9 okt. 2009

Maxwell

091008 - Max Evans (Jason Behr). Ibland kan man inte låta bli att känna sig som Max Evans, som om allas problem hänger på ens axlar och vilket beslut man än tar så kommer eller så går allt åt skogen.

Max Evans, bror till Isabel Evans, 50/50, hälften människa, hälften utomjording. Född till kung på sin hemplanet och född till ledare av Isabel, Michael Guerin och Tess.
Eftersom att dom bor i Roswell, New Mexico där UFO kraschen in träffade 1949. Som du kanske redan har räknat ut såöverlevde Max, Isabel, Michael och Tess kraschen tack vare att dom inte var födda än, utan dom föddes ca 40 år senare. (Och hur de överlevde kraschen är en annan historia.)

Tillbaka till början; Man skulle kunna säga att Max är en Dramkung, vad han än gör så blir det drama av allt. Som den dagen Liz blir skjuten och han bestämmer sig för att rädda henne. Eller som när han bestämmer sig för att det är för farligt för Liz att vara tillsammans med honom, eftersom att det finns så många fiender som är ute efter honom och de andra 3. Speciellt FBI, Aliens Hunters.
Så med andra ord, allt och alla som har med Max att göra hamnar i D R A M A!

Och drama är väl det som det har funnits mest av för tillfället. Som en kompis sa: Drama är kul så länge man inte är med själv, och det stämmer! För drama suger, framförallt om det är den "vanliga" draman, pojkar/tjejer och kärlek.
Som de flesta i min närvaro vet så har William inte vart den roligaste att ha och göra med. Och varför? Jo för att han "aldrig" kunde bestämma sig för hur han ville ha det. Ena dagen så kunde det vara puttinuttigt medans andra dagen kändes det som om om han inte viste vem man var. Fram och tillbaka, tillslut tar det knäcken på en, och inte fick man något svar på om hur han ville ha det. Precis som om han inte visste det själv, men hur i hela friden skulle jag då kunna fortsätta med mitt liv?
Det var som om han ville äta kakan men samtidigt ville ha kvar den, och som om det inte var mog med det så ville han mummsa på kakorna bredvid.
Drama, drama drama...

Tack gode gud för att man har kompisar som an kan prata med och som håller med en och som förstår precis hur man känner, för vad hade man gjort utan kompisar? Svaret på den frågan är något som nästan alla vet men som man inte vill tänka på, så jag tänker inte säga det. Jag vet bara att när man har fått sin dos av drama så vill man bara att det ska gå över så att man kan börja leva livet som vanligt.

Och nu lite fakta om:

Jason Behr
Född: 1973-12-30 Minneapolis, Minnesota
Jason har haft gästroller i bl.a. Buffy och Vampyrerna samt 7th Heaven innan han slog igenom som Max Evans i Roswell. Efter den rollen så kan vi se honom i The Tattoist och Skinwalkers och i The Grudge m.fl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar