fick ett julägg gjort och designat av någon som jag inte just nu kommer ihåg namnet på. Ulrika Wallin Hydman eller något liknande.

På söndagen (dagen efter) så bar det av till Borås och Johans familj, väl framme så blev det till att fika för att sedan plugga i några timmar. -.-' Så sjuuukt tråkigt, intressant men tråkigt.

På Måndagen så blev de lite pluggtid på morgon innan de andra vaknade. Sen nalkades det frukost och en tur ner till centrum. Så nu har jag kört i centrum. Passade på att köpa en "fin" hatt, en gul Eflsborgshatt till pappa! Mohaha... jag är så ond!
På eftermiddagen så kom även Lobo (Johans systers sambo) med katterna och det började bli dags att göra julmaten. Ni förstår att Johans familj firar jul natten till den 24:e, vilket är himla smidigt.
Efter mycket julmat så var det ännu en gång dags för lite pluggande för att sedan övergå till tv-tittande och halvt sovande tillstånd. Men när klockan väl slog 00.00 aka 24.00 så var det dags för julklappsutdelande! WOHO! Jag hade slagit in en fällkniv till Johan i silvertejp, just because I can! Mohaha...

På Julafton! (Tisdag) så bar det iväg till Vänersborg för att fira jul med min familj.
Väl hemma så blev det till att byta om, slå in de sista julklapparna och bänka sig framför tv:n för att kolla på Kalle Anka kl 15.00.
Det lilla jag såg av Petra Mede tyckte jag INTE ALLS om! Hon pratade alldeles för mycket och tog för många konst-pauser och var allmänt DÅLIG!
Efter Kalle så blev det julklappsutdelning och pappa vart väl inte allt för thrilled över sin nya fina hatt, men desto mer över boken han fick om hur man åker Längdskidor.

Den 25, onsdag så bar det iväg till Elgiganten för mellandagsrean redan 07.45 -ish för att införskaffa en Chromebook! And know I have one, O-YEAH!

And that's all fokes! Peace and out.

17 nov. 2013

Someday

Det har varit en rätt hetiskt helg så att säga!
Fredag: Gbg - Nickelback @Scandinavium and it was awesome...!
Lördag: Awsome doughnut-glass-skapelse i Brunsparken och sedan Vänersborg för att hälsa på hos föräldrarna.
Söndag: Hem till Skövdeland och chilldag.

Det har varit fullt upp! First thing first, Fredag: Nickelback @Scandinavium and it was Awesome!  Jag hade inte räknat med att dom skulle vara så bra live. Iof så har dom ju varit rätt så stora i över 10 år. Skulle lätt se dom igen! Deras förband Skillet var helt okej också, deras musik var riktigt bra, däremot så var deras sångare lite sådär. Men i deras låt Monster så var han riktigt duktig. Tror att dom kan gå riktigt långt!

Efter spelningen så bar det av till Johans syster och hennes sambo + katter! Så goooosiga katter!

Lördag: Det blev till att gå upp "tidigt" iof så vaknade jag vid typ 07-08 och efter frukost så blev det till att göra stan'. Lite SF-bokhandel och lite glass i brunsparken. Så gott men så mycket glass! På bilden så hade dom bara en doughnut med mjukglass på, men i verkligheten så var det en massa glass i hörnen av tallriken också! O M G!
Efter glassen bar det av till Vänersborg och föräldrarna med Johans föräldrar; Woop woop! Det var en väldigr mysig kväll hos föräldrarna, mycket skratt och god mat.

Söndag: Hemresa 9.55 och en chilldag! Många Castle-avsnitt och mys med den bästa!

And now... Over and out!

10 nov. 2013

Borås

Nu sitter man på tåget från Borås hem till Skövdeland. Efter att jag blev klar med Hemtentan i torsdag så har jag inte haft något speciellt att göra så jag har gjort följande:

× Städat råttornas bur
× Spånat ev. föreläsare till framtid 2014
× Kollat på filmer som jag inte har haft något som helst intresse för
× Skummat igenom nästa kurs
×Börjat läsa Heat Wave av Richard Castle (från tv-serien Castle)

Det är sjukt tråkigt att inte ha något att plugga. I need to get a life -.-*

Det var inte förens i fredags som det fanns lite saker på agendan. Framtidsmöte vid 15.00 där jag skullr ha fått presentera första utkasstet för eventuella Talare, men icke sa nicke! Det får bli nästa vecka,  hoppas jag!
Efter mötet så blev jag upplockad av Trix och Lisa för att sedan hämts upp vår packning inför helgens vistelse i Borås! *Heja Elfsborg!!!*
Det visade sig att det blev jag som körde till Borås, snäll som jag är :) Väl framme hos svärföräldrarna (så himla fult ändå, "svärföräldrar") *Sverige är landet där det heter att man Gifter sig och svärföräldrar, istället för marriage och parents in law. Suck*
Jag har iallafall världens bästa svärföräldrar. Just saying!

Vad gjorde vi i Borås då?
I lördags så åkte vi på en dagstur till Göteborg och spatserade runt där i höstregnet. Hittade ett par awesoma hörlursmuffar aka mufflonfår, 199kr hos Claesan. Bästa köpet so far.
Idag däremot är det farsdag så vi traskade runt nere i Borås och fotograferade statyer och dylikt. Jag fick Thor serietidning nr 2 i födelsepresent --> A W E S O M E ! ! ! #HappyMy
Det blev även en trevlig fika på Café Viskan och en runda på Knallerian. Trix och jag passade på att köpa Lars en liten (svär)farsdag present, en Spitfire modell av någon form - kunde göra den svensk dessutom.

Just nu så står vi på perrongen i Herrljunga och väntar på tåget som skulle ha kommit 18.51 men som nu är beräknat till 19.05 - det är en ens snö ute och SJ är redan försenade -,- det kan ju iof ha att göra med banarbetet, men ändå! Till och med Nattåget hinner före vårt tåg. Suck SJ kan inte ens ropa ut förseningen av det tåget vi ska ut förens 10 min efter den egentliga avgångstiden. Däremot så har dom fixat högtalarna på stationen. Typ första gången som man kan höra vad som sägs. #GoodjobSJ

När vi kommer hem så får set bli ett eller 2 avsnitt av Castle så har vi sett klart säsong 3 av Castle *dun dun duuuh*

Nu är klockan 19.07 och inget av tågen har dykt upp -,- A fucking BU!

Puss och hej leverpastej

5 nov. 2013

I've got my mind set on you - Hemtenta!

Så är det bara 49 dagar kvar till julafton! Vart tog tiden vägen... Jag vet inte hur det är för dig, men för mig så har har tiden förvandlats till pluggande. Jag sitter i genomsnitt 8h/dag i skolan, varav det är ca 1h lunch. Jag kan förstå dom i klassen som har jobb eller liknande att dom inte får lika mycket tid till att plugga, men istället för att hänga på Facebook och klaga över att kursen är dålig osv. osv. Så kan dom ju lägga all den tiden på att studera? Jag blir så bitter på sånt folk! Det är kanske inte så konstigt att det bara var 7st som fick VG och 25st som fick G på tentan medan hela(!!!) 23st fick underkänt! Holy mamma! Tänk då om dom hade spenderat sin dyrbara tid på att studera istället för att sitta och leta "fel" i studiehandledningen för att sedan skriva om det.

Oh well thats them. Jag är i alla fall snart klar med hemtentan. Imorgon ska jag sitta och skriva klart det sista så att jag kan spendera torsdagen med att kolla igenom den minst 20 gånger! Mohaha... Jag kan erkänna att jag inte hade klarat av att komma såhär långt idag om det inte hade varit för George Harrisson - Got my mind set on you. Har nästan lyssnat sönder på låten,  men man blir så glá av den. Lyssna på den! ;)

Men nu blir det ett Castle avsnitt innan sängen kallar.

Puss och hej leverpastej.

4 nov. 2013

Frustrationen!

Så sitter man i sängen 07.45 och är pepp på att få börja med hemtentan. Däremot så har dom inte nämnt vilken tid som tentan läggs upp så jag bara antog att den skulle komma upp kl 08.00. Klockan blir 08.05 och jag har inte sett något spår av någon tenta. 08.15 och fortfarande inget spår av den dära tenten -.- jag bli så bitter! Hur svårt ska det vara att lägga upp en himla tenta kl 08.00?! Om lärarna typ förväntar sig att vi ska sitta 8h/dag och plugga så kan dom ju iaf underlätta det lite för oss genom att göra sitt jobb i tid! Gaaah... Det är så satans segt! *Suck*

3 nov. 2013

Sunday bloody sunday

Tjohopp! Idag har varit en sådan dära ligga-i-sängen-och-sova -dag. Har varit på allmänt segt humör (sorry Trix & Kula). Jag avskyr verkligen sådana dagar, man får verkligen ingenting gjort! Usch och fy.
Vaknade vid 08 och tänkte: Imorgon ska jag gå upp 2h tidigare, och direkt efter det så sten somnade jag. Bra där!
Idag har vi lyckats få lite gjort iaf. Vi traskade till Clasan och köpte en burk med sådan där luftspray-tjosan för att rensa datorn på lite damm då den har fått för sig att stänga av sig utan förvarning. Men för en gångs skull så var det jag, av alla människor som gick fort. Det brukar ju alltid vara jag som går långsammast av oss. Mycket märkligt.

Väl inne på Elins Esplanad så kände jag direkt hur obekväm jag är med att gå i stora shoppingcentra. Det intressanta är jag först trodde att jag typ panikattacker av att vara på ställen med mycket folk från min tid i Sexmästeriet, men förut idag så satt jag och läste några gamla inlägg där jag hade skrivit hur obekväm jag var med att befinna mig på ställen med massor av människor.
Dagen blir ju iaf inte bättre av att man bara vill bort från stället man behöver gå till för att kunna fixa en sak. Oh well 10-15 min senare så var vi, Kula, Trix och jag på väg hem, woop woop! Kan bara säga att jag ganska snabbt ångrade att jag inte tog med mig vantar och mössa som jag annars brukar ha -.-' silly me!
Datorn krånglar fortfarande men vi som i Trix har lyckats med att koppla problemet till NHL-streamingen... Han är ju inte allt för nöjd över det, jag däremot bryr mig inte så mycket om just det.

Jag tror däremot att det kanske kan vara något "fel" på mig, jag har ända sedan jag lämnade in min Inlämningsuppgift velat ha tillgång till Hemtentan som läggs upp imorgon... GAAH!!! Så sjukt otålig! Jag menar, vad har hänt med mig?! Här är tjejen som nästan alltid gjort allt i sista minuten genom så gott som hela skollivet. Fram tills nu, nu lämnar jag in saker iaf 3 dagar innan deadline och ser fram mot nästa uppgift och jag är redan "klar" med min uppgift i Framtidsgruppen. Framtidsgruppen är den gruppen som gör att eventet Framtid kan gå av stapeln, vi fixar föreläsare (som är min uppgift att leta reda på) och allt annat som har med Framtidsmässan att göra. För mer information så rekommenderar jag att du går in på: www.studentkaren.se/framtid där står det mer information.

För att fortsätta med min allmänt dåliga söndag så hände det något bra, jag vann i Lords of Waterdeep aka. Lords of Waterderp. Borde kanske göra drinking ruels till spelet, kan ju bli rätt många klunkar... hmm -To be continued!
Men om jag ska vara helt rättvis så har det varit en helt okej Söndag, så jag ska nog sluta att klaga nu. Imorgon så kommer jag äntligen att kunna börja med Hemtentan och jag ska även iväg till KSS för att göra magnetröntgen på båda mina små tossingar - Finally!

Så... Puss och Kram Leverpastram!

Next Year

Det är så gött att vara 24 men att fortfarande se ut som 20 år. Jag har en känsla av att jag kommer att behöva visa legitimation på Bolaget tills jag är ish 40 iaf. Men vad gör väl det?
Gårdagen var sjukt lyckat! Själva festandet började när Ljudas kom, eftersom att Kula sa att vi inte kunde börja dricka innan den första gästen kom. Jag kan väl säga att skittelsdrycker är helt okej, vissa har en rätt märklig smak och vissa har en bättre eftersmak så att säga, jag rekommenderar den gröna.
Efter att allt fler folk började anlända så bestämmde vi oss för att spela Pandemic med dryckesregler vilket resulterade till att vi ganska snabbt blev mer eller mindre fulla. Rätt nice I must say!

Efter mycket drickande så begav vi oss till kåren där det var tjockt med folk, dock så kan jag inte påstå att jag tycker att det är så kul där längre "/ oftast är tar det väldigt lång tid innan man får beställa eller så är det inget folk. Kan vara så att jag är lite för arbetsskadad för att vara riktigt kunna slappna av och festa. Who knows...? 
Ca 15 min innan stängning så gick vi till Mode grillen för att skaffa oss lite fyllemat, inget är så gott som fyllemat, nästan i alla fall. Efter maten så var det dags att nana kudden, gissa om vi somnade snabbt.

Idag (lördag) så har vi spenderat större delen av dagen med att spela Dungeon & Dragons brädspelen: The legend of Drizzt & Wrath of Ashardalon som man kan kombinera. Sjukt kul att spela många på, men det fungerar lika bra om man bara är några få som vill spela.

Men nu är jag galet trött! Så atte... Puss och hej, Leverpastej.

Pandemic Drinking Rules:
  1. Välj en infektionsfärg: Svart/Blå/Gul eller Röd
  2. För varje kub som placeras ut, ta 1st klunk.
  3. 1st klunk/kub som man tar bort.
  4. Varje gång man använder sig av sin ability, ta en klunk.
  5. Om det ligger 1 kub på varje stad av sin färg, ta 5st straffklunkar/runda.
  6. För att cura så sveper man minst 50% av sitt innehåll för att fira.
  7. Varje kort som man byter så får mottagaren dela ut 1 klunk till valfri spelare.
  8. För varje nytt research house så dricker alla 3 klunkar för att fira.
  9. Behöver man descarda kort efter en epedemic så tar man 1st straffklunk/kort som slängs. 
  10. Om man förlorar så sveper alla sitt innehåll, minst 50% av innehållet.
  11. Om man vinner så skickar man sitt glas till personen till vänster om en och alla sveper minst 50% av innehållet.
  12. Vid Outbrake så dricker Alla 1 klunk/outbrake. Förutom personen med färgen där outbraken blir, han/hon dricker som vanligt.
Special
Om man är 3 eller färre spelare så dricker alla för den färg eller färger som är över.


Halloween 2013, 1 Nov
Från vänster fram: Jag, Trix
Vänster bak: Mika, Ludde, Joge, Kula och Farfar


31 okt. 2013

You can call me Al

Sista dagen som 23, what to say? Har spenderat större delar av dagen med att fixa i ordning "skittelsaften" :p Man måste nämligen sila ut sockerlagret som bildas, och det tar rätt lång tid. Men jag kan lova dig att kaffefilter kommer att vara din bästa vän, tillsammans med en tratt. En liten förvarning är att det luktar som bara den så jag rekommenderar att man använder sig av en gasmask eller liknande. Chansen att man får huvudvärk är stor. Men jag hoppas på att allt slit ska vara värt imorgon!
Det värsta var nog när man inser att man måste dammsuga lägenheten samtidigt som man har en mindre go huvudvärk. Men som tur var så erbjöd sig Kula att hjälpa till, och tillsammans så lyckades vi dammsuga så gott som hela lägenheten och snabbstäda toan. Woop Woop!

Om inte annat så blir det till att spela lite Pandemic med de bästa ikväll om allt vill sig väl. Varje gång som Trix och jag har spelat Pandemic så har vi vunnit. Jag förstår inte varför så många säger att det är svårt? Man behöver ju bara bota sjukdomarna, inte utrota dom! Dessutom så kom jag på rätt sköna regler för Drinking Game regler för Pandemic. Alla spelare väljer en färg, och för varje kub som läggs ut av sin valda färg så dricker man en klunk. Varje gång det blir en outbrake så dricker man för varje stad som drabbas. Det bästa är om man spelar på den svåraste nivån. Men reglerna är under konstruktion så jag får återkomma. Har du någon idé om hur man kan vidareutveckla reglerna så lämna en kommentar eller två ;)

Men nu kom pojkarna tillbaka från sin hämta My's present runda -.- Jag är inte ALLS nyfiken eller så... Nej nej nej varför skulle jag vara det liksom?! *Suck*

Over and out - Puss och hej, Leverpastej!

30 okt. 2013

I'd come for you

THOOOOOORRRR 2...Så atte Thor 2 hade premiär idag och den var så *** het! Inte bara Chris Hemsworth utan även Tom Hiddleston, Oh My! som vår käre George Takei skulle ha sagt.
Om jag får säga det själv så föredrar jag nog första filmen, men jag rekommenderar absolut Thor 2, det är nästan en film som man måste se, om man gillar Superhjälte-filmerna.

Men till en annan rolig sak. Jag fick idag reda på att jag klarade första kursen: Introduktion till Folkhälsovetenskap. Klarade nämligen tentan! Woop woop... För att vara lite självgod - Jag är så jävla awesome! Skulle bara ha läst på om de 11 folkhälsomålen också så hade jag fått VG på tentan -.-

Nog om skolan! Jag har nu ledigt från skolarbete fram till måndag då det är dags för hemtenta *Dan dan daaa* Förhoppningsvis så är jag klar med den på torsdag och kan skicka in den på fredag, men jag ska inte vara allt för självgod, jag vet ju inte vad det är jag ska skriva om än. Men det löser sig som allt annat.
Apropå att lösa sig, mina Vodka/Skittels  drycker börjar att ta form, gjorde resen av färgerna förutom gul då Vodkan av någon anledning tog slut, bara sådär! Så nu måste jag köpa en till flaska - Not cool! Fördelen är väl att fredagen kommer att bli fett med awesome! Paaaarty paaarty *untz untz untz*

Men nu är det dags att nana kudden, klockan har lyckats att springa iväg till de senare timmarna och jag har inte hunnit spela mina mobilspel än, det kan ju bero på att en viss Kula kom till Skövdeland idag.

Btw. min eventuella present till en mig själv kan eventuellt ha levererats till mig idag, kanske...

Puss och hej, leverpastej!

29 okt. 2013

Sandcastle in the sand

Äntligen så är inlämningsuppgiften inne! Så nu har jag 5 dagar ledigt, från skolan iaf. Det verkar bli en aningen hektisk vecka:
Idag (tis) - Gå igenom inlupp 2 med Sara och Anna.
Onsdag - Bästaste Kula kommer till stan' och på kvällen nalkas det Bio - Thor 2
Torsdag - Inhandla lite stuffs inför Halloween och sen fotografera Amerikansk Football på Södra IP.
Fredag - D-Day! Förutom att jag blir ett år äldre så är det Halloween!!! Woop! Woop! Paaaaaarty... so to say. 
Lördag - ...
Söndag - Spelkväll med vänner!
   Plus att man ska hinna ta sig till gymmet, well good luck with that!
Fullspäckad vecka. Det bästa av allt är att det eventuellt kommer en eller två saker på posten, som ev. kan vara något som jag ev. har köpt till mig själv så att jag ev. vet att jag får något som jag vill ha, eventuellt! I'm så psyched

Som om det inte vore nog med alla härliga saker så har jag kommit en längre bit in på Castle *Dan dan daaah* Så sjukt bra serie - me gusta long time! Den har verkligen allt! Från de lättare mordfallen till de galet läskiga fallen där jag bara vill gömma mig bakom en kudde. Vem kunde ana att Nathan Fillion är så... ruggedly handsome! :)
Jag har varit så upptagen att jag inte ens har hunnit spela mina tre mobilspel! Shiet - får göra det ikväll aka innan det är dags för att nana kudden. Jag har förutom att finslipa min inlämningsuppgift provat att göra en Skittlesdrink, så nu ska skittleserna(?) bara lösas upp i vodkan och sedan så ska det bara vara att blanda ut det med vad man nu vill ha, t.ex. sockerdricka/fruktsoda. It's gonne be ledgendary!

Men som om det inte vore nog där! Det passas på att göra hemmagjord Beefjeerky också! Det luktar gudomligt i lägenheten, iaf i köket. Om nom nom...
Men nu är det dags för ännu ett avsnitt av Castle!

Puss och hej, leverpastej!

28 okt. 2013

So long and thanks for the fish

Nu när stormen Simone passar på att dra fram över Sverige så finns det nästan inget bättre än att kura ihop med älsklingen och äta på god mat och onyttigheter. Men vad vore allt detta utan ett eller några avsnitt av Castle *dan dan daa...* så sjukt bra serie!
En Crime/Com. med Nathan Fillion kan inte var mer än awesome, Richard Castle (Nathan) som en deckarförfattare som får hänga med en Beckett mord detektiv på order av hans goda vän borgmästaren. Kemin mellan Castle och Beckett är suverän. Lite långdragen men det gör att hela serien blir awesome.

Men nog om detta! Snart är det fredag och då nalkas det fest, men inte vilken fest som helst, utan Halloweenfest och jag har den perfekta halloween kostymen.

Puss och hej, leverpastej!

Walk on the wild side

Det är konstigt hur man kan hitta gamla saker via Facebook. Här sitter man i Högskolan i Skövdes bibliotek för att redigera det sista i sin inlämningsuppgift, och som de flesta vet så händer det lätt man hamnar på sidospår. Givetvis gjorde även jag detta, jag hamnade på FB som så många andra säkert också gör. Det bästa var nog att jag kom in till min blogg! O M G ! Jävlar vad svårt det skulle vara att komma in på den då! Det tog mig iaf 15 min för mig! Allt detta bara för att det visade sig att jag har kopplat bloggen till en annan mail... -.-' Ops!
I alla fall. Jag såg att det vara ca 2 år sedan jag bloggade sist, rätt mycket har hänt på dom där två åren kan jag säga. Jag har hunnit gifta mig och jag har börjat studera på Högskolan i Skövde till Hälsocoach... *Dan dan daaah* Rätt så nice ändå. Nu ska jag ju egentligen ägna mig åt att redigera min inlämningsuppgift, har bara två delar kvar att gå igenom.
Men det är ju mycket roligare att sitta och blogga! #Attensionspan enormous while studying eller något.

Det bästa av allt med att studera är att man kan skapa en speciell studie-lista på Spotify! Dock så måste jag medge att den ena listan är lite pinsam, en massa 90-tals musik a.k.a sånt som jag lyssnade på när jag var liten. Däremot så kan man ju alltid slå på "private session" eller något. Kom dock på att jag inte har gjort det nu... ops! -.-' Påtala om musik, R.I.P Lou Reed <3 p="">
Peace out!