31 juli 2009

Rain drops falling down on my head

090730
Blåsut/Vänersborg- Kungsbacka - Bäckebol - Kungälv - Vargön - Blåsut

Så har min dag sett ut. Åkte och lämnade ett fönster nere hos Berger's samtidigt som jag passade på att låna en Gps av dem. Himla smart uppfinning!
Efter det besöket så for mor och jag till stationen så att hon kunde köpa biljetter till Lund för att sen skynda till Blåsut, och som alla vet så när man har brottom så blir det självfallet broöppning, yeey!

Men efter lite väntande och pillande hemma så for jag till Becca och hämtade upp henne, sen bar det av till Halland, Kungsbacka! Kan säga att vädret var inte på vår sida, helt plötsligt så verkligen öste regnet ner, man såg i princip Ingenting! Så mycket regnade det. Som tur var var det inte hela vägen ner till Kungsbacka, men det var till och från en bra bit.
Väl framme i Kungsbacka så fick det bli lite letande innan vi hittade rätt. Så jag parkerade Rune och vi gick till Åsa som sålde tv:n som sa att vi kunde köra in bilen till huset. Bara det att en av hennes grannar hade bestämt sig för att dammsuga bilen så vi fick köra runt, bara det att en snubbe hade bestämt sig för att stå där, så Becca frågade lite snällt om han kunde tänka sig att flytta lite på sin bil så att jag kunde komma förbi och fram, vilket han kunde. Väl framme hos Åsa (igen) så baxade vi ut tv:n och tv-bordet ut till bilen där Becca och jag spenderade en bra tid på att fundera ut hur vi skulle spänna fast tv:n på ett bra sätt. När vi kom på det så fick det bli en tid till att göra det på ett bra sätt också, men tillslut så gick det så vi åkte iväg och när vi kommit max 100 m så slår det mig att vi kanske skulle spänna fast tv-bordet också. Så vi gick ut i regnet och spände fast det på något smidigt sätt innan vi äntligen kunde ge oss iväg mot Bäckebol, Ikea.

Väl framme vid IKEA så fick det bli till att halvt skynda oss igenom huset och plocka det som vi skulle ha för att hinna i tid till Göteborgs Kex för att handla lite kex billigare.
Under tiden, från det att vi åkte från IKEA's parkering till att vi kom fram till Gbg kex så hann både mor och far ringa några gånger och pappa var aningen butter...
Men det sket jag halvt i för jag hade redan sagt och bokat Rune så dom fick finna sig i det och så var det inte så mycket mer med den saken.
Väl framme vid Gbg kex så fick det bli en del kex för under 100-lappen. Hade man köpt det i en vanlig affär så hade det inte kostat under 100-lappen kan jag garantera! Fast det blev inga Ballerina, illa eftersom att jag är eller mer Var galen in dom, men jag har nog förätit mig på dem.

Efter den turen så for vi hemåt till Vargön för att hämta upp mor som skulle in till TG där pappa satt. Efter att vi lämnat av henne så åkte vi hem till Blåsut och baxade ut tv-bordet och tv:n. Sen så slog det mig även att jag inte fick med någon sladd till tv:n så vi åkte hem till Viktor och lånade en sladd, vi passade även på att provsitta/ligga hans nya soffa/säng.

Och där var hela dagen i korta drag.

29 juli 2009

Pang! Pang! Lucky Luke!

090729

Trött som in i helvete vill jag lova! Blev inte mycket sömn i går natt och upp tidigt. Men men... Sådant är livet. Har väl bara mig själv och skylla, men hur roligt är det att skylla på sig själv när man kan skylla på andra?

Och nu till min vanliga fråga (till mig själv då) "Vad har jag gjort idag?"
Jo vad har jag gjort idag? Jag har fått sålt handfatet för 50 kr då det var lite trasigt osv. Men jag menar, 50 kr är 50 kr och jag är i behov av pengar. Jag har även tränat idag. Så in i helevte skönt att träna måste jag bara säga. Underbart gäng att träna med och roliga övningar! Kan det bli så mycket bättre? Det skulle vara lite mer folk på träningarna då, men det är ganska gott att vara lite färre ibland också.
Dock så spökar min fot fortfarande och jag hatar den! Men det verkar den redan veta och vill då jävlas ännu mer med mig, eftersom att den verkar vara medveten om att jag behöver den väldigt mycket.

Kortfattat men bra så är det min dag. Passade även på att tillaga lite Pommes med Bearnaisesås när jag kom hem. Himla gott! Har även kollar på Lucky Luke, sjukt bra!

IKEA; Bring it on!

090728

Så har ännu en dag gått förbi och inte har man blivit så mycket klokare, men kanske lite starkare.

Mor och jag for ner till Ikea för att inflskaffa oss all möjlig skit som man kan tänkas behöva eller inte behöva. Vi kom fram till Ikea ca 11.15 tror jag, parkerade Rune och traskade runt och in i varuhuset. Längesedan jag var där, men sen så slog det mig att jag inte hade saknat Ikea speciellt mycket, med tanke på att jag tröttnar ganska snabbt på att vara där inne. Bara gå runt och kolla efter onödiga saker som man kan tänka sig tro behöva men när man tänker efter en andra gång så inser man att man klarar sig alldeles utmärkt utan det.
Mor började med en tripp till toan och jag stod och förberedde mig för döden! Fast vi tog lite frukost där, Franch hotdog blev det för endast 20 kr, som hittat.

Efter den på fyllningen av energi så traskade vi upp för trappstegen och möttes av en värld av prylar och möbler, samt en massa gula bärkassar.
Kan ju passa på att säga att när jag är med på Ikea så blir det inget "ska vi inte kolla på ... då?" utan det blir mer rakt på sak, "det där skulle vi ha" så går man och kollar prislappen, skriver upp vart man ska hämta det också går man vidare. Kanske därför som mor tycker att det är så tacksamt att ha med mig på Ikea, hon hinner aldrig bli sugen på att kolla in något som hon egentligen inte behöver.
I alla fall, Det blev till att följa pilarna i golvet tills vi hittad det som ville skulle kolla på, dvs. något att ha under tv:n, hyllor, soffa/säng, smarta lösningar osv. Kan ju även passa på att jag har provsuttit Harry, Jakob och en till, inte illa för att vara en och samma dag måste jag medge. Kan även säga att det blev lunch hyfsat snabbt. Efter endast ca 1h gående och sittande. Till lunch så blev det Ikeas berömda Köttbullar, kan direkt säga att dom var inte det minsta goda. Skolans köttbullar är till och med godare! Förstår du då hur illa det är? Men likt förbannat så trycker folk i sig dem som om dom aldrig hade smakat något godare, mycket illa!

Några köttbullar och dricka rikare så skyndade vi iväg in bland hyllor och framförallt barnavdelning. Mycket trevlig avdelning, inte lika tråkig och framförallt mer färgrik. Hittade en krabba där, gossedjur som jag bara var tvungen att köpa.
Efter det snabba beslutet så traskade vi vidare och efter någon timme så kom vi även ner till undervåningen, där allt skall plockas ner och allt impulshandlande börjar, för de flesta. Men inte för oss! Eller för mig i alla fall.
Vi kom hyfsat snabbt igenom den avdelningen och ändra fram till badrum där mor kände att hon behövde lite experthjälp och samma sak vid gardinavdelningen. Sen efter lite gående så kom hon på att hon hade glömt att ta handtag till badrums sakerna så hon skulle gå upp och hämta det. Vilket tog en mindre evighet!
Hennes förklaring var att hon inte hade hittat riktigt. OMG! Liksom! (Die die die)
Kan ju erkänna att det finns en hel del finurliga saker som man kanske inte alltid tänker på på Ikea. Ett plus i kanten. När vi klarat oss igenom "impulsavdelninge" så kommer man till den tunga delen av affären, om man bortser från kassan. Man kommer ju såklart till den avdelningen som man måste flexa lite med sina muskler! Vilket jag fick göra en hel del vill jag lova, då mor inte är speciellt stark så vet man ju aldrig när man kan komma till att behöva en rugbyspelare i familjen som så duktigt kan lyfta ner sjukt tunga saker till en vagn och putta på den osv.
Vilket det blev en hel del av, puttande och bärandet alltså.
Det blev lite jobbigt när vi väl kom fram till kassan och snubben skulle scanna in allt då vi behövde böka med lite saker och både mor och jag var i behov av en toa. Men det klarade vi fint, och efter betalningen så blev det till att stå i skift för att vakta alla saker.

Men det jobbigaste var nog sen när allt skulle in i Rune och jag i princip lyfter in allt själv. Samt när allt skulle ur Rune. Tur att far var hemma och kunde hjälpa till (genom att så och prata med grannen, vilken himla myglare!)

Sen efter det så hände det en massa saker, bl.a. så for jag hem till Erik och spelade lite (mycket) "Bang!" med Erik, Joel och Tony. Kom väl dit lite efter 23 och sista omgången började lite efter 04. Men det är ett förbannat kul spel när man lärt sig det och orkar tänka.

27 juli 2009

Kill 'em until' they die from it

090727

Idag hade det ju då vart 1 års jubileum men icke sa nicke... Kan väl inte precis påstå att jag har deppat för det, men visst lite tråkigt är det ju.

Har fått gjort en del även idag. Eftersom att hantverkarna brukar anlända vid ca 06.45 så ställde jag mobilen på 06.30 och höll mig vaken och väntade och väntade på den där hantverkaren som senare aldrig dök upp. Så då passade jag på att stryka på ett till lager färg vid fönstret. Sen efter det så fick det bli till att nana kudde igen.
Hörde även hur någon ryckte i mitt fönster som jag medvetet inte hade stängt helt, men jag var för trött för att orka reagera mer på det. Sedan efter ett tag så hörde jag en massa ljud från huset så då fick jag gå upp och kolla vad det var eller vilka det var som hade anlänt. Men det visade sig att det bara var mor och far som hade kommit och dratt igång. Så det fick bli till att spendera lite mer tid med Steve för att sedan få en himla massa samtal om badkaret som jag lagt ut på Blocket. Folk var seriöst som galna!
Men mellan alla samtal så lyckades jag påbörja mitt fönsterprojekt. Får se hur det blir sen.

Jag har som du kanske förstod fått sålt badkaret till ett par som bor ca 1 mil från Borås. Palla åka så långt bara för ett badkar, tänkte jag tills jag insåg att jag ska ner till Kungsbacka bara för en tv! Är man ute efter låga priser så är man, mer eller mindre iaf.
Efter den inkomsten så fick det bli till att äta lite mat och nana lite till för att sedan dra ner till stan' för att träffa Emma, Djordje, Erik och Helena för att gå på nya HP filmen. Erik, Helena och jag hann även klämma in en liten fika runda på NF innan bion började, vilket var himla trevligt! Sen när vi skulle köpa popcorn så blev det en himla massa pengar och mycket prat men inte så mycket popcorn, men det löste vi tillslut det med.

Folk som inte stänger av ljudet på bion hatar jag! Ännu mer dem som Svarar under filmen! Vad fan är det för himla stil?! Inte nog med att han svarade han hade så in i helvete högt ljud så alla i närheten hörde vad personen som ringde sa... Jag blir seriöst galen på sånt! Skottpengar borde det vara på sånt folk!

Boring like you

090726

Och vad fan har man gjort idag? Inte den blekaste aning! Eller jag har ju grundmålat fönsterkarmen och spelat spel hemma hos Erik.

Jag har nämligen bestämt mig för att göra något kreativt av fönsterkarmen eller vad det heter, så jag har målat den vit så att jag kan måla något vackert eller mindre vackert för den delen också. Men det kan nog bli jättefint, om inte annat så är det bara att måla över det igen.
Som om det inte var nog med det så har jag kommit fram till att dom mjukisarna som jag köpte igår är sjukt underbart sköna! I Love Them! Fast dock så är det lite synd att det inte är någon vidare bra lösning längst ner på dem, men det får man lösa med andra metoder.

Det hann även bli lite spel som blev till mycket spel hemma hos Erik, BANG! hette spelet, heter förövrigt. Sjukt skoj, lite många regler att komma ihåg, men när man väl har fått lite kläm på det hela så är det som sagt sjukt skoj att spela. I have to buy it some day! Det blev kanske spel från 8 - 00 då förstår man att spelet är roligt när man bara kan spela det om och om igen utan att tröttna på spelet.

Jag hade ju tänkt fara hem till Vargön sen för att nana men det fick jag inte för föräldrarna, för någon ska ju öppna dörren för hantverkarna, och det är tydligen jag som får stå för den biten verkar det som, inte för att det gör mig speciellt mycket, men ändå liksom.

25 juli 2009

Drink up, fall down then we'll do it all over again!

Så jävla bakis! Vaknade vid 09 -tiden och var hur pigg som helst typ. Tog ett glas med vatten och gick ut och joinade Patrik ute på verandan. Himla gott väder, solen som värmde ibland och en sval bris som blev lite kallare sen. Efter ca 1.5h så gick vi (Jag, Patrik och Andreas (som joinade oss senare)) in till Becca och Jossan och störde dom lite, så det ska vara. Så det fick bli lite tjat i några timmar innan alla kom fram till att vi är jättehungriga men pizzeriorna har fortfarande inte öppnat! Gaah... Varför?! Så efter ett tag så kom vi iväg till Donken.
Fick Patrik till att köra hem till Backen så att jag kunde byta kjolen mot ett par byxor, men självklart så inser jag att jag inte har några byxor kvar i huset eftersom att jag har glömt att ta med mig lite byxor tillbaka efter att jag vart i Vargön och duschat (då vi bygger om i badrummet så finns det ingen dusch i Backen.)
Men jag fick ju lämnat alla mina saker, så det gjorde inte så mycket tyckte jag.

Väl framme på Donken så har jag hunnit att bli bakis i bilen. Mat, Nej tack! Så det fick bli en cola, försökte trycka ner en Cheesbörgare, men det blev typ en tugga sen så gick det inte att få ner en enda tugga till! Då är det lite illa eftersom att jag egentligen är hungrig.
Tänkte även passa på att köpa ett par mjukisar, men det fick jag inte för dem andra, himla stil så när vi kom hem till Becca igen så cyklade jag ner till Intersport och köpte ett par as grymma Nike mjukisar för 550 kr :O OMG!!! Men men... Förövrigt så var Intersport fyllt av Norrmän och Danskar typ... Herregud, tur att man är snabb på att välja kläder! En minut till i affären och jag hade fått ryck på folket, speciellt när dom har småungar som bara vägrar göra det föräldrarna ber dem om och bara skriker och gormar! Rabies på sånt!
Men men... Sen så bar det av till Kvantum för att införskaffa sig lite tandkräm som jag så fint glömde igår.
När jag kom hem så gick jag mer eller mindre direkt till sängen och la mig, Peter och Disa kom på besök också, himla trevligt, dock så somnade jag men jag hann prata lite med Peter innan dom skulle hem och plocka vinbär, eller rättare sagt; Disa skulle plocka och Peter observera. Så det ska vara!

Fram mot kvällen så for jag ner till Anna för att kolla på film och allmänt ses. Lite trevligt tjat med Anna, Amanda och Reis, lite diskussion om hur vidare det var för "status" på hans föräldrar som tydligen har börjat ses igen... Mja detta kan bli spännande!
Sjukt hungrig är jag också, har ju knappt kunnat få i mig någon fast föda idag, men som jag brukar säga till andra: Skyll dig själv.

Cheers mate!

090724

Idag fick jag sovmorgon, ända fram till 10 -tiden, helt otroligt! Så från 10 så spenderade jag tiden med att vara flitig (som vanlig). Jag la ut en annons på blocket eftersom att vi vill bli av med ett badkar och ett badrumsskåp, ringde en hyfsat fort och sen så fick jag lite mail också, det kan nog gå vägen det här tror jag.
Jag hittade även en plattv för 2 000 kr som jag ville köpa, dock så fanns den i Gbg och jag hade så klar ingen bil, yeey! Not! Men efter lite letande så bestämde Becca och jag oss för att åka ner om jag fick tag på den där snubben med tv:n. Men självklart så fick jag inte det, eftersom att det bara gick att maila till honom och han finns inte med på Eniro eller Hitta.se, himla stil alltså!
så det blev ingen tv för min del idag heller, men det lär ju komma fler tillfällen.

Det fick bli en fika med Citron på Nordfelts bestående av glassbulle och cola. Otroligt gott vill jag lova! Bastis mor kom fram och pratade med oss, fast det roliga var att ingen av oss (Citron eller mig) fatta att det var Bastis mamma i början! xD Jag fick för mig att det var Citrons mamma men sen efter kanske 3 sekunder så insåg jag att det var Bastis mor. Det måste ha sett aningen fånigt ut, två personer ser ut som frågetecken när den tredje är jättetrevlig osv. Men det är inte lätt när det är svårt ibland.
Efter det goda fikat och trevliga sällskapet så traskade vi iväg mot Bolaget för att införskaffa oss lite sprit! Mumma det där!

Fram mot 17 - 18 -tiden så fick det bli för mig att fara hem till Vargön för att duscha och göra mig iordning inför kvällens äventyr, fest hos Becca. Fick även prova på mitt minne då jag passade på att svänga inom Kvantum för att handla lite slödryck samt lite nödvändiga saker till Blåsut, fast jag glömde så klart tandkrämen och limeen (eller hur det blir). Det måste ha sett lite roligt ut, lilla jag kommer bärande på en korg med 3 stora pet-flaskor och 4 Bull.
Sen bar det av mot Becca som bara bor 5 minuter bort med cykel, som jag fick reda på denna gången då jag kom ihåg att kolla hur lång tid det egentligen tar.
Väl framme hos Becca så var det ganska dött eftersom att alla kom kanske runt 2-3 timmar "försent" men huvudsaken är ju att dom kommer.
Får väl erkänna att det var väldigt stelt tills de flesta åkte så att vi bara var fem pers kvar. Då började festen vill jag lova! Spelade lite Fuck the dealer (drickar spel) samt Jag har aldrig. Himla trevligt ^^
Efter en massa drickande så la sig alla fem i Beccas stora dubbelsäng och sov...

The End

24 juli 2009

Sleeping beauty

090723

Övertrött, jag? Nej varför tror du det? Bara Ed fram och tillbaka över kvällen/natten, ner till Blåsut och öppna för snickaren, hem till vargön och käka frukost och sen fara fram och tillbaka som den dåren man ibland är.

Men senare på eftermiddagen/kvällen så cyklade jag som en dåre till Becca eftersom att det regnade och jag hade mjukisbyxor (som vanligt) så ville jag inte vara ute i regnet mer än nödvändig + att jag kände att jag behövde vakna upp lite, annars kunde jag ha fått skjuts till Becca, men icke sa nicke! Hurtig kände jag mig iaf oavsett vädret.
När jag kom fram till Becca så ser man att Nymark och Beccas lillasysters pojkvän Niklas sitter på golvet och spelar Pokémon Grön. Så jävla bra! Sen efter en liten stund så tröttnade Niklas så dom började kolla igenom lite porr som finns på datorn (som dom ska formatera om) för att sedan spela Heroes 4, fast det Ska ju vara Heroes 3 då.
Becca och Pernilla (systern) slängde ihop en Rabarber/Hallon paj/kaka eller vad det heter. Himla god blev den om man bortser från bären och rabarbern. Lite senare kom Andreas, Jonas, Sandra, Emelie, Jenni och Linnéa.
Kan ju passa på att berätta att Beccas ringklocka spårade ur totalt, slutade aldrig att ringa men tillslut så lyckades Becca skruva av skiten som man trycker på och dra ur "sladdarna" så det slutade att plinga. Det blev väldigt tyst efter det.

Men när alla var samlade så mummsade vi paj/kaka och spelade spel efter det. Ombytta roller eller något hette det, Jonas blev förbannad mer eller mindre, men han vann och jag tror att jag kom tvåa. Hehe... Alltid något.

Efter allt det så cyklade jag hem (på Blåsut) för att nana kudde, men det gick sådär med det, fast jag tror att jag slocknade vid 01 -tiden, har inget minne av det. Jag somnade ju ;)

23 juli 2009

Tired of being sick and tired

090722

Eftersom att jag inte kommer ihåg så mycket av igår då jag sov mig igenom nästan hela dagen och resten vill jag inte prata om så har jag väl inte så överdrivet mycket att säga, förutom att jag är så jävla sjukt trött. (Har inte sovit riktigt än) då jag har vart i Ed och hälsat på Tony för att prata lite deep shit, men var tvungen att vara hemma senast 07.00 för att kunna öppna för snickaren på Blåsut. Så jag vaknade 5 för att sen åka vid 5.45 -tiden och jävlar vad trött jag blev sista biten. Men jag timade in det sjukt bra, för vi kom samtidigt till huset, är man bra så är man.
Och nu så sitter jag likt förbannat i min säng och önskar att jag bara kunde lägga mig ner och sova, men listerna i rummet mitt spikas inte fast av sig själva och dörren målar inte sig själv. Så med andra ord, jag har en himla massa saker som jag behöver göra innan jag kan lägga mig. Samtidigt som jag ska till Becca runt 17 -tiden. Det är tur att hon bor så nära som hon gör nu! Annars hade jag vart en död fisk på torra land vill jag lova!

Men nu får det nog bli lite frukost för att sedan fara tillbaka till stan' för att köpa lister m.m. Yeey... not! Men samtidigt ändå xD

22 juli 2009

21 juli 2009

A house dosen't make a home

Bitterfitta, jag? Nej varför tror du det?! Gaah... Satans föräldrar! Först så ska jag hjälpa till med huset och när jag gör det men vill greja med mitt rum som snart är klart tro fan att jag inte får det då! Nej för att Dom vill inte ha mer "projekt". Men va fan! Jag kan väl göra klart mitt eget rum, jag är ju inte inkompetent eller något, jag kan väl slå i spikar minst lika bra som dom! Jag blir så sur! Som om det inte vore nog med det, jag får köpa tv men jag får inte låna bilen för att kunna hämta tv:n. Blir man förbannad eller förbannad! Vad är deras problem liksom? Jag köper ju skiten för mina egna pengar, kan ju till och med betala den satans bensinen själv, men icke sa nicke! Jag fattar verkligen inte hur idioterna tänker ibland, får det inte gå bra för mig eller? Eller måste dom vara med och göra allt jag gör? Jag tänker högt, men då kan jag ju spika i listerna till mitt rum. Pappa säger men om du väntar tills på torsdag så kan jag hjälpa dig. Va fan! Det är ju för i helvete bara lister, hur jävla svårt kan det vara?! Jag säger, jag kan ju fixa i ordning min dörr (ska sätta i en spegel där i) och ber pappa om hjälp med att ta ner dörren. Mamma säger, om du vill så kan jag hjälpa dig att måla den.
WHAT!!! Jag blir seriöst GALEN! Dom vill att jag ska hjälpa till med huset, men jag får fan inte gör klart mitt egna rum innan dom är klara med sina. Hur fan tänker dom?!

Så jag for till Becca istället och var social, tro det eller ej, men ibland så kan även jag vara social.
Sen så åkte vi och hämtade upp Nymark för att käka pommes nere på torget och se Beccas reakion när det kom fåglar emot henne. Sjukt kul! Hon skulle slänga skräpet i en papperskorg då jag påpekade att fåglarna började närma sig, Beccas reaktion; Slänger allt hon har i händerna upp i luften och kastar sig in i bilen och låser dörren.
Man skulle ha filmat det och lagt ut det på Youtube, så sjukt roligt att se!

Och jag är fortfarande putt... så det fick bli till att nana på Blåsut ikväll!

And it's you when I look in the mirror
Ans it's you that make it hard to move on
And sometimes the best you can do is to fake it

20 juli 2009

When it's all said and done

090720

Gick som sagt och la mig vi 04.30 och skulle vara vaken vid 07.00 för att ringa till Vårdcentralen för att beställa tid för min satans skit fot! Det gick ju sådär kan jag meddela, jag ringde dit och knappade in mitt personnummer samt mobilnummer och dom sa att dom skulle ringa lite över 08. Självklart så ligger jag vaken och väntar på att dom ska ringa, men dom ringde aldrig, då går det upp för mig att jag tryckt in fel mobilnummer! Blev så sur att jag sket i det och somnade om. Sen vid 10 -tiden så ringde jag dit igen och kontrollerade extra noga att jag skrev in rätt nummer för att sedan sova i 1h igen. Där i mellan så kom mor in i rummet och konstaterade att jag och bror skulle ringa när vi ville bli hämtade, jag mpste nog ha sett jättesleten ut...
Sen när jag väl tagit mig upp ur sängen så fick det bli till att laga mat, som i att bror fick laga mat då jag gjorde det igår åt honom. Lite kyckling och ris fick de bli, vi passade även på att kolla på "Små i stora världen" samt "American choppers" eller vad det heter, sjukt bra iaf! Sen så när vi käkat upp så fick mor komma och hämta oss så blev det även en tur till EM Möbler för att beställa den där soffan samt en tripp till Färg & Tapetlagret för att sedan åka till huset och lägga golv. Fast jag somnade ju då på golvet medan bror grejade lite med isoleringen, är man trött så är man.
Sen har jag en minneslucka, men det slutade iaf med att bror la golvet och jag sov. Sen när jag vaknade så stod maten framme så det fick bli till att käka och sen plocka lite i köket för att sedan sätta sig med Steve och prata djupa saker med PF och andreas, samt lite med Tony...
Sen så ringde far och bad oss att köpa hem lite frukostmaterial så det fick bli en sväng inom Kvantum påväg hem. Och nu sitter man i sin säng och skriver, fast nu får det vara nog för idag.

Avslutar med ett citat från Tony:
"det är väl bra, jag sitter här och blir dissad av en "jag måste bloggerska" men annars är det allt bra"

There's nothing else I can say

090719

Så trött, så sjukt trött efter gårdagens arbete! Hade verkligen ingen ork alls till att greja i huset, men det fick bli en tur ut till Coop Bygg för att införskaffa lite nödvändiga saker, passade även på att välja ut ett Ek golv till mitt rum. Sjukt snyggt och sjukt billigt, det är ju nästan så att man börjar undra vad som är fel med golvet när det kostar 59 kr/låda, fast mitt kosta 150 kr typ, men ändå! Äckligt billigt!
När vi väl var klara där inne så skulle mor prångt in på EM Möbler för att visa den nya soffan som ingen av övriga familjen hade så stor lust att se på, så det sket vi i så mor fick gå in själv och hämta tygprover medan vi satt kvar i bilen och lyssnade på Macken! Älskar Galenskparna!

När vi väl kom fram till huset så gick jag och la mig, dock så är jag ganska säker på att jag gjorde något annat, men jag kommer inte ihåg det. Men sen när jag vaknade så fick det bli till att planera Fallens med Emma och Plattfisken (PF).
Sen när vi väl kommit fram till något, så kläcker far idéen att han vill till Thn och äta lite, så vi bjuder med Norströms så det fick bli till att skjuta upp min planer 1h för att dra till Bishops Arms eller vad puben heter. Goda Vitlöksbrön' har dom där iaf.
Så jag kasstade i mig "maten" för att gå som en blå dåre med sjukt mycket träningsverk i benen och köra som en idiot till Vargön för att hämta upp Emma, Andreas och hans kompis. Men när jag kom fram till Emma så pratade hon med Djordje i telefon så jag åkte till Andreas och hämtade upp han och den andra, sen tillbaka till Emma för att kolla om hon var klar, men hon skulle inte med. Så jag körde som en mindre dåre tillbaka till Thn samtidigt som jag försökte få tag på dom andra, det gick ju sådär. Fick tag på PF men hon hade dåligt batteri, vem fan har med sig sin mobil till Fallens och har dåligt batteri! Borde vara HS (Head Shot) på sånt!

Men det fick bli EMD iaf, stod vi sidan om scenen så jag såg när dom skulle in på scenen, dom såg ju inte allt för glada ut, sen när dom uppträdde och sen när dom traskade ut igen. Jävla idioter till fjortisar som skriker halsen av sig och hörseln av alla andra, man har ju bara lust att dra till idiotern för att sen stå å skratta åt dem, eller skrika så in i helvet högt i deras små öron. Några "coola" pojkar som mobbade en liten skit unge som vägrade ge sig, men man behöver ju inte stå i en ring och putta ungen mellan alla andra för att sen dra omkull honom! Fattar dom inte att skit ungen bara tycker att det är kul och fortsätter, hade god lust att drämma till pojkarna med. Så håller man inte på! Det räcker ju med att för det första låta den lilla skiten passera mellan dem eller bara säga till honom, men inte uppmana honom till att vara en irriterande skit. Gaah... Dagens ungdomar vet fasen inte hur man ska uppföra sig bland folk, hur fan ska det gå med framtiden, och dom ska ta hand om oss när vi blir gamla och skruppliga, Herregud säger jag bara!

Efter uppträdandet så stod vi och väntade på PF och Lisa, men dom fanns ingenstans och det gick ju inte att få tag på ungarna. Men efter ett tag så ringde PF och sa att dom stod vid den röda bilen som blinkade... Jo men visst, den röda bilen ja! Jävligt bra förklaring, men vi traskade på in mot stan' och hittade dem tillslut.
Sen efter lite om och men så började vi gå till bilarna då började fyverkeriet så då fick vi andra som vi ville och PF fick snällt så och kolla på spetacklet. Dock så fick jag skruffs som faller ner efter att skiten har smällt precis bredvid ögat, snacka om att det sved gott. Himla osis alltså!
När vi väl kom fram till bilarna och bestämde oss för Donken så var det så sjukt tjockt med bilar så det blev fasen kö ända från rondellen som man kör till; Näl, Båberg, Siba och in mot Thn in till Thn. Tjockt med bilar eller?! När vi kommit en bra bit påväg så ringer PF igen och säger att dom drar till Shell i Vbg så vi åker dit, och när vi är där så säger dom att dom drar hem ist! Gaah.. Man blir ju inte annat än lite smått förbannad när dom håller på så! Så jag pkte och lämnade av Andreas och hans kompis hemma hos sig och efter det så hämtade jag upp Tony så for vi till Donken, man vill ju ha glas :P Så efter kanske 1h där så blev det 3h i Rune och en massa seriöst prat. Dock så blir man ju inte alltid så mycket klokare av sånt prat, men det hjälper att prata om sånt som tynger en lite...
Så jag kom inte i säng förens kanske 04.30! yeey då var jag sjukt trött!

18 juli 2009

This Afernoon

Och vad har man haft för sig idag då? Jo det kan jag nog förhoppningsvis svara på. Jag ställde alarmet på kl 07.00 för att en av hantverkarna skulle komma tidigt så då fick jag hålla mig vaken tills han kom vilket han kan ske gjorde 30 min efter, så då fick det bli till att ta på sig mjukisarna och gå och låsa upp dörren för att sedan gå direkt till madrassen för att nana igen.
Jag lyckade somna under tiden som han slipade golvet, och det låter utav bara helvete vill jag lova, någon var ju sjukt trött (nämner inga namn).
Efter ett tag så kom övriga familjen och då fick det bli till att med stor möda ta sig upp från golvet för att börja arbeta. Så mor och jag började lasera väggarna i mitt nya rum. Och efter det så blev det fika paus och en massa prata om mina skrivbord som jag har lyckats samla på mig under åren, har bara två men inget av dem får plats i Skrubben så där ska jag fundera ut en smart lösning, har en på G, men den är lite komplicerad, frågan är ju bara om den är för komplicerad men det visar sig senare. Efter fikat så fick det bli till att stryka på ännu ett lager. Sedan så kom Hedman förbi, han jobbar tydligen för Söderström(s) så då fick det bli till att tjata lite med honom, längesedan man träffade den pojken.

Men det är ju inte allt jag har gjort idag, jag for även hem för att duscha och göra mig iordning för att sedan skynda in till stan' och Kvantum för att köpa något att grilla för att skynda till huset för att sedan skynda till Becca. Visste bara att hon bor väldigt nära Plattfisken, men inte riktigt var så jag cyklade omkring lite på området och vem träffar jag inte om Plattfisken själv som jag innan hade frågat om hon hade lust att komma till Becca. Så himla komiskt ändå!
Efter lite telefon guidning så kom jag rätt, det visade sig att Becca i princip bor granne med Plattfisken, fast det är en "lång" grusväg in till huset, inte konstigt att jag missade huset, det syns ju inte från vägen! xD
Precis när jag hade ställt ifrån mig cykeln så ber fick det bli till att köra Beccas bil för att åka och köpa Sprite. Eftersom att hennes bil är såpass gammal så har den inte styrservo men det tänkte ju inte jag på så jag svängde som vanligt, bara det att det gjorde inte bilen. Kunde blitt lite pinsamt där eftersom att jag kunde ha kört rakt in till Plattfiskens granne.
Det hade ju var gott pinsamt vill jag lova!

När vi kom tillbaka efter uppdraget så fick det bli till att sitta och vara social (OMG!) och lat som jag är så orkade jag inte göra iordning maten som jag hade köpt så det fick ligga på marken medan jag snyltade god dryck av folk ^^ Så det ska vara, eller?!
Efter ett tag så fick jag även dit Plattfisken som förövrigt vägrade gå dit naken, himla stil alltså! Men men... Sen när hon väl kom så blev det nog lite pinsamt för henne, men jag tänker inte säga varför... Hihi (that's my evil laugh!)

När de andra skulle till bussen så drog jag till Plattfisken för att göra mig iordning samt hälsa på toalettstolen (börar snart bli en vana, en gång till så är det tradition!)
Någon har ju Stora problem när det gäller att göra sig iordning vill jag bara meddela.
Men när vi väl kommit iväg och precis kommit till Trollhättan så bestämmer vi oss för att åka till Vargön för att sjunga lite Singstar med The Gäng!
Kan bara meddela att i den soffan som jag satt i så hade vi roligast, även om vi förlorade de två omgångarna som vi körde, men vi hade som sagt roligast, det som räknas.
Dock så var Plattfisken tvungen att fara hem till sin bror, men modig som jag är så stannade jag kvar och piskade upp dom totalt med min sköna stämma! Eller inte, men jag slog dem, till och med Emma som är grym, fast jag körde inte mot Pernilla, men hon är ju ren estare också! Det är ju fusk.
Sen när vi skulle fara hemåt så blev funderade jag och Tony på att fara till donken, men eftersom att ingen hade bil så blev det svårt så vi skippade den idén. Men när vi (Djordje körde hem Emma och mig) så ringde Tony och sa att han hittade bilnyckeln så vi bestämde oss för att fara till Donken ändå. Så jag traskar hem för att byta lite kläder. Då ringer han igen och berättar att han inte hittar garagenyckeln och att det är låst. Dock så avbröts samtalet så han ringde upp igen och sa att han verkligen inte hittar nycklen. Helvete tänkte jag, jag är ju tvungen att sova på Blåsut i natt eftersom att jag ska upp tidigt som fan dagen efter för att bygga upp en scen på Läckö. Så då ringer jag till Djordje och frågar var han är, så hade han precis parkerat bilen hemma hos sig så jag får Pernillas nummer. Ringer till Tony för att säga att jag skulle ringa Pernilla för att fråga om skjuts hem. Då kommer han på att han kan fråga Pernilla om han får låna hennes och Joels bil osv. Sen så slutar det i alla fall att Tony, Pernilla, hennes syster och jag for till Donken, och allt detta p.g.a. glasen! Så sjukt när man tänker efter.
Men det var det värt nu i efterhand.

Efter Donken så fick det bli till att fara till Plattfisken så dom fick så fint köra mig till henne eftersom att min cykel å lite grejer var där. Men som tur var så bor hon också på Blåsut. Men det tog inte lång tid innan min bror ringde och frågade om jag kunde tänka mig att hämta honom och två kompisar i Thn. Snäll som jag är så sa jag att det kunde jag göra. Så Plattfisken erbjöd sig att skjutsa mig på cykeln, vilket blev till ett mindre äventyr i sig.
När vi kom hem så hittar jag såklart inte bilnyckeln, var fan har han lagt den tänker jag. Och efter en massa letande så hittar Plattfisken den i ena skåpet. Vem fan lägger bilnyckeln i ett skåp i köket? Jo min bror.
Så det fick bli till att köra till Thn och köra hem en massa folk och nu ligger jag här på min madrass på golvet i köket/vardagsrummet och tar igen det som har missat att skriva. Så nu ligger jag inte efter längre med bloggandet vilket känns jävligt gott!

Men nu ska jag snart upp om 1½ timme för att sedan åka till Thn för att hämta upp två för att sedan fara till klubben för att sedan fara till Läckö för att bygga upp en scen, känner mig verkligen så... otroligt taggad! Eller inte!

Why in the world are we here?

Fasen vad jobbigt det är att flytta! Så in i helvete mycket jobb, mest för att vi renoverar ena badrummet, två sovrum och grejar mitt rum.
Så jag har varit flitig som bara den vill jag lova! Jobbade i alla fall halva dagen med att dra loss våtumstapet från badrums väggarna, man kan ju inte precis påstå att dom har vart snåla med klistret när dom satte upp skiten. Jävlar vad skiten satt hårt! Hade sjukt ont i båda tummarna och sidorna på pekfingrarna. Man var ju tvungen att nya tag i tapeten för att sedan dra i den som en dåre för att överhuvudtaget kunna få loss en bit, sen så gick biten av ibland så då höll man på att flyga in i motsatta väggen samtidigt som man höll en vass kniv i ena handen... Living on the egde sometimes. Men det var värt mödan, eller det blir det senare när badrummet är klart.
Man kan ju säga att det var det enda jag gjorde igår med huset eftersom att pappa inte köpta handskar som jag kunde ha när jag skulle torka av mitt rum med målartvätt förens senare på eftermiddagen och då var det för sent för att hålla på med det eftersom att jag skulle till Strandgatan och ta en öl med lite rugby folk 19.30 så det fick bli till att fortsätta med att dra loss den satans våtrumstapeten som man bara ville mörda!

När klockan närmade sig dags för att åka så blev det såklar en massa tjaffs så en annan blev sjukt stressad! Skulle hem, ducha och hitta fina kläder, sen Strandgatan för att sedan åka till Plattfisken för att sedan åka tillbaka till Trollhättan för att gå till Lipz. Lite dålig planering där, men men vad gör man inte? ;)
I alla fall, väl hemma hos Plattfisken så skynda jag mig in till toan (social som jag är, så hälsar jag på toalettstolen först). Efter det så fick det bli lite klädval för att sedan käka lite Hönökaka följt med Cider (för min del) för att sedan fara ner till stan' för att ta ut lite pengar samt hämta Plattfiskens bror.
Efter lite mobbning av Plattfisken så kom bror och körde oss till Lipz. Helvete vad dyrt det var! Hela 80 kr för inträde, rena rånet vill jag lova! Som om inte det inte räckte med det, båda Plattfiskens och min första tanke (efter rånet) var; Vad fan gör vi här?! Bara en massa små skitungar och äldre som var FÖR gamla! Men men, vi fick göra det bästa av situationen, i mitt fall fick det bli en Rosa Pantern och för Plattfiskens del så fick det bli till att smutta på sin medtagna lilla Vodkaflaska. Himla smidigt att ta upp den och dricka lite precis när det kommer ut en vakt x) Men som tur var så såg han nog inte det, eller så ignorerade han oss totalt :O Vilket himla sätt isf!

Men efter kul på Lipz så traskade vi över till Sibylla för att ta sig en Köttbulle tallrik, inte bland de godaste köttbullar som jag har käkat. Usch och fy... men men det kostade ju bara 55 kr, tror jag. Och efter lite seriöst prat (har jag för mig) så kom bror och körde hem oss.
Himla trevlig kväll, trotts de små!

16 juli 2009

Smell ya later

Så har ännu en dag gått, och vad har man haft för sig en halvt regnig dag som denna då?
Jag vaknade kl: 09.00 av att alarmet på mobilen började, satan vad rädd jag blev! Har Son of a man - Phil Collins som alarmsignal, och den var tydligen ganska hög, men inte tillräckligt för att jag inte skulle kunna snooza! Så det fick bli till att ligga kvar i den stora varma och goa sängen minst 5 min till. Sen så slog det mig att jag lovat mor att vara lite social på morgonen då lite långdistanssläkt sovit över hos oss, så det fick bli till att masa sig upp från sängen och som en zombiliknande varelse traska omkring i huset och få i sig lite behövlig frukost, samt kassta i sig en ibumetin (du är så fin, kommer du ihåg reklamen) med lite hjälp av tranbärsjuice. Sicken kombination! Jag fattar verkligen inte hur folk kan vara så sjukt pigga. När jag kom ut från mitt rum så stod Kusin med sina små barn i dörröppningen och såg jätteglada ut.
What's wrong with the people of yesterday?!

Efter cirka en timmes zombivankande så fick jag skärpa till mig och göra mig iordning för lite tv-spels spelande! Så ja, det finns ju inte så mycket att säga om det förutom att Gamecube sucks! No offends, men nej tack. Det ska vara Playstation eller Xbox!
Fick stor pisk kan jag bara meddela, And I Don't Wanna Talk About It Anymore!
Efter det nederlaget så fick jag trampa hem i en himlans fart för att sova lite innan det blev dags för att cykla som en himla blådåre till Blåsut (Blåsutbacken 4E) för att kolla in Our New House! Cyklade dit på lite mindre än 15 min! OMG liksom, det vart ju inte lite varmt eller så när jag smidigt hoppade av cykeln. Försökte cykla ikapp min bror över bron, I will not do That again! Snacka om mjölksyra i benen, måste ha vart kvar en del från innebandyn igår (Säger vi).

Kan bara meddela att mitt blivande rum måste vara det mest inbrotts säkra rummet i hela huset! Det är seriöst FYRA lås på dörren ut (har egen ytterdörr), ett vanligt nyckellås och tre likadana lås som jag inte kommer på vad dom heter. Som om det inte vore nog med det så är dörren som går in till resterande huset jättetjock (jämfört med vanliga innedörrar), mitt lilla fönster som är bredvid ytterdörren har ett galler (tro det eller ej!) så att man inte ska kunna ta sig in.
Allt detta kan ju bero på att han som bodde i huset innan är polis och antagligen hade "skrubben" (som vi kallar rummet för) som vapenrum. Den "riktiga" ytterdörren in till själva huset går bara att låsa med nyckel från båda hållen. Snacka om att gubben inte vill ha oväntat besök, vilket förvisso bara är bra med tanke på alla rån som härjar på Blåsut.

Nog om alla säkerhet, jag har även hunnit planera hur mitt nya lilla rum ska se ut, mer eller mindre (mer). Kommer bara att få plats med en säng, något att sitta på, en skiva som jag kommer att ha som skrivbord och ett tv-bord, samt en träplanka som ska gå
Kan bara meddela att mitt bliva längs ena långsidan och ena kortsidan och som kommer att fungera som bokhylla. Ganska smart va?!
Sen så får det bli till att införskaffa sig en smidig skohylla och sätta upp en hatthylla samt krokar som man kan hänga sina jackor osv. på, jag tror att det kan bli riktigt bra om det blir som planerat.
Jag har även vart duktig och spacklat igen alla små satans hål som gubben har haft nöjet med att göra i väggarna, och imorgon så får det bli till att göra rent väggar och tak med målartvätt för att sedan kunna göra iordning rummet för att sedan kunna inreda det hela. För en gångs skull så ska det bli kul att arbeta ;)

Men nu så får det bli till att Nana så att jag orkar upp ännu tidigare imorgon för att arbeta, helt plötsligt så försvann det där roliga med att arbeta...
Måste bara säga att det gick jävligt fort att cykla till Kvantum, och (bara) fort att cykla tillbaka.


LeAnn Rimes - Please remember

Time, sometimes the time just slip away
And your left with yesterday
Left with the memories
I, I'll always think of you and smile
And be happy for the time
I had you with me
Though we go our seperete ways
I won't forget so don't forget
The memories we made

Please remember, please remember
I was there for you
And you were there for me
Please remember, our time together
The time was yours and mine
While we were wild and free
Please remember, please remember me

Goodbye, there's no sadder word to say
And it's sad to walk away
With just the memories
Who's to know what might have been
We'll leave behind a life and time
We'll never know again
Please remember, please remember
I was there for you
And you were there for me

Please remember, please remember
I was there for you
And you were there for me
Please remember, our time together
The time was yours and mine
While we were wild and free
Please remember, please remember me

And how we laugh ans how we smile
Ans how this world was yours and mine
And how a dream was out reach
I stood by you, you stodd by me
We took each day and made it shine
We wrote our names across the sky
We ride so fast, we ride so free
I had you and you had me

Please remember, please remember

14 juli 2009

Step by step, heart by heart...

… like toy soldiers we fall apart.

Idag kom mor hem efter sin tur upp i landet, jag har inte den blekaste aning om vart hon har varit. Så bland det första hon gjorde vara att fråga om vi (bror och jag) var hungriga och sen så slängde hon i hop lite pannkakor för att sedan påpeka (väldigt kraftigt) att bror inte kunde gå runt i sin pyjamas vid 13.30 på dagen! Goda pannkakor i alla fall.
Efter den lilla ”ut skällningen” så fick det bli till att fnissa lite inombords för att sen gå och lägga sig i sängen och kolla på (tro det eller ej) Pokémon! x) Så jäkla bra ändå. Blev lite fascinerad av hur man som tittare kan orka sitta och lyssna på en konversation mellan två pokémon. Dom säger ju bara sina namn med olika betoningar, nickar och lite olika ansiktsuttryck. Och det sitter man frivilligt och kollar på! Frågan är ju också, hur man ens kommer på att en dialog ska bestå av respektive pokémons namn. Personen/personerna som kom på det kan inte ha haft allt förmycket fantasi, eller så var det precis tvärtom, för det är ju ganska smart när man tänker efter.
Funderar även på om man har sett på en serie lite väl mycket om man börjar irritera sig på karaktärerna som är med? Tror nästan att jag borde sluta kolla på Pokémon för mitt eget bästa, men samtidigt så måste jag ju veta hur det slutar! Eller så slutar jag bara kolla på det när de nya pokémonen börjar komma i serien. Det ska ju vara de 150-151 (beror på hur man räknar) original pokémonen! Snacka om att nörda sig. Jag erkänner!

Efter en massa kollande så kom mor in och sa: If you move your body, your mind will move to. Sen så gick hon ut ur rummet och stängde dörren efter sig, helt otroligt. Både att hon sa en hel mening på engelska rätt och att hon stängde dörren efter sig. (Total diss)
Sen när tiden närmade sig så fick det bli till att ta sitt pick och pack och cykla in till stan' för att spela innebandy på Fregatten med Joel, Erik o.c. Himmla trevligt! Jag gjorde några riktigt snygga mål, trotts det att klubb bladet var vänt åt fel håll. Dock så vrickade Joel foten, tur att en annan är så väl förberedd, hade med mig en bauerbinda så det fick bli till att linda foten. Efter en liten paus så hoppade Joel upp och skulle prångt spela mer. Galning, men det gick ju bra ändå.
Dock så var det låst till Damernas omklädnings rum så det fick bli till att cykla hem till Plattfisken för att låna duschen för att sedan kunna umgås som ”normalt” folk xD haha.. Vi två normala? Nesch inte en hjalmar att vi är det.
Skulle gissa på att vi försökte oss på lite deep shit prat också, men tror inte att det gick speciellt bra för oss med den saken, som vanligt med andra ord. Men en sak som slog mig när jag stod i duschen var att vi har en ny hobby gemensamt, nämligen att Fiska! Vi må kanske inte alltid vara allt för nöjd med det som fastnar på kroken, men men... That's between Plattfisken and me. Himla smarta saker man kommer på när man duschar.

Det fick bli lite filmtittande, I could never be your woman, sjukt roligt film som man blir glad av. Sen så blev det Deep Blue Sea eller vad den heter. Den handlar om ett forskar team som försöker komma på ett botmedel mot Alhziemers, men självklart så går allt åt helvete då hajarna har hjärnor lika stora som V8 motorer och är förbannat smarta!
Gillar man inte hajar innan filmen så kolla Inte på den! Och gillar man hajar innan filmen så gör man det nog inte efter att man har sett den.
Efter cirka 2/3 av filmen så kom bror och hämtade mig, efter lite vägbeskrivning och sökande. Så då vart det att fara hem och träffa mors släktingar d.v.s vars ungar blir mina och Davids (något) menningar, släkt i alla fall. Verkligen hur intressant som helst! Eller inte...
Men en film som man bara måste se är City of Angels. Den är så fin! Meg Ryan och Nickolas Cage i huvudrollerna, See it you must! (Längesen man kollade Star Wars nu.)

To see the world in a gain of sand and a heaven in a wildflower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in a hour...

13 juli 2009

Mom says I'm special because I ride the short bus!

Så har ännu en dag passerat förbi på Släggevägen 3a (och på alla andra ställen på jorden, i universum osv. Hur kunde jag glömma det?)
Jag kan ju inte direkt påstå att det har vart en speciellt spännande dag idag. En vanlig sketen måndag. Rummet är lika ostädat som vanligt, fast nu ser man större delar av golvet, dock så finns det ett tunt lager sand över de ”tomma” ytorna. Himla Beach Rugby, man har ju med sig en sandstrand hem, om inte så är det i alla fall en bra början på en egen sandlåda!
Det får med andra ord bli till att städa imorgon, städa som i att: plocka kläder/lägga i tvättkorgen (kläderna alltså, in i tvättmaskinen), (kan inte tro att jag skriver detta!) dammsuga golvet. Man vet ju aldrig det finns ju dom som dammsuger väggar osv. så det är lika bra att skriva golvet så att du inte får för dig något annat.

Just nu i detta ögonblicket så slog det mig att det har ju visst hänt något i alla fall halvt spännande. Min bror kom hem, inte för att det är speciellt spännande men under middagen så pratade vi om Rune och då kläckte pappa ur sig att han inte fattar varför vi inte köper en liten skruttbil som bror och jag får dela på! OMG Liksom! ( omg = Oh My God) Villkoren var och är att jag och bror i den mån han är hemma eller använder bilen ska ha fullt eget ansvar för bilen, fixa allt som kan tänkas behöva, fast att far står för besiktning/service/skatt/försäkring -kostnaderna. Kan det bli så mycket bättre? Man kan ju inte mer än att hoppas på att det slår in.
Du förstår att pappa tycker att det blir så mycket tjat om vem som ska ha Rune så det är lika bra att köpa en skruttbil för att lasta av Rune. En underbar idé.
Kan ju erkänna att det måste ha varit dagens höjdpunkt. Men jag har även beställt nya t-shirts från Shirtshop.se, dom har så sjukt grymma t-shirts!
På dom jag köpte så står det:
Alzheimers – New friends everyday!
I kväll får 107 svenskar gonorré
Pain is weakness leaving the body
Det bara skriker ”MY” om dem. Hade det inte vart för att det är så dyrt så hade jag lätt köpt så sjukt många fler, men det får bli en annan gång.

Nu till något mer oroväckande, jag har börjat dricka Tranbärjuice! Av någon konstig anledning så bad jag min bror förut idag när han skulle upp till Älgen att han skulle köpa med sig Tranbärjuice. Får väl erkänna att den förfärliga beska smaken har försvunnit nu efter lite mindre än 1 Liter. Men att dricka upp 1 Liter till?! Det måste bero på smällen jag fick på Beach Rugbyn i lördags.
Men jag får kompensera det hela med att käka vaniljglass blandat med O'boypulver, så underbart gott! Ett litet lager längst ner i skålen, sen i med glassen och sen ett litet lager på toppen. Sen är det bara till att blanda ihop allt så blir det Mumma!

Så nu efter att jag har berättat om min (oehört) intressanta dag så vet jag inte om jag har så mycket mer att säga förutom att mammas hembakade vaniljbullar är Jättegott! (Mat Tinas dialekt)

So you wanna be master (Pokémon)
Do you have the skills to be? (Go go go)

We all live in a Pokémon world (Pokémon)
I wanna be the greatest master of them all (greatest master)
We all live in a Pokémon world (Pokémon)

Nej men varför tror du att jag har kollat på Pokémon? Den där låten sätter sig på hjärnan vill jag lova. Fast den är inte lika bra som original låten!

12 juli 2009

Fallen leaves on the gound

Kan bara säga att bland det första jag tänkte idag när jag vaknade var; West Coast! Så det fick bli till att ringa Plattfisken för att försöka få med henne dit, var så sjukt sugen så att jag till och med erbjöd mig att betala halva priset på inträdet, och jag är arbetslös! Hur går detta ihop kan man ju fråga sig. I vilket fall så sa hon att hon var halvt bortlovad men att hon skulle ringa tillbaka när hon visste mer, dvs ca en timme efter. Så jag låg kvar i sängen med Steve och kollade på Pokémon. Himla kul ändå + att det är fan Kult!
Måste ha hamnat i någon slags trans eller något för jag blev nästan lite rädd när mobilen ringde, då är det lite illa! Självklart var det Plattfisken som sa att hon inte fick tag på personen hon halvt lovat bort sig till så vi bestämde att vi skulle ses 13.45 vid tennishallen. Eftersom att det var en bra stund kvar tills jag skulle åka så kollade jag lite mer på Pokémon för att sedan käka lite frukost samt göra mig iordning och vänta på Rune.

Sen jag blev stoppad av polisen då jag görde för fort i Vargön så har jag börjat köra mer lagligt och i korsningen till arenan/tennisen osv så kom det ut en snubbe på vägen med väst på sig så jag blev ju skit rädd att det var en polis. Körde lagligt och allt men när jag kom lite närmare så visade det sig att det bara var en volonter, så jag halvt stanna men sen så slog det mig; Varför ska jag prata med honom? Så jag körde och ställde mig, måste verkligen ha sett jättedumt ut. Sen när jag gick ut ur bilen och mötte Plattfisken så hade hon gjort i princip samma sak x) Så kan det gå.
Väl frame vid arenan så fick det bli till att hosta upp 300 kr för att betala inträdet och få sig varsin fin stämpel på handen som senare visade sig färga av sig. Grrr... samt varsina röstsedlar och lite annan skit.
Eftersom att det handlar om bilar så var jag ju bara tvungen att ta med mig min systemkamera så när jag plockar upp den och ska starta den så startar den inte! Då in såg jag ju genast att jag hade glömt sätta i batteriet som satt hemma i batteriladdaren! Damn! Men som tur var så har jag en sjukt bra mobilkamera, 5 mp (dvs. halva min systemkamera fast utan system då.) Så jag fick nöja med mobilen.
Så där traskade vi runt med en lila kamera och en rosa mobil xD Mycket tjusigt om jag får säga det själv!

Efter många snygga bilar (som ni kan se på min Bilddagbok om ni är inloggade. Annars så får ni fråga efter mitt gästlösen. Sök på: Levinen) så fick det bli till att rösta samt bestäma mig för om jag skulle köpa en t-shirt, vilket jag efter mycket om och men gjorde. Och efter det lilla köpet så traskade vi ut till våra bilar, som förövrigt har samma färg.
Sen när vi skiljts åt så for jag hem till Sundéns för en kopp te med Ulrica, mycket trevligt, som alltid. Och efter den koppen te så for jag hem och kollade på... Oh My God Pokémon! xD
"Team Rocket Flyger Iväg Igen...!!!" Så sjukt bra!
Efter maten så fick det bli lite mer Pokémon för att sedan åka ut med inlinesen, Nygårdsrakan och tillbaka, sen 4-kanten, Hallevi och tillbaka hem. Kände att jag kunde åkt mer, men att det var förbasakat kallt ute! Och nu sitter jag här i träningskläderna och bloggar; Hur i hela friden hände detta?!
Kan slå vad om att det kommer bli ännu mer Pokémon sen när jag duschat.

P.s. Jag har nu även lyckats hälla i mig 1 liter Tranbärsjuice! Nyttigaste på länge, men efter kanske en halv liter så började den förfärliga smaken försvinna. Hur ska detta sluta? :O D.s.

En smäll i huvudet

Beach Rugby 2009

Dagen började ju bra, hade tänkt gå upp vid 5 -tiden för att packa, duscha osv. Men istället så vaknar jag halv 7 och ska vara uppe vid mackarna 6.55 så det fick bli till att skynda sig med allt, dvs packa ner allt, borsta tänderna och cykla som en blådåre upp till mackarna. Självklart så hade jag inte behövt skynda mig eftersom att Jojjo var lite sen. Så 7.10 for vi mot Trollhättan för att hämta upp Jenny och Line, efter det bar det av mot Lilla Edets rastplats för att byta till en större bil och för att träffa Fia.
Man kan ju inte precis påstå att just dom tjejerna är bland de minsta i laget så det vart lite trångt, men det är ju mysigt det också... ibland.
Väl framme i Halmstad/Tylösand så var det sol, moln och blåsigt, men va fan! Det regnade ju iaf inte! Så vi tog oss ut ur bilen och traskade ner mot stranden.
Val framme vid standen så var det tjockt med rugbyfolk, himla trevligt, vi hittade även Robban med fam. så vi slog oss ner bredvid och gassade lite i solen som skymtade fram då och då. För Line och mig fick det även bli till att hitta Lugi tjejerna då VRK laget var fullt.
Dock så visade det sig sen när vi fått spelschemat att vi inte alls hade behövt vara där så tidigt då våra matcher låg vid 12-tiden. Idiotiskt att dom inte lägger upp spelschemat dagen innan på nätet!
Vi (Lugi + Line och mig) spelade matchen innan VRK och kan ju säga att det gick sådär. Line fick sig ett knä i tinningen, jag fick mig ett fint blåmärke precis vid armhålan (fast på armen) det första som hände typ. Fick mig även en go smäll över örat, himla kul verkligen xD Men men, uppvärmning i guess. Vi förlorade i vilket fall. Sen så spelade VRK och dom vann. Efter den matchen så vart det till att vänta och vänta innan man spelade igen och sen vänta och vänta, spela, vänta, spela och vänta. Sjukt hungrig var man ju också men man kunde ju inte köpa sig en hamburgare förens man hade spelat alla matcher! Så sjukt irriterande!
Men jag kan garantera att den där hamburgaren var värd att vänta på! Den var perfekt efter en dag med beach rugby och en massa sand där man kanske inte bör och vill ha sand...
VRK vann iaf mot Göteborgarna + Marie och efter den vinsten så fick det bli till att traska mot bilen och fara hemåt.

Det fick bli ett depåstopp i Falkenberg på Donken för att käka lite gott och onyttigt :P Sen så vart det bara hem, hem hem för hela slanten!
Så Grattis till vinsten av Beach Rugby 2009 VRK!

Efter jag kommit hem och duschat samt packat ner min dator med tillbehör + externa så for jag hem till Andreas för att kolla film. Det fick bli The Replacements, så sjukt bra! Dock så somande jag när vi kollade på Under The Tuscan Sun. Men det sjuka var att jag drömde om det som hände i filmen och att jag sov. Sen när jag kom på att jag sov så har jag för mig att jag sa "nej" och vaknade xD Sjukt iaf. Innan det så vet jag att jag började drömma om bechen och all rugby så jag drömde om att jag skulle ta emot ett pass och lyfte då (på riktigt) min höger hand och vaknade av det... Så kan det gå när man är trött!
Men men... Shit happens somtimes!

10 juli 2009

Butterfly fly away

Idag fick det bli till att fara in till stan' för att träffa Plattfisken och fika/äta. Nordfelts fanns i våra tankar men icke sa nicke, det fick bli Café Cult för att käka varm baguett med valfrit klet på. Himla gott när vi väl fick maten.
En massa seriöst prat om alla de olika vägvalen som finns och besvärar oss just nu.
Kan väl inte precis säga att vi kom fram till något som vi inte redan visste, men alltid gott att prata av sig lite till en som har exakt samma "problem" x)

Efter besöket på Café Cult så skiljdes vi åt och jag traskade ner till Apoteket för att köpa något anti inflammations mojs så det fick bli till att knapra ibumutin 3/dagen i en vecka och försvinner inte skiten ur foten då så får jag ringa vårdrcentralen och kolla upp foten igen. Gaah den satans foten säger jag bara!
Efter det uppfriskande besöket så for jag hem till Jonis för att hämta lite pengar och pratade även lite med hans snälla mor, trevligt folk det där. Höll även på att bli påbackad av sjuktransporten eller vad det heter, stora bussas som backar och inte vet vart dom ska, dem gillar vi!
När jag väl kom hem så fick det bli till att kolla klart på The boy in the striped pyjamas, så sjukt underbar film! Den är ett måste på filmfronten!
Passade även på att kolla på Robin Hood ^^

Kl 20.00 så satt far, mor och jag som klistrade framför tv:n och kollade på familjens favorit program; nämligen Pistvakt! Efter det mycket roande avsnittet så fick det bli till att äta fredagasmiddag bestående av Kronärtskocka och Majskolvar. Nyttigt och gott värre.
Och nu så ligger jag i min säng och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan hänga upp den då jag och mor dealade på att om hon diskar så hänger jag upp tvätten. Hyfsat bra deal då det knappt finns något tråkigare än att diska. Borde väl packa inför Beachen imorgon också, vilket ska bli sjukt kul!

Caterpillar in the tree how you wonder who'll you be

Can't go far but you can always dream
Wish you may and wish you might
Don't you worry hold on tight
I promise you there'll come a day
Butterfly fly away

Butterfly fly away; spread your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true
Butterfly fly away; you been waiting for this day
Hold on and you'll know what to do
Butterfly, butterfly butterfly fly away

Get a life

090709

Vad tusan har man gjort idag då? Jag har kollar på Pokémon och Chip 'n Dale (Räddningspattrullen) och Marley och jag.
Har man lästa Marley och jag så vill man Inte kolla på filmen, så jäkla kass måste jag nog tyvärr meddela. Men om man inte har läst boken så kan jag tänka mig att filmen är bra. Det är som att du bara läser halva boken, max! Gaah... Filmen var bara seg och utdragen, usch usch...

Men men, nog om filmen. Jag har inte bara kollat på film/serier jag har även vart över hos Emma och bakat Choklad muffins med (misslyckad fast god) glasyr på :)
Så fort man klev in hos Emma så hör man Erik och Djordje som sitter i Emmas säng och disskuterar operativsystem till datorer, framförallt om Ubuntu och Windows. Då vet man att allt är precis som vanligt. Efter ett 5 - 10 min intensivt prat om ubuntu osv. så bestämd vi att det var dags att dra igång det vi alla kommit för att göra, nämligen Baka!
Efter en liten stunds letande så bestämde Emma och jag oss för att det fick bli Choklad muffins då Djordje och Erik hade börjat en annan "intressant" disskution om operativsystem till mobiler. Vi kom även fram till att det hade vart gott med glaserade muffins så det fick bli till att googla på mobilen då ingen orkade gå till datorn i andra rummet och varken Erik, Djordje eller jag hade med oss våra datorer, nördar som vi alla är x)
Efter ett litet tag så ansåg vi att vi hittat det perfekta glasyr receptet så vi tog en bil upp till Älgen för att införskaffa det som saknades men framförallt COLA! Då tre är teknikare (Emma, Erik och Djordje) och jag "wannabe" teknikare så är Cola ett måste i vår tillvaro.
Då det visade sig att varken Djordje eller jag hade pengar på oss och att Emma bbara hade 12 kr på sig så kom vi ganska snabbt fram till att Erik fick betala (som vanligt, nästan).

Sen vart det dags för att baka, Emma och Erik samt lite Djordje stod för muffinsbakandet medan jag satt på golvet och myste med kaninen Pepsi som slickar en ren, precis som en hund.
Man kan väl säga att jag obseverade vad folket gjorde ;) Men jag hjälpte till att slicka ut smetbunken och lägga på glasyern samt provsmaka. Himla gott.

Efter allt ansträngande arbete så gick Erik och jag för att välja film, som blev serien NCIA. Sjukt bra serie! Tre avsnitt och en massa muffins efter så var det dags för att åka så nu sitter jag här med min dator och skriver ner vad jag har gjort i korta och längre drag.

Get a life ;)

9 juli 2009

What more do we need liksom?

Hallå igen :)

Nu kan man ju undra vad jag har haft för mig idag (080709).
Efter en hel dags slappande i sängen med Steve (min dator) och en massa filmkikande bl.a. Bring it on - All or nothing så blev det äntligen dags för det efterlängtande Pråmen besöket med Plattfisken och några andra Guppies.
Kl:18.30 så kom jag på att vi skull ses kl 19.00 borta vid Pråmen så det fick bli till att kasta sig upp på cykeln och cykla som en jäkla idiot in till stan'. Självklart så börjar det dugga precis när jag går utanför dörren och regna när jag är halvvägs upp mot 4-kanten, så det fick bli till att ta påsig "regnjackan" och ila iväg. Självklart så slutar det regna när jag kommit ca 100 m längre fram, himla irriterande!

Väl framme vid fiskartorget så möter jag Plattfisken som som vanligt har haft en kul, glad och mycket trevlig dag på jobbet xD Alltid lika kul att höra på hennes historier om hur dagen har vart.
Sen så ville hon självfallet få reda på hur det gick igår osv.
Efter lite utbyte av mycket intressant och viktig fakta så satte vi oss på Pråmen och utbytte lite mer information innan vi insåg att Plattfisken hade glömt din plånbok och a tt jag inte hade tillräckligt med kontanter på mig. Så vi traskade bort till närmsta bankomat. Påväg tillbaka så träffade vi på en av Guppiesarna som var påväg till en toa. Värsta coola stilen, munkjacka utan ärmar, pilotsolglasögon, snyggt hängande jeans, lacostskor och en allmänt cool stil.
Väl framme på Pråmen igen så köpte sig Plattfisken en Daimstrut och jag slog på stort genom att köpa en Brownie och päroncider.
Nu kanske du tycker att det verkar vara en högst märklig kombination, brownies och päron cider, hur går det ihop?
Men så kan jag bara berätta att det var sjukt gott! Värt att prova.

Efter lite fnitter, tissel och tassel så orkade ingen av oss vara kvar där längre så plattfisken och jag traskade bort till Hemmakväll med våra cyklar som sällskap. Sen vart det dags att skynda sig hem, dusch och plocka ner den externa hårddisken för att cykla som halvdåre till personen som jag träffade igår ;)

... Efter ett bra tag så var det dags att fara hem och kolla på filmerna/serierna som man så snäll fått. Bara det att det tog väl minst(!) 15 min innan vi sa adjö. En gosig kram fick man sig allt också ^^ What more do we need liksom?! ;)

Men nu blir det till att nörda Pokémon eller Räddningspattrullen! Sov så sött och dröm gött!

8 juli 2009

Date

Så var man ny på bloggen då!

Igår var det en spännande kväll, var på dejt! För typ första gången, eller en Riktig dejt. Alla andra gånger så har jag mer eller mindre hoppat över dejtandet men inte denna gången. Kan ju erkänna att det kändes aningen märkligt att gå på en dejt, vad är det ens för ett slags ord?
Nu kanske du undrar hur vi träffades, men det är oväsentligt ;) iaf, vi hade bestämt att vi skulle gå på Ice Age 3, som han redan hade sett, men söt som han verkar vara så kunde han tänka sig att gå och se på den igen. Så det fick bli den sena föreställningen eftersom att jag hade träning osv. så vi bestämde att jag skulle hämta upp honom (eftersom att han inte visste om han hade bil eller inte) vid 19.45 för att sen åka in till stan' och hämta ut biljetterna, som han förövrigt betalade :)
Men eftersom att man skulle hämta ut biljetterna minst en halvtimme innan bion började och vi var där 20.00 så hade vi 45 min till övers innan bion började. Så vi gick till Hemmakväll och köpte oss lite godis för att sedan och och sätta oss och prata på en parkbänk. Lite stelt, men jag gissar på att det är så det brukar vara?

Efter mycket prat om linser (då båda använder det), bilar och mobiltelefoner så blev det till skynda iväg tillbion.
Jag kan väl säga att Ice Age 1 och 2 är bättre än 3an, men att man absolut borde se den om man gillar dom första filmerna. Men man fick till några härliga skratt.
Efter bion så bar det av till Donken för där vi blev sittande till lite över tolv. Sjukt trevlig kille!

The rest; Me to know, you to find out!