31 dec. 2009

The first day of my life

091230 - Antagen

Började dagen med att ringa som en idiot till spec. ortopeden Nils Englund bara för att boka en tid. Självklart så är det alltid upptaget, men när jag väl kommer fram så kommer jag till den automatiska tele.svaren där dom säger att idag den 30:e så är telefonen bemannad. Hur tänkte dom nu?!
Jag kom i vilket fall fram och fick en tid den 20:e Jan. vilket innebär följande: 13:e = ny tattoo. 20:e = schema för min fot + att jag ska lära mig att tejpa foten så att jag förhoppningsvis kan springa på den även om jag får känningar i den.

Men som om det inte var nog med alla goda nyheter, jag passade även på att kika på Studera.nu där jag såg att jag har blivit antagen till Sjuksköterska prog. i Skövde! Helt otroligt! Så det blev till att leta bostad, och imorgon så blir det till att fylla i CSN pappren.

13:e Jan. = Tattoo/s
18:e Jan. = Skolstart i Skövde
20:e Jan. = Spec. ortoped.
30:e Jan. = Domarutbildning lvl 1
31:e Jan. = Domarutbildning lvl 1

Saken är bara den att jag vet inte om jag vill flytta. Jag trivs så sjukt bra hemma i Vbg. Det är framförallt rugbyn som håller mig kvar. Det lär bli dyrt i längden att pendla från Skövde för rugbyn. Jag hade en plan, träna rugby, hjälpa till att träna de små osv. Men nu ser det ut som att jag får planera om allt, om jag inte skulle få plats i Thn i stället vilket jag mer eller mindre (mer!) hoppas på.
Men om inte annat så får jag försöka hitta en annan sport i Skövde som jag kan underhålla mig med när VRK är den närmaste rugbyklubben. Suck...

Jag har även passat på att lämna av en cykel till William och fick mig även en julklapp. En typisk My-sak. En Rubrik's kub, fast i 360! Principen är den samma som i en vanlig Rubriks, fast i detta fallet så består kuben av tre "bollar" med hål i där man ska försöka passa in rätt kula med rätt färg. Svårt att förklara, men den finns på Teknikmagasinet. Det tog mig ca 3,5 h att lösa den och då satt jag och kikade på Ally McBeal säsong 2 (som jag passat på att köpa). Så underbart bra.
Men den där kuben som jag fick för några år sedan har jag fortfarande inte lyckats med att klara, förbannat svårt alltså!

Imorgon nalkas det Bolaget för "lite" Vanilj Vodka sen blir det till att dricka, laga mat, dricka lite till, spela, dricka och Carinas osv. Det är ju bara nytt år 1 gång om året ;)

28 dec. 2009

Hur Roligt Liv Har Jag?

(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
(x) Du har varit full
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
( ) Du har ridit på en elefant
(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
(x) Du har varit uppe hela natten
(x) Du har badat naken
( ) Du har minst en piercing (hade en)
(x) Du har en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar
(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka
(x) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i Svarta havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på internet
( ) Du har gjort en MSN äldre än vad du är
(x) Du har skämt ut dig ordentligt
(x) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
(x) Du har gått på en järnväg
(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
(x) Du har suttit vid datorn mer än tolv timmar i sträck
(x) Du har lyssnat på musik en hel natt
( ) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak
(x) Du har suttit vid datorn en hel natt
(x) Du har flugit flygplan
(x) Du har druckit minst två liter läsk på en dag

Mina poäng: 26

0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?
11-17 Du har verkar inte ett så roligt liv, men det kanske duger
18-25: Du verkar ha ett perfekt och roligt, men inte ett alltför crazy liv
26-33: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland!

Och jag som var övertygad om att jag inte hade något liv. Men se vad ett simpelt test kan förändra hela livet. LOL

27 dec. 2009

Here you come again

Om man hade haft ledmotiv till olika händelser i sitt liv så skulle Here you come Again med Dolly Parton vara mitt just nu!

Here you come again
Just when I'm about to get myself together
You waltz right in the door
Just like you done before
And wrap my heart 'round your little finger
Here you come again
Just when I'm about to make it work without you
You look into my eyes
And lie those pretty lies
And pretty soon I'm wonderin'
How I came to doubt you
All you gotta do
Is smile and smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
You're messin' up my mind
And fillin' up my senses

Here you come again
Lookin' better than a body
Has a right to
And shakin' me up so
That all I really know
Is here you come again
And here I go

All you gotta do
Is smile and smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
You're messin' up my mind
And fillin' up my senses

Here you come again
Lookin' better than a body
Has a right to
And shakin' me up so
That all I really know
Is here you come again
And here I go ....

Here I go
And here I go
And here I go
Here you come again
And here I go
Here I go
And here I go

Like a bridge over troubled water

091227 - Here you come again
Har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera vad som händer i mitt smått patetiska och på gränsen till mitt tråkiga lilla liv.
Igår på annandagen så blev det till att försöka cykla ner till Citron för att käka pizza (som inte var god någonstans, det var ju inte Pizza Pizza) för att sedan traska bort mot det fula bygget aka Arenan för att betala dyra pengar bara för att få se när Vetlanda whoopade skiten ur IFK! Himla osis. Efter det så bar det av hem till Citron där det nalkades god Öl och Super Mario på Wii. Jävlar vad vi sög! Nästan lite pinsamt när man tänker efter. Men men man kan ju inte vara bra på allt. Huvudsaken är ju att vi hade roligt.
Dock så blev det nog lite för mycket öl under en kort tid för Citron för han totalt sten decka kl 22. Hur kul var det då?! Så då fick det bli till att ta hand om honom en liten stund innan jag kunde försöka ta mig hemåt, vilket jag lyckades med efter lite om och men.
Väl hemma i värmen så krankade jag upp en öl och lirade lite Halo! Så underbart bra spel så man får gåshud bara man tänker på det. Fast det är mycket roligare om man är två som spelar... hmm

Efter lite lirande och drickande så ringde Peter mig och efter mycket skrattande så bar det av över bron igen.
Jag kan sammanfatta kvällen med att Peter och jag absolut Inte har samma musiksmak förutom Nationalteatern och Simon & Garfunkel. Det är väl dom och några få låtar till som vi kan mötas på. Men inte mer.

25 dec. 2009

God Jul i stugan!

091224 - Julafton!

Så var det dags för den berömda julen i Sverige. Folk som springer omkring i varuhus som galna myror i hopp om att hitta den perfekta julklappen till sin giriga son/dotter osv. Men självfallet så finns det ju dom som bara tar det lugnt och spanar in alla jäktade jävlar som är ute i sista minuten, jag är ett sådant exempel. Smart som man är så börjar man redan i November med att planera rusningstiden/månaden så att man slipper bli en sista-minuten-myra. Sen att jag är arbetslös har ju nästan inget med saken att göra. Man måste ju även planera pengaflödet.

Men man ska inte försöka vara bitter på julafton även om det är aningen överskattat, ge en massa julklappar för dyra pengar, som om barnen i dagens samhälle inte redan är bortskämda av sina föräldrar och släkt. Men men...

Nejdå, men i år var det den första julen på Blåsutbacken 4E(!) vilket var en väldigt lyckad jul, om man bortser från brors, mors och fars halva utbrott på varandra. Hör och häpna, jag var inte ens inblandad. Helt otroligt.
Men innan den händelsen så började dagen med att jag hade så in i helvete ont i halsen (som jag haft sen måndags) och att mor kom in och väckte mig så att jag skulle se glad, pigg och trevlig ut vid frukosten (som jag inte äter), men jag lyckades få i mig lite rökt kalkon, himla gott.
Efter frukosten så har jag en minneslucka men sen när klockan nalkades 15.00 så satt hela familjen framför tv:n och kikade på Kalle Anka, förbaskat roligt om man tänker efter. Efter Kalle så var det dags för julklappsöppnandet (och julklapparna ligger under fejk "granen". Vi har inte ens en riktig gran i huset(!)) och tomten i år var... (trumvirvel) Jag!!! Yeey... igen.

Fy tusan vad jag inte orkar skriva om julen, men jag kan i alla fall säga att det var en mycket trevlig och uppskattad dag/kväll från min sida. Även om mor min gjorde så att vi förlorade i TP mot far och bror. "Vad heter Englands Nationalsång?" My: Good Save the Queen! Mor: Union Jack
Dumme fan! Men likt förbaskat så är hon min goa moder.

Pusshej

23 dec. 2009

Mini(h)jul 2009

091222 - Traditionell Mini(h)jul hos Erik!

Underbart, äntligen är det dags för Mini(h)julen, träffa hela gänget igen.
Eftersom att gänget består av folk som läser uppe i Sthlm, Karlstad och nere i Götet så blir det inte så ofta som alla ses, lite halvt under sommaren men Mini(h)julen är det något speciellt med. Kan ju vara det att någon skriver en inbjudan och skickar ut och att det är knytkalas samt att man tar med sig en julklapp för 50 lappen och att det nalkas jul, men man vet ju aldrig.

I år så var det nästan inga undantager, jag hade med mig köttbullar ist för Tony, först till kvarn på matlistan! En annan kul sak som hände var att det hände något med proppskåpet till huset så vi kunde göra i ordning maten vilket var ganska surt eftersom att vi är ett hungrigt gäng. Men kreativa som vi är så tog vi fram ett evighetspussel, det finns fyra lösaningar på det och den första som skickar in rätt svar vinner 2 miljoner dollar, och det är över 200 bitar. Så du kanske förstår själv hur det gick, himla bra sysselsättning om inte annat.
Efter mycket hårt tänkande så nalkades det mat, och även nu är det lite först till kvarn som gäller, om inte till maten så till sitt platserna eftersom att Erik (i år igen) glömt att räkna med sig själv. Men det brukar även bli Erik som kommer sist till bordet.
Himla god mat! Synd bara att min vänstra halsmandel är aningen svullen så att jag knappt kan svälja, men efter mycket tuggande så får man allt ner maten.

När folket käkat klart så blir det (äntligen) dags för julklappsleken(!) som är det stressigaste momentet under hela kvällen. I år så fick det bli en random tid som man lätt kunde räkna ut att det var 1337, eftersom att hela gänget består av nördar, mer eller mindre. Efter mycket om och men så slutade det med att jag fick några pepparkaksfigurer, en golden hund, isbjörn, giraff och två dinosaurier. Så passande med tanke på hur mycket jag gillar pepparkakor xD
Efter allt julstressande så blir det till att ta det lugnt, spela något spel och sitta och tjata med varandra, käka lite godis osv. himla trevligt.

Det roligaste kom när vi skulle hem, man kan ju säga att det hade snöat en hel del så det fick bli till att borsta av bilarna, och hoppas på att man kom ut. Nu råkar det vara så att Erik bor mitt ute i ödemarken, men som tur var så blåste det inte in en massa snö på vägen så man kom ganska smidigt ut till den lite större vägen där det var lite mer snö, så att säga.
Efter att ha kört hem Yvette så blev det till att leka lite på väg hem, vilket gick gör fint. Men när jag skulle köra upp till huset så tog det tvär stopp! Jag kom kanske max 1 meter upp i backen innan jag fastnade. Vinden låg nämligen på så att det blev som höga snö vallar i backen så jag har ganska svårt att tro att dom som redan står parkerade har lätt för att komma ut imorgon utan att behöva skotta.
Så det fick bli till att ställa Rune nedanför huset och sen ta sats och ta så stora kliv jag bara kunde för att inte få med mig allt för mycket snö. Lättare sagt än gjort kan jag bara säga.

Men det är himla kul med snö!
Godnatten

21 dec. 2009

Life goes on

091221 - Att jogga är farligt och i slutändan så finns det inget positivt med det!

Vaknade runt 10 -tiden och insåg i samma sekund som jag öppnade ögonen att idag var en sån dag som man låg kvar i sängen. Hade grymt ont i halsen och så fort jag reste mig eller låg lite upphöjt med huvudet så kunde jag knappt andas och så fort jag sväljde så gjorde det ont som fan! Inte kul! Så det slutade med att jag bara kunde ha en kudde under huvudet och en herrans massa sömn.
Mitt under min skön sömn så plingade det på dörren och nyvaken som jag var så gick jag för att öppna, mors nya fåtölj hade anlänt. Jag kan bara säga att det var tur att bror min kom ner för jag var inte i skick för något utöver att sova och gå på toa. Så det blev raka vägen till sängen igen.

Jag har även kommit fram till att Jogga är dåligt hur man än gör! Eller rättare sagt, det finns fler nackdelar än fördelar med joggning.

Det som är bra är:
* Bättre kondition

Det som är dåligt är:
* Det sliter på knäna
* Man blir förkyld lättare (om man springer under vintertiden)
* Det är sjukt tråkigt att jogga
* Det tar tid (snabbare att cykla)

Bara en fördel med att gå ut och jogga, jämfört med fyra nackdelar! Det säger väl ganska mycket?


Men min dag började inte förens mor kom hem och halvt slängde ett paket på mig och framförde att hon ville att jag skulle skruva ihop hennes nya möbel.
Så fort hon slängde paketet på mig så gick det upp ett ljus, det måste vara t-shirten(!) All Blacks t-shirten som jag beställt från England! Så det blev till att slita upp paketet som mer eller mindre var skottsäkert, men efter lite slit så fick jag upp paketet och där i låg den! Yeey...!
Bästa julklappen någonsin, från mig själv till mig själv. Underbart!
Efter det glädje paketet så fick det bli till att komma halvt ner på jorden igen för att skruva ihop fåtöljen som visade sig vara lättare än väntat. Allt som jag behövde göra var att sätta på armstöden och skruva i 4:a skruvar sen så var det klart. Det är alltid lika gott när saker man ska skruva ihop år fort.

Ett tag och en Alvedon senare så blev det dags att fara iväg till Överby tillsammans med Erik som hade två julklappar kvar att införskaffa, en till hans mor och en tills imorgon till Mini(h)julen. Jag kan bara säga att jag vill ha Eriks julklapp!
Nu kan man ju dra slutsatsen att jag gillar att gå runt på Överby bara för att jag är tjej, men om du tror det så är du ute och cyklar. Affärer och jag går inte så bra ihop, efter någon timme så kallsvettas jag och känner mig allmänt obekväm, mer eller mindre. Men som tur var så gick det ganska fort att hitta julklapparna, och efter den shoppingturen så blev det en tur till Donken. Längesen jag var där.
Efter 2 Chicken Jr. 1 mellan milkshake och 1 mellan cola så var det dags att fara hemåt för att inta sängen.
Undertiden på Donken så fick jag reda på att Erik spanar in min blogg rätt som det är, alltid kul att höra.
Jag fick även ett samtal från Nils Englund (special ortoped) som sa att det enda man kan göra åt mina fotskader är att träna upp musklerna runt om och för skadan mellan skenbenet ich det andra så kan man bara tejpa innan match/träning. KUL liksom! Självklart så lyckas jag med att dra på mig en skada som det inte går att göra något åt! Så jävla irriterande och så självklart att det är jag som lyckas! Gaah...!
Så nu blir det till att träna upp foten (ännu mer) och till att fortsätta att tejpa och hoppas på det bästa. Suck...

Pusshej

Jag hoppas på ett under

Lite random fakta om mig

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: Jag är ju inte precis olycklig.
3. Är du uttråkad?: Rätt som det är
4. Är du ledsen?: Absout inte, det nalkas ju Jul och en massa god mat!
5. Är du italienare?: Lika mycket som Dolly Parton sover på mage
6. Är du cooling?: Självklart! Fast det beror helt vem man frågar.
7. Är du från Irland?: Nej, men det va nära ett litet tag
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jajjemensan


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Jovars... eller behöver jag gå förbi igen?
2. Har du någon gång blivit sårad?: Klart, det ingår i livet.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Klart, vem har inte det?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Yes
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Kan man säga
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hur ska jag kunna veta det? Då hade det ju inte vart hemligt.
7. Är du kär?: Kanske lite
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Stor lär jag aldrig bli, men när jag blir äldre så.

TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: Hmm... Ögon
3. Katter eller hundar?: Hundar! Fast katter är trevlig krabater
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få
5. Tv eller Internet?: Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Pepsi
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Både och, gärna kombinerat. Men måste jag välja så blir det romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka?: Lycka!
9. Dag eller natt?: Natt
10. Msn eller mobil?: Mobil, msn finns ju som tjänst

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej, inte som jag vet
2. Brutit ett ben?: Kanske... isf lilltån
3. Gjort något du ångrar?: Säkerligen, kan bara inte komma på något just nu
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, scary as hell, men ska göras!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Nej, inte än
7. Gjort bort dig offentligt?: Plenty!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: På sätt och vis, men inte i längden.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Klart! Man är ju inte mer än mänsklig. saknar dig Pelle (kanin)
10. Velat försvinna?: Oja!

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Amanda Elg
2. Telefonsamtalet du fick?: Amanda Elg
3. Personen du var med?: Peter
4. Roligaste grejen som hänt?: Peters säng
5. Personen du smsade: Citron
7. Du skrev till på myspace?: Har det ej
8. Du tillbringade natten med?: Peter
9. Du kramade?: Linda

20 dec. 2009

Two Times

091220

Det är så in i helvete kallt, och då är det kanske bara - 10 eller något! Gaah... och likt förbannat så glömmer jag alltid att ta på mig långkalonkerna (långkalsonger) och varje gång jag går över bron så blåser det likt förbannat rakt igenom byxerna så att jag tillslut tappar känseln i benen och allt blir jättekallt och obekvämt!
Men det är ju kul att det blir en vit jul i år, om det nu inte mot all förmodan skulle komma en värmebölja över Vänersborg så att all is och snö smälter och det börjar regna istället för att snöa. Men jag håller tummarna för en vit jul.
Frågan i sig är ju om det är kallare på kvällarna/nätterna än på dagarna. I och för sig så är det väl ganska självklart att det är kallare på nätterna eftersom att solen inte värmer, men det brukar oftast kännas som att det är varmare på nätterna, vilket man kan tycker är lite sjukt, vilket det även är. Men i slutändan så är det kallt vad man än kommer fram till!

Men vad har jag haft för mig för fuffens idag? Förbaskat bra fråga!
Under dagen så har jag väl mer eller mindre (mer i detta fallet) sovit, spelat aoe 2, käkat och sovit. Underbart att sova, tiden som liksom bara försvinner. Sen att man inte somna förens runt 06 -tiden har ju absolut inget med saken att göra.
Men då kommer man ju till nackdelen, sover man som en idiot under dagen så är man oftast lite väl pigg på kvällen så jag spenderade min kväll med att bli whoopad (få pisk) på UNO på fejjan tillsammans med Citron. Det är ju också en sysselsättning vill jag lova. Man blir ju inte mer än förbannad när dom satans motståndarna gaddar ihop sig och gör UNO-spelandet för jävligt för en! Tur att man lyssnar på sjukt goa texter, även kallad musik. Och förra natten så vara det Fronda som kom ut ur högtalarna. Fronda Svensson, Svensson är för jävla klockren, lyssna på den!

Efter några omgångar av whoopande så fick det bli till att ta vara på den vakna tiden och fara ner till stan och roa sig på ett av de sätt som man kan roa sig på när man är singel utan att ha dåligt samvete efteråt. Sen att mitt samvete inte alltid är nära till hands är en helt annan sak.
Nu till det komiska; Första gången vi träffades så gick ena benet till sängen sönder, eller det lossna så att ena ändan av sängen hamna på golvet. Denna gången så lossnar (såklart) samma ben OCH det andra benet på samma långsida så sängen befinner sig nu halvt nere på golvet, vilket skapar en ganska kul men obekväm lutning för den som ligger närmast golvet. Men jävlar vad kul det var när andra benet viker sig. Lol säger jag bara!
Tur i oturen att han är snickare så att han lätt kan fixa benen, men man måste ju bara finna orken till att laga det till 100% och inte bara sätta tillbaka benen och hoppas på det bästa. Men ska man vara lite självisk så är det ju inte precis mitt problem, men likt förbannat så får man självklart skulden för det, som jag förvisso verkar få för det mesta. Och ja Peter, jag är kort Men jag når allt upp till krokarna så att jag kan hänga av mig jackan, och jag vet, jag har små fötter enligt dig.
Men om man bortser från allt det där så var det en lyckad kväll, förutom snarkandet. Hehe... "Payback Mr. O'donald" Fast om jag tänker efter så blir det ju ingen payback, Damn!

Iaf. Efter många timmars sömn och osömn så blev det dags till att gå upp och fara hemåt, skulle bara hitta alla kläder... Bara och bara!
Men efter en lyckad skattjakt så fann jag alla mina tullbehörigheter och kunde sätta mig på min cykel och trampa hemåt. Men självklart så har växlarna frusit fast på 1:ans växel (av 3 växlar) så det blev ju så att säga lite jobbigt. Men tur i oturen att det var på 1:ans växel som det fastnat för när jag skulle över den satans bron så trodde jag att jag var körd, så jäkla jobbigt! Det var nära att jag hoppade av och traskade med cykeln, men skam den som ger sig så det var bara till att bita i det sura äpplet och trampa på som en blådåre och hoppas på det bästa.
Efter lite om och men så var jag äntligen hemma halvt genomsvettig och go så blev det till att kika till min älskade Steve (datorn) och bestämma tid för att träffa Augustsson och handla en liten julklapp, lämna tillbaka hans saker och sist men absolut viktigast(!) käka Pizza! Sjukt längesen jag åt pizza, måste nästan ha vart 2 - 3 månader känns det som. Förbannat gott är det, Dino Kebab!
Självklart så springer jag på Peter (inte bokstavligen springer på) och det blir ett sånt där ögonblick, ska man hälsa eller ska man bara nicka till varandra?
Jag kan ju bara säga att från mitt håll så blev det (väl) fånigt leende, nickning och hälsande. Varför inte köra allt på en och samma gång, bara för att vara på den säkra sidan. No judging please.

Efter en mycket go pizza så fick det bli till att traska hemåt i kylan och över den satans bron(!) för att nana lite, eller mycket. Vakande av att far kom i rummet och frågade om jag skulle sitta med vi bordet och äta, och det första jag kläcker ur mig är att "vi skulle väl äta vid 17?" klockan var då 16.30, men det var tydligen mat då bara för att Linda (brors tjej) inte skulle behöva kasta i sig maten.
Efter maten så har jag nog någon black out eller så, för jag har ingen aning om vad jag har gjort fram tills 18 då Amanda och Anna kom och hämta upp mig och Jonis då vi skulle hem till August för att spela lite spel/kika film och tydligen byta julklappar så det fick bli en snabbis in till Kvantum för att hitta något för 50kr. Det blev en Permesanskärare (eller hur det stavas), typ. Jag har absolut ingen aning om vad det heter, men det är ganska praktiskt i alla fall.
Väl framme hos Augustsson så fick man sig lite saftglögg och pepparkakor. Himla gott, glöggen i alla fall.
Efter det så kunde vi inte vänta längre med julklappsutdelningen så vi satte oss och kasta tärning, fick man en 1:a eller 6:a så fick man byta julklapp med någon annan. Det blir alltid lika stressigt den sista minuten. Självklart så fick jag Augustssons julklapp som jag var med när han köpte, en söt toarulle med tomtemotiv på. Lite sött ändå.
Efter granskningen av julklappar så fick det bli en omgång TP, som tog jag vet inte hur många timmar! Det blev förvisso kanske 10 minuters paus då vi skulle kika på Paradise Hotel som tydligen inte gick. Jag får erkänna att jag är ganska glad för att jag inte har fastnat för någon sån serie som PH, Bonde söker fru, Arga snickaren osv. Jag har mina Grey's Anatomy, SG-1 (som jag ser på om jag hinner/är vaken).
Men det visade sig att det inte var något PH idag så det blev tillbaka till TP för att whoopa Anna, Amanda, Härsjö och Jonis. Även om ca 75% av alla svaren var rena gissningar som vi (Augustsson och jag) hade rätt på! Ibland vet man mer än vad man tror var det exempel på.

Btw jag är ganska nöjd med min Träningskalender. Himla praktiskt om man tänker efter. Skriver upp om man har tränat osv.


Fronda - Svensson, Svensson
http://www.youtube.com/watch?v=iz5sImtiZsE

"Lagom är bäste svensk mentalitet
Därför står vi där vi står
Och ingen jävel blir het
Ingen vågar sticka ut
Man måste ju va diskret
Annars knackar jante lagen på och säger:
Ja, ni vet"

19 dec. 2009

Imorgon är det Söndag

Replay of 091218 - Ett riktigt inlägg

Så trött! Min gårdag bestod av att luncha med pappa, köpa ett flak med öl, försöka hitta en ny kalender som man förhoppningsvis kunde bli nästan lika nöjd med som jag är med min förra. Sist men inte minst; jogga.

Jag kan väl säga så mycket som så här, jag hatar att springa ut och jogga. Det måste nog vara bland det värsta som finns, man får bara ont i knäna (efter ett tag) och får man inte ont i knäna så är det bara allmänt jobbigt hur man än gör. Det enda positiva med att gå ut och jogga är att man får bättre uthållighet, förhoppningsvis iaf.
Men som tur var så är min bror hemma så jag lyckas med att få med honom på en runda rätt som det är. Annars hade det vart så in i helvete tråkigt att dra ut. Första gången jag och bror drog ut på en runda så trodde jag att jag skulle dö, det gick undan om man jämför med när jag är ute själv och försöker vara hurtig. Jag joggar så sakta när jag är själv att jag inte vågar mig ut förens det är mörkt ute. Vilken tur att det är vinter så att inga ser mig, inga man känner i alla fall så slipper man skämmas fullt så mycket.
Tillbaka till gårdagens runda, sakta! Jag kunde verkligen inte jogga igår, så fort jag kom över bron så var det som om min vänstra vad gick ut i strejk eller något liknande. Känslan av att ligga precis på gränsen till att få kram i ena vaden ärr absolut inte alls härligt vill jag lova! Men jag joggade hela vägen. Men så fort vi kom hem så fick det bli till att stretcha vaden och sen så fick far min massera den som en dåre bara för att det skulle släppa. Illa! Med andra ord.

Lite senare på kvällen efter maten så tog bror och jag fram våra datorer och satte oss för att spela och dricka lite gott. Men eftersom att bror inte är en riktigt man än så satt han och drack cider medan lilla jag satt och drack öl. Det måste vara någon slags bieffekt från rugbyn. All jävla rugbyöl som man inte kan mer än att älska och nästan ibland avguda. Tänk er själva efter en hård med go match att komma in i omklädningsrummet och kranka upp en kall öl. Får rysningar i kroppen av att bara föreställa mig det hela.
Som om det inte var nog med att bror satt och drack cider så höll min mobil på att varna för lågt batteri, men lat som jag ibland (väldigt ofta) kan vara så orkade jag inte gå ner för trapporna bara för att hämta den satans laddaren. Det hela blev ju inte bättre av att Augustsson höll på att tjata om att jag skulle hämta honom på Öxnereds station, men eftersom att jag satt å kranka öl så kunde jag inte precis köra. (På tala om köra, igår 091218 så hade jag haft mitt körkort i 2 år, vilket betyder att idag är min prövotid slut.)
Men snäll som jag är så cyklade jag och mötte honom, samt traskade hem tillsammans med honom.

The Replacements måste ju bara vara en av de bästa filmerna som har gjorts. Man kan verkligen kolla på den i vilket tillstånd man än befinner sig i. Fast det är klart, det är ju en fördel om man gillar filmen också...
Efter mycket snarkande från Augustssons sida och försök till att sova/film kikande så började jag sms:a lite halvhjärtat med Peter som hade vart ute och festat vilket resulterade i att jag följde Augustsson ner till stan där jag sen vek av hem till Peter som självklart hade somnat. Vilket svin! Så det var bara att traska hemåt igen i kylan. Det var så kallt att jag tillslut inte kände av kylan förens jag kom in i värmen igen då jag började få tillbaka känseln i benen igen, och då kände jag verkligen av kylan. Usch och fy!
Men det var inte helt fy skam med en promenad, jag stensomna när jag kom hem, efter några timmar. Satt uppe och prata med Citron på msn samtidigt som jag whoopade honom i UNO på fejjan.

091219 - Boring shit

Vaknade runt 12 -tiden av att mor och far pratade om fars långfärdsskriskor och om dom passade osv. Men efter endast 6h sömn så vill man sova mer, men innan jag somnade om så drog jag iväg ett sms till Peter och påpekade lite halvt att han inte var allt för schysst igår. Sen så var det som om någon slog mig med en klubba i huvudet för då somnade jag som en stock och vaknade lite senare av att jag får sms... från Peter som ber om ursäkt. Vilket kanske var lite sött, men ändå!

Jag kan nog säga att det var dagens höjdpunkt, men dagen är inte slut än. Man ska inte ropa "Hej" förens man är över bäcken som ett fint gammalt ordspråk säger. Jag har visst lovat Augustsson att jag ska kika förbi och lämna hans plånbok samt handskar... Men man kan ju börja undra när Rune (bilen) kommer tillbaka. Bror tog Rune till Herrljunga bara för att hämta upp Linda. Men jag har en känsla av att det var ett tag sen han for.

18 dec. 2009

RUGBY




Jag vill ha vår/sommar! Jag Vill Spela!

13 dec. 2009

what a man what a mighty good man

Igår kom den dagen som jag så länge längtat efter! Lördagen som jag skulle träffa Peter (igen och bortsett från träningarna). När man har något att se fram till hela dagen så blir det en hel del väntan, eller den död tid som annars inte är något jobbig förvandlas och känslan blir till att det är sjukt långt kvar tills det roliga händer.

Ungefär så var det igår för mig. Men som tur var så fick det bli till att sova ett bra tag för att sedan vänta på att min bror hade tränat klart så att vi kunde sätta ihop pepparkakshuset, vilket jag inte alls var på humör för att göra. Men det gick ganska bra för att vara första gången som vi sätter ihop ett pepparkakshus, vad vi kan minnas iaf. Även om ja vet att mor gjorde något försök till pepparkakshus när vi var små.
Men efter lite om och men samt lite "aj" ropande då smält socker är farligt varmt så kan jag säga att det blev ganska fint. Även om bror min inte hjälpte till speciellt mycket.

Men när huset var klart så var det ju bara till att vänta, vänta på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att jag skulle traska hem till Peter! Make time go faster!
Men även väntan har sina små fördelar som t.ex. jag hittade ett spel på min mobil som jag inte spelat förut (min mobil har tre olika menyer) vilket var aningen kul, lite svårt men jag hade ju som sagt tid att döda.

När det väl blev dags att traska ner till stan så slog det mig halvvägs att det var jävligt kallt ute och att det blåser rakt igenom lovika vantar! Osis
Självklart så går jag upp i fel trappuppgång, dvs dörren innan och eftersom att jag bara varit hos Peter en gång innan och det var på fyllan så var jag bom säker på att jag var i rätt trapphus, dumt av mig att inte kika på tavlan precis innanför dörren där alla namn står. Så efter att jag traskat högst upp så blev det bara till att vända och kämpa mig ner igen för att gå in i nästa trapphus och denna gången så kollade jag så att jag hade kommit rätt. Man lär sig av sina misstag.

Så fort jag kliver innanför dörren så fick det bli till att bli "mobbad" för att jag är kort och har små fötter, den med att jag har små fötter är ny.
Efter påpekandet så fick jag äran att välja film, vilket var lättare sagt än gjort, det kanske var därför som jag fick äran? Efter mycket kikande så fick det bli till att se på En Vampyrs Bekännelser som jag inte sett klart på eftersom när jag kikade på den på tv så var jag ensamhemma och det var mörkt och ruskväder och det var ett bra tag sen det var, så jag vågade inte kolla klart på den.
Vilket jag även blev "mobbad" för. Nejdå jag kände mig inte alls som ett mobboffer.
En vampyrs bekännelser är sjukt bra i vilket fall.
Efter den filmen så blev det till att kika på Hipp Hipp! Så sjukt underbar humor! Bara ligga i soffan och garva tills man inte får någon luft längre!
Och efter Hipp Hipp! så blev det till att kika på Sin City, märklig film det där. Funderar fortfarande lite scenerna med hunden som gillar att äta människokött.

När Sin City var klar så låg det två trötta rugbyspelare i en smal soffa när den ena får för sig att putta ut den andra ur soffan för att sedan kittla henne när hon väl kravlat sig upp i soffan tills hon ligger på golvet igen och kippar efter luft.
Tur att jag fick lite, men ack så go massage efteråt!
Jag fick även skjuts hem runt 02-03 tiden.

Hoppas att vi ses snart igen utöver onsdagar och fredagar!

10 dec. 2009

OMG!!! :D

JAAAAAAA... AAAAAAAA... aaa...!!!

Underbaraste helgen framför sig på riktigt riktigt länge?
Träning imorgon <3 ***** på lördag! YES!

6 dec. 2009

Hold on to your vision tonight

From the first time I saw you it felt like coming home, and I never told you I just want you to know, you had me from hello!

4 dec. 2009

Far away

Idag var det dags för träning nummer 2 med rugbyn, nämligen träning med herrarna. Men innan det var dags för det så fick det bli till att luncha tillsammans med bror och far på Meza för att sedan traska hem till Nymarks nya läghenhet. Man bli rlite avundsjuk sådär, kommer jag in på högskolan så ska jag nog banne mig flytta hemifrån jag med.

Säger jag att jag har vart kolugn hela dagen fram till träningen så kan jag bara säga att det är en stor fet lögn! Jag ar vart aningen nervös inför träningen med herrarna samtidigt som jag verkligen har sett fram mot det hela. Jag såg även fram till att träffa en viss person så jag gissar på att det var det som jag var mest nervös för.
Man kan väl säga att träningen i sig gick sådär, vi spelade touch i princip hela träningen vilket är dödens efter ett tag och som om det inte var nog med det så fick TC oss att springa ägget som det så fint kallas.
Ägget går ut på att man ska springa i ca 80% med en boll i en bana som ser ut som ett ägg, 2 varv, vila och detta ska göras 5 gånger. Så in i helvete jobbigt säger jag bara, fy fan! Men gott var det, även om luften vägrade komma till mig efter 2a gången, lite pinsamt... Så jag drar nu slutsatsen att min kondition är ute på någon vacker solsemester någonstans... usch!

Efter träningen när jag kom hem och hade duschat så hade personen i fråga sagt på fejjan att han tyckte att jag försvann fort, fast vi lite senare kom fram till att det var han som kanske var seg eftersom att jag hade väntat på att Basti skulle bli klar... suck
Men nu blir det till att se fram mot onsdagens träning! :D Yeey

2 dec. 2009

Don't talk so loud, you might brake tha silence!

Tystnad... Det var som jag befarat. Nu under vintern så kommer vi att träna tillsammans, eller vi kommer att dela konstgräset med våra herrar och som du kanske förstår efter i lördags så kunde dagens första möte bli på två olika sätt.
#1. Pinsam tystnad
#2. Mer eller mindre som vanligt

Och som du kanske redan har listat ut så blev det självfallet #1. Fast jag är ganska säker på att vi hälsade på varandra, fast nu när jag tänker efter så har jag ingen aning.

Hur ska jag bryta den pinsamma tystnaden? Ska jag bryta den? Fy fasen vad jag har sånt här!!! Gaah... Men jag kan ju inte mer än skylla mig själv... suck

Aint nothing wrong with that

Ja tror att jag börjar bli sjuk eller något, i natt så kunde jag som vanligt inte sova så jag bestämde mig för att ta mig en jogginrunda runt 03-tiden. Hur ormalt är det på en skala 1 - 10?
Förvisso var det ganska gott att få ur lite energi ur kroppen, men jag blev även påmind om varför jag inte är ute och joggar oftare, jag hatar det, speciellt på vintern eftersom att jag alltid blir så sjuk, min hals gillar inte kyla så att säga.
Men fördelen med att vara ute så sent/tidigt är att man i princip inte möter en kotte, ev. tidningsbudet men annars är det helt tyst och tomt ute. Fast jag skrämde iväg två rådjur, och då slog tanken mig; om det hade vart en älg istället, vad tusan hade jag gjort då? Jag skulle ju inte precis orka springa ifrån den... Det är nog en fråga som jag får handskas med om det nu skulle hända. Låt oss hoppas att det inte inträffar.

Mitt nya lemotiv är atm: Aint nothing wrong with that - Robert Randolph & The family band