31 dec. 2009

The first day of my life

091230 - Antagen

Började dagen med att ringa som en idiot till spec. ortopeden Nils Englund bara för att boka en tid. Självklart så är det alltid upptaget, men när jag väl kommer fram så kommer jag till den automatiska tele.svaren där dom säger att idag den 30:e så är telefonen bemannad. Hur tänkte dom nu?!
Jag kom i vilket fall fram och fick en tid den 20:e Jan. vilket innebär följande: 13:e = ny tattoo. 20:e = schema för min fot + att jag ska lära mig att tejpa foten så att jag förhoppningsvis kan springa på den även om jag får känningar i den.

Men som om det inte var nog med alla goda nyheter, jag passade även på att kika på Studera.nu där jag såg att jag har blivit antagen till Sjuksköterska prog. i Skövde! Helt otroligt! Så det blev till att leta bostad, och imorgon så blir det till att fylla i CSN pappren.

13:e Jan. = Tattoo/s
18:e Jan. = Skolstart i Skövde
20:e Jan. = Spec. ortoped.
30:e Jan. = Domarutbildning lvl 1
31:e Jan. = Domarutbildning lvl 1

Saken är bara den att jag vet inte om jag vill flytta. Jag trivs så sjukt bra hemma i Vbg. Det är framförallt rugbyn som håller mig kvar. Det lär bli dyrt i längden att pendla från Skövde för rugbyn. Jag hade en plan, träna rugby, hjälpa till att träna de små osv. Men nu ser det ut som att jag får planera om allt, om jag inte skulle få plats i Thn i stället vilket jag mer eller mindre (mer!) hoppas på.
Men om inte annat så får jag försöka hitta en annan sport i Skövde som jag kan underhålla mig med när VRK är den närmaste rugbyklubben. Suck...

Jag har även passat på att lämna av en cykel till William och fick mig även en julklapp. En typisk My-sak. En Rubrik's kub, fast i 360! Principen är den samma som i en vanlig Rubriks, fast i detta fallet så består kuben av tre "bollar" med hål i där man ska försöka passa in rätt kula med rätt färg. Svårt att förklara, men den finns på Teknikmagasinet. Det tog mig ca 3,5 h att lösa den och då satt jag och kikade på Ally McBeal säsong 2 (som jag passat på att köpa). Så underbart bra.
Men den där kuben som jag fick för några år sedan har jag fortfarande inte lyckats med att klara, förbannat svårt alltså!

Imorgon nalkas det Bolaget för "lite" Vanilj Vodka sen blir det till att dricka, laga mat, dricka lite till, spela, dricka och Carinas osv. Det är ju bara nytt år 1 gång om året ;)

28 dec. 2009

Hur Roligt Liv Har Jag?

(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
(x) Du har varit full
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
( ) Du har ridit på en elefant
(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
(x) Du har varit uppe hela natten
(x) Du har badat naken
( ) Du har minst en piercing (hade en)
(x) Du har en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar
(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka
(x) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i Svarta havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på internet
( ) Du har gjort en MSN äldre än vad du är
(x) Du har skämt ut dig ordentligt
(x) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
(x) Du har gått på en järnväg
(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
(x) Du har suttit vid datorn mer än tolv timmar i sträck
(x) Du har lyssnat på musik en hel natt
( ) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak
(x) Du har suttit vid datorn en hel natt
(x) Du har flugit flygplan
(x) Du har druckit minst två liter läsk på en dag

Mina poäng: 26

0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?
11-17 Du har verkar inte ett så roligt liv, men det kanske duger
18-25: Du verkar ha ett perfekt och roligt, men inte ett alltför crazy liv
26-33: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland!

Och jag som var övertygad om att jag inte hade något liv. Men se vad ett simpelt test kan förändra hela livet. LOL

27 dec. 2009

Here you come again

Om man hade haft ledmotiv till olika händelser i sitt liv så skulle Here you come Again med Dolly Parton vara mitt just nu!

Here you come again
Just when I'm about to get myself together
You waltz right in the door
Just like you done before
And wrap my heart 'round your little finger
Here you come again
Just when I'm about to make it work without you
You look into my eyes
And lie those pretty lies
And pretty soon I'm wonderin'
How I came to doubt you
All you gotta do
Is smile and smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
You're messin' up my mind
And fillin' up my senses

Here you come again
Lookin' better than a body
Has a right to
And shakin' me up so
That all I really know
Is here you come again
And here I go

All you gotta do
Is smile and smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
You're messin' up my mind
And fillin' up my senses

Here you come again
Lookin' better than a body
Has a right to
And shakin' me up so
That all I really know
Is here you come again
And here I go ....

Here I go
And here I go
And here I go
Here you come again
And here I go
Here I go
And here I go

Like a bridge over troubled water

091227 - Here you come again
Har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera vad som händer i mitt smått patetiska och på gränsen till mitt tråkiga lilla liv.
Igår på annandagen så blev det till att försöka cykla ner till Citron för att käka pizza (som inte var god någonstans, det var ju inte Pizza Pizza) för att sedan traska bort mot det fula bygget aka Arenan för att betala dyra pengar bara för att få se när Vetlanda whoopade skiten ur IFK! Himla osis. Efter det så bar det av hem till Citron där det nalkades god Öl och Super Mario på Wii. Jävlar vad vi sög! Nästan lite pinsamt när man tänker efter. Men men man kan ju inte vara bra på allt. Huvudsaken är ju att vi hade roligt.
Dock så blev det nog lite för mycket öl under en kort tid för Citron för han totalt sten decka kl 22. Hur kul var det då?! Så då fick det bli till att ta hand om honom en liten stund innan jag kunde försöka ta mig hemåt, vilket jag lyckades med efter lite om och men.
Väl hemma i värmen så krankade jag upp en öl och lirade lite Halo! Så underbart bra spel så man får gåshud bara man tänker på det. Fast det är mycket roligare om man är två som spelar... hmm

Efter lite lirande och drickande så ringde Peter mig och efter mycket skrattande så bar det av över bron igen.
Jag kan sammanfatta kvällen med att Peter och jag absolut Inte har samma musiksmak förutom Nationalteatern och Simon & Garfunkel. Det är väl dom och några få låtar till som vi kan mötas på. Men inte mer.

25 dec. 2009

God Jul i stugan!

091224 - Julafton!

Så var det dags för den berömda julen i Sverige. Folk som springer omkring i varuhus som galna myror i hopp om att hitta den perfekta julklappen till sin giriga son/dotter osv. Men självfallet så finns det ju dom som bara tar det lugnt och spanar in alla jäktade jävlar som är ute i sista minuten, jag är ett sådant exempel. Smart som man är så börjar man redan i November med att planera rusningstiden/månaden så att man slipper bli en sista-minuten-myra. Sen att jag är arbetslös har ju nästan inget med saken att göra. Man måste ju även planera pengaflödet.

Men man ska inte försöka vara bitter på julafton även om det är aningen överskattat, ge en massa julklappar för dyra pengar, som om barnen i dagens samhälle inte redan är bortskämda av sina föräldrar och släkt. Men men...

Nejdå, men i år var det den första julen på Blåsutbacken 4E(!) vilket var en väldigt lyckad jul, om man bortser från brors, mors och fars halva utbrott på varandra. Hör och häpna, jag var inte ens inblandad. Helt otroligt.
Men innan den händelsen så började dagen med att jag hade så in i helvete ont i halsen (som jag haft sen måndags) och att mor kom in och väckte mig så att jag skulle se glad, pigg och trevlig ut vid frukosten (som jag inte äter), men jag lyckades få i mig lite rökt kalkon, himla gott.
Efter frukosten så har jag en minneslucka men sen när klockan nalkades 15.00 så satt hela familjen framför tv:n och kikade på Kalle Anka, förbaskat roligt om man tänker efter. Efter Kalle så var det dags för julklappsöppnandet (och julklapparna ligger under fejk "granen". Vi har inte ens en riktig gran i huset(!)) och tomten i år var... (trumvirvel) Jag!!! Yeey... igen.

Fy tusan vad jag inte orkar skriva om julen, men jag kan i alla fall säga att det var en mycket trevlig och uppskattad dag/kväll från min sida. Även om mor min gjorde så att vi förlorade i TP mot far och bror. "Vad heter Englands Nationalsång?" My: Good Save the Queen! Mor: Union Jack
Dumme fan! Men likt förbaskat så är hon min goa moder.

Pusshej

23 dec. 2009

Mini(h)jul 2009

091222 - Traditionell Mini(h)jul hos Erik!

Underbart, äntligen är det dags för Mini(h)julen, träffa hela gänget igen.
Eftersom att gänget består av folk som läser uppe i Sthlm, Karlstad och nere i Götet så blir det inte så ofta som alla ses, lite halvt under sommaren men Mini(h)julen är det något speciellt med. Kan ju vara det att någon skriver en inbjudan och skickar ut och att det är knytkalas samt att man tar med sig en julklapp för 50 lappen och att det nalkas jul, men man vet ju aldrig.

I år så var det nästan inga undantager, jag hade med mig köttbullar ist för Tony, först till kvarn på matlistan! En annan kul sak som hände var att det hände något med proppskåpet till huset så vi kunde göra i ordning maten vilket var ganska surt eftersom att vi är ett hungrigt gäng. Men kreativa som vi är så tog vi fram ett evighetspussel, det finns fyra lösaningar på det och den första som skickar in rätt svar vinner 2 miljoner dollar, och det är över 200 bitar. Så du kanske förstår själv hur det gick, himla bra sysselsättning om inte annat.
Efter mycket hårt tänkande så nalkades det mat, och även nu är det lite först till kvarn som gäller, om inte till maten så till sitt platserna eftersom att Erik (i år igen) glömt att räkna med sig själv. Men det brukar även bli Erik som kommer sist till bordet.
Himla god mat! Synd bara att min vänstra halsmandel är aningen svullen så att jag knappt kan svälja, men efter mycket tuggande så får man allt ner maten.

När folket käkat klart så blir det (äntligen) dags för julklappsleken(!) som är det stressigaste momentet under hela kvällen. I år så fick det bli en random tid som man lätt kunde räkna ut att det var 1337, eftersom att hela gänget består av nördar, mer eller mindre. Efter mycket om och men så slutade det med att jag fick några pepparkaksfigurer, en golden hund, isbjörn, giraff och två dinosaurier. Så passande med tanke på hur mycket jag gillar pepparkakor xD
Efter allt julstressande så blir det till att ta det lugnt, spela något spel och sitta och tjata med varandra, käka lite godis osv. himla trevligt.

Det roligaste kom när vi skulle hem, man kan ju säga att det hade snöat en hel del så det fick bli till att borsta av bilarna, och hoppas på att man kom ut. Nu råkar det vara så att Erik bor mitt ute i ödemarken, men som tur var så blåste det inte in en massa snö på vägen så man kom ganska smidigt ut till den lite större vägen där det var lite mer snö, så att säga.
Efter att ha kört hem Yvette så blev det till att leka lite på väg hem, vilket gick gör fint. Men när jag skulle köra upp till huset så tog det tvär stopp! Jag kom kanske max 1 meter upp i backen innan jag fastnade. Vinden låg nämligen på så att det blev som höga snö vallar i backen så jag har ganska svårt att tro att dom som redan står parkerade har lätt för att komma ut imorgon utan att behöva skotta.
Så det fick bli till att ställa Rune nedanför huset och sen ta sats och ta så stora kliv jag bara kunde för att inte få med mig allt för mycket snö. Lättare sagt än gjort kan jag bara säga.

Men det är himla kul med snö!
Godnatten

21 dec. 2009

Life goes on

091221 - Att jogga är farligt och i slutändan så finns det inget positivt med det!

Vaknade runt 10 -tiden och insåg i samma sekund som jag öppnade ögonen att idag var en sån dag som man låg kvar i sängen. Hade grymt ont i halsen och så fort jag reste mig eller låg lite upphöjt med huvudet så kunde jag knappt andas och så fort jag sväljde så gjorde det ont som fan! Inte kul! Så det slutade med att jag bara kunde ha en kudde under huvudet och en herrans massa sömn.
Mitt under min skön sömn så plingade det på dörren och nyvaken som jag var så gick jag för att öppna, mors nya fåtölj hade anlänt. Jag kan bara säga att det var tur att bror min kom ner för jag var inte i skick för något utöver att sova och gå på toa. Så det blev raka vägen till sängen igen.

Jag har även kommit fram till att Jogga är dåligt hur man än gör! Eller rättare sagt, det finns fler nackdelar än fördelar med joggning.

Det som är bra är:
* Bättre kondition

Det som är dåligt är:
* Det sliter på knäna
* Man blir förkyld lättare (om man springer under vintertiden)
* Det är sjukt tråkigt att jogga
* Det tar tid (snabbare att cykla)

Bara en fördel med att gå ut och jogga, jämfört med fyra nackdelar! Det säger väl ganska mycket?


Men min dag började inte förens mor kom hem och halvt slängde ett paket på mig och framförde att hon ville att jag skulle skruva ihop hennes nya möbel.
Så fort hon slängde paketet på mig så gick det upp ett ljus, det måste vara t-shirten(!) All Blacks t-shirten som jag beställt från England! Så det blev till att slita upp paketet som mer eller mindre var skottsäkert, men efter lite slit så fick jag upp paketet och där i låg den! Yeey...!
Bästa julklappen någonsin, från mig själv till mig själv. Underbart!
Efter det glädje paketet så fick det bli till att komma halvt ner på jorden igen för att skruva ihop fåtöljen som visade sig vara lättare än väntat. Allt som jag behövde göra var att sätta på armstöden och skruva i 4:a skruvar sen så var det klart. Det är alltid lika gott när saker man ska skruva ihop år fort.

Ett tag och en Alvedon senare så blev det dags att fara iväg till Överby tillsammans med Erik som hade två julklappar kvar att införskaffa, en till hans mor och en tills imorgon till Mini(h)julen. Jag kan bara säga att jag vill ha Eriks julklapp!
Nu kan man ju dra slutsatsen att jag gillar att gå runt på Överby bara för att jag är tjej, men om du tror det så är du ute och cyklar. Affärer och jag går inte så bra ihop, efter någon timme så kallsvettas jag och känner mig allmänt obekväm, mer eller mindre. Men som tur var så gick det ganska fort att hitta julklapparna, och efter den shoppingturen så blev det en tur till Donken. Längesen jag var där.
Efter 2 Chicken Jr. 1 mellan milkshake och 1 mellan cola så var det dags att fara hemåt för att inta sängen.
Undertiden på Donken så fick jag reda på att Erik spanar in min blogg rätt som det är, alltid kul att höra.
Jag fick även ett samtal från Nils Englund (special ortoped) som sa att det enda man kan göra åt mina fotskader är att träna upp musklerna runt om och för skadan mellan skenbenet ich det andra så kan man bara tejpa innan match/träning. KUL liksom! Självklart så lyckas jag med att dra på mig en skada som det inte går att göra något åt! Så jävla irriterande och så självklart att det är jag som lyckas! Gaah...!
Så nu blir det till att träna upp foten (ännu mer) och till att fortsätta att tejpa och hoppas på det bästa. Suck...

Pusshej

Jag hoppas på ett under

Lite random fakta om mig

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: Jag är ju inte precis olycklig.
3. Är du uttråkad?: Rätt som det är
4. Är du ledsen?: Absout inte, det nalkas ju Jul och en massa god mat!
5. Är du italienare?: Lika mycket som Dolly Parton sover på mage
6. Är du cooling?: Självklart! Fast det beror helt vem man frågar.
7. Är du från Irland?: Nej, men det va nära ett litet tag
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jajjemensan


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Jovars... eller behöver jag gå förbi igen?
2. Har du någon gång blivit sårad?: Klart, det ingår i livet.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Klart, vem har inte det?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Yes
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Kan man säga
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hur ska jag kunna veta det? Då hade det ju inte vart hemligt.
7. Är du kär?: Kanske lite
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Stor lär jag aldrig bli, men när jag blir äldre så.

TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: Hmm... Ögon
3. Katter eller hundar?: Hundar! Fast katter är trevlig krabater
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få
5. Tv eller Internet?: Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Pepsi
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Både och, gärna kombinerat. Men måste jag välja så blir det romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka?: Lycka!
9. Dag eller natt?: Natt
10. Msn eller mobil?: Mobil, msn finns ju som tjänst

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej, inte som jag vet
2. Brutit ett ben?: Kanske... isf lilltån
3. Gjort något du ångrar?: Säkerligen, kan bara inte komma på något just nu
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, scary as hell, men ska göras!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Nej, inte än
7. Gjort bort dig offentligt?: Plenty!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: På sätt och vis, men inte i längden.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Klart! Man är ju inte mer än mänsklig. saknar dig Pelle (kanin)
10. Velat försvinna?: Oja!

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Amanda Elg
2. Telefonsamtalet du fick?: Amanda Elg
3. Personen du var med?: Peter
4. Roligaste grejen som hänt?: Peters säng
5. Personen du smsade: Citron
7. Du skrev till på myspace?: Har det ej
8. Du tillbringade natten med?: Peter
9. Du kramade?: Linda

20 dec. 2009

Two Times

091220

Det är så in i helvete kallt, och då är det kanske bara - 10 eller något! Gaah... och likt förbannat så glömmer jag alltid att ta på mig långkalonkerna (långkalsonger) och varje gång jag går över bron så blåser det likt förbannat rakt igenom byxerna så att jag tillslut tappar känseln i benen och allt blir jättekallt och obekvämt!
Men det är ju kul att det blir en vit jul i år, om det nu inte mot all förmodan skulle komma en värmebölja över Vänersborg så att all is och snö smälter och det börjar regna istället för att snöa. Men jag håller tummarna för en vit jul.
Frågan i sig är ju om det är kallare på kvällarna/nätterna än på dagarna. I och för sig så är det väl ganska självklart att det är kallare på nätterna eftersom att solen inte värmer, men det brukar oftast kännas som att det är varmare på nätterna, vilket man kan tycker är lite sjukt, vilket det även är. Men i slutändan så är det kallt vad man än kommer fram till!

Men vad har jag haft för mig för fuffens idag? Förbaskat bra fråga!
Under dagen så har jag väl mer eller mindre (mer i detta fallet) sovit, spelat aoe 2, käkat och sovit. Underbart att sova, tiden som liksom bara försvinner. Sen att man inte somna förens runt 06 -tiden har ju absolut inget med saken att göra.
Men då kommer man ju till nackdelen, sover man som en idiot under dagen så är man oftast lite väl pigg på kvällen så jag spenderade min kväll med att bli whoopad (få pisk) på UNO på fejjan tillsammans med Citron. Det är ju också en sysselsättning vill jag lova. Man blir ju inte mer än förbannad när dom satans motståndarna gaddar ihop sig och gör UNO-spelandet för jävligt för en! Tur att man lyssnar på sjukt goa texter, även kallad musik. Och förra natten så vara det Fronda som kom ut ur högtalarna. Fronda Svensson, Svensson är för jävla klockren, lyssna på den!

Efter några omgångar av whoopande så fick det bli till att ta vara på den vakna tiden och fara ner till stan och roa sig på ett av de sätt som man kan roa sig på när man är singel utan att ha dåligt samvete efteråt. Sen att mitt samvete inte alltid är nära till hands är en helt annan sak.
Nu till det komiska; Första gången vi träffades så gick ena benet till sängen sönder, eller det lossna så att ena ändan av sängen hamna på golvet. Denna gången så lossnar (såklart) samma ben OCH det andra benet på samma långsida så sängen befinner sig nu halvt nere på golvet, vilket skapar en ganska kul men obekväm lutning för den som ligger närmast golvet. Men jävlar vad kul det var när andra benet viker sig. Lol säger jag bara!
Tur i oturen att han är snickare så att han lätt kan fixa benen, men man måste ju bara finna orken till att laga det till 100% och inte bara sätta tillbaka benen och hoppas på det bästa. Men ska man vara lite självisk så är det ju inte precis mitt problem, men likt förbannat så får man självklart skulden för det, som jag förvisso verkar få för det mesta. Och ja Peter, jag är kort Men jag når allt upp till krokarna så att jag kan hänga av mig jackan, och jag vet, jag har små fötter enligt dig.
Men om man bortser från allt det där så var det en lyckad kväll, förutom snarkandet. Hehe... "Payback Mr. O'donald" Fast om jag tänker efter så blir det ju ingen payback, Damn!

Iaf. Efter många timmars sömn och osömn så blev det dags till att gå upp och fara hemåt, skulle bara hitta alla kläder... Bara och bara!
Men efter en lyckad skattjakt så fann jag alla mina tullbehörigheter och kunde sätta mig på min cykel och trampa hemåt. Men självklart så har växlarna frusit fast på 1:ans växel (av 3 växlar) så det blev ju så att säga lite jobbigt. Men tur i oturen att det var på 1:ans växel som det fastnat för när jag skulle över den satans bron så trodde jag att jag var körd, så jäkla jobbigt! Det var nära att jag hoppade av och traskade med cykeln, men skam den som ger sig så det var bara till att bita i det sura äpplet och trampa på som en blådåre och hoppas på det bästa.
Efter lite om och men så var jag äntligen hemma halvt genomsvettig och go så blev det till att kika till min älskade Steve (datorn) och bestämma tid för att träffa Augustsson och handla en liten julklapp, lämna tillbaka hans saker och sist men absolut viktigast(!) käka Pizza! Sjukt längesen jag åt pizza, måste nästan ha vart 2 - 3 månader känns det som. Förbannat gott är det, Dino Kebab!
Självklart så springer jag på Peter (inte bokstavligen springer på) och det blir ett sånt där ögonblick, ska man hälsa eller ska man bara nicka till varandra?
Jag kan ju bara säga att från mitt håll så blev det (väl) fånigt leende, nickning och hälsande. Varför inte köra allt på en och samma gång, bara för att vara på den säkra sidan. No judging please.

Efter en mycket go pizza så fick det bli till att traska hemåt i kylan och över den satans bron(!) för att nana lite, eller mycket. Vakande av att far kom i rummet och frågade om jag skulle sitta med vi bordet och äta, och det första jag kläcker ur mig är att "vi skulle väl äta vid 17?" klockan var då 16.30, men det var tydligen mat då bara för att Linda (brors tjej) inte skulle behöva kasta i sig maten.
Efter maten så har jag nog någon black out eller så, för jag har ingen aning om vad jag har gjort fram tills 18 då Amanda och Anna kom och hämta upp mig och Jonis då vi skulle hem till August för att spela lite spel/kika film och tydligen byta julklappar så det fick bli en snabbis in till Kvantum för att hitta något för 50kr. Det blev en Permesanskärare (eller hur det stavas), typ. Jag har absolut ingen aning om vad det heter, men det är ganska praktiskt i alla fall.
Väl framme hos Augustsson så fick man sig lite saftglögg och pepparkakor. Himla gott, glöggen i alla fall.
Efter det så kunde vi inte vänta längre med julklappsutdelningen så vi satte oss och kasta tärning, fick man en 1:a eller 6:a så fick man byta julklapp med någon annan. Det blir alltid lika stressigt den sista minuten. Självklart så fick jag Augustssons julklapp som jag var med när han köpte, en söt toarulle med tomtemotiv på. Lite sött ändå.
Efter granskningen av julklappar så fick det bli en omgång TP, som tog jag vet inte hur många timmar! Det blev förvisso kanske 10 minuters paus då vi skulle kika på Paradise Hotel som tydligen inte gick. Jag får erkänna att jag är ganska glad för att jag inte har fastnat för någon sån serie som PH, Bonde söker fru, Arga snickaren osv. Jag har mina Grey's Anatomy, SG-1 (som jag ser på om jag hinner/är vaken).
Men det visade sig att det inte var något PH idag så det blev tillbaka till TP för att whoopa Anna, Amanda, Härsjö och Jonis. Även om ca 75% av alla svaren var rena gissningar som vi (Augustsson och jag) hade rätt på! Ibland vet man mer än vad man tror var det exempel på.

Btw jag är ganska nöjd med min Träningskalender. Himla praktiskt om man tänker efter. Skriver upp om man har tränat osv.


Fronda - Svensson, Svensson
http://www.youtube.com/watch?v=iz5sImtiZsE

"Lagom är bäste svensk mentalitet
Därför står vi där vi står
Och ingen jävel blir het
Ingen vågar sticka ut
Man måste ju va diskret
Annars knackar jante lagen på och säger:
Ja, ni vet"

19 dec. 2009

Imorgon är det Söndag

Replay of 091218 - Ett riktigt inlägg

Så trött! Min gårdag bestod av att luncha med pappa, köpa ett flak med öl, försöka hitta en ny kalender som man förhoppningsvis kunde bli nästan lika nöjd med som jag är med min förra. Sist men inte minst; jogga.

Jag kan väl säga så mycket som så här, jag hatar att springa ut och jogga. Det måste nog vara bland det värsta som finns, man får bara ont i knäna (efter ett tag) och får man inte ont i knäna så är det bara allmänt jobbigt hur man än gör. Det enda positiva med att gå ut och jogga är att man får bättre uthållighet, förhoppningsvis iaf.
Men som tur var så är min bror hemma så jag lyckas med att få med honom på en runda rätt som det är. Annars hade det vart så in i helvete tråkigt att dra ut. Första gången jag och bror drog ut på en runda så trodde jag att jag skulle dö, det gick undan om man jämför med när jag är ute själv och försöker vara hurtig. Jag joggar så sakta när jag är själv att jag inte vågar mig ut förens det är mörkt ute. Vilken tur att det är vinter så att inga ser mig, inga man känner i alla fall så slipper man skämmas fullt så mycket.
Tillbaka till gårdagens runda, sakta! Jag kunde verkligen inte jogga igår, så fort jag kom över bron så var det som om min vänstra vad gick ut i strejk eller något liknande. Känslan av att ligga precis på gränsen till att få kram i ena vaden ärr absolut inte alls härligt vill jag lova! Men jag joggade hela vägen. Men så fort vi kom hem så fick det bli till att stretcha vaden och sen så fick far min massera den som en dåre bara för att det skulle släppa. Illa! Med andra ord.

Lite senare på kvällen efter maten så tog bror och jag fram våra datorer och satte oss för att spela och dricka lite gott. Men eftersom att bror inte är en riktigt man än så satt han och drack cider medan lilla jag satt och drack öl. Det måste vara någon slags bieffekt från rugbyn. All jävla rugbyöl som man inte kan mer än att älska och nästan ibland avguda. Tänk er själva efter en hård med go match att komma in i omklädningsrummet och kranka upp en kall öl. Får rysningar i kroppen av att bara föreställa mig det hela.
Som om det inte var nog med att bror satt och drack cider så höll min mobil på att varna för lågt batteri, men lat som jag ibland (väldigt ofta) kan vara så orkade jag inte gå ner för trapporna bara för att hämta den satans laddaren. Det hela blev ju inte bättre av att Augustsson höll på att tjata om att jag skulle hämta honom på Öxnereds station, men eftersom att jag satt å kranka öl så kunde jag inte precis köra. (På tala om köra, igår 091218 så hade jag haft mitt körkort i 2 år, vilket betyder att idag är min prövotid slut.)
Men snäll som jag är så cyklade jag och mötte honom, samt traskade hem tillsammans med honom.

The Replacements måste ju bara vara en av de bästa filmerna som har gjorts. Man kan verkligen kolla på den i vilket tillstånd man än befinner sig i. Fast det är klart, det är ju en fördel om man gillar filmen också...
Efter mycket snarkande från Augustssons sida och försök till att sova/film kikande så började jag sms:a lite halvhjärtat med Peter som hade vart ute och festat vilket resulterade i att jag följde Augustsson ner till stan där jag sen vek av hem till Peter som självklart hade somnat. Vilket svin! Så det var bara att traska hemåt igen i kylan. Det var så kallt att jag tillslut inte kände av kylan förens jag kom in i värmen igen då jag började få tillbaka känseln i benen igen, och då kände jag verkligen av kylan. Usch och fy!
Men det var inte helt fy skam med en promenad, jag stensomna när jag kom hem, efter några timmar. Satt uppe och prata med Citron på msn samtidigt som jag whoopade honom i UNO på fejjan.

091219 - Boring shit

Vaknade runt 12 -tiden av att mor och far pratade om fars långfärdsskriskor och om dom passade osv. Men efter endast 6h sömn så vill man sova mer, men innan jag somnade om så drog jag iväg ett sms till Peter och påpekade lite halvt att han inte var allt för schysst igår. Sen så var det som om någon slog mig med en klubba i huvudet för då somnade jag som en stock och vaknade lite senare av att jag får sms... från Peter som ber om ursäkt. Vilket kanske var lite sött, men ändå!

Jag kan nog säga att det var dagens höjdpunkt, men dagen är inte slut än. Man ska inte ropa "Hej" förens man är över bäcken som ett fint gammalt ordspråk säger. Jag har visst lovat Augustsson att jag ska kika förbi och lämna hans plånbok samt handskar... Men man kan ju börja undra när Rune (bilen) kommer tillbaka. Bror tog Rune till Herrljunga bara för att hämta upp Linda. Men jag har en känsla av att det var ett tag sen han for.

18 dec. 2009

RUGBY




Jag vill ha vår/sommar! Jag Vill Spela!

13 dec. 2009

what a man what a mighty good man

Igår kom den dagen som jag så länge längtat efter! Lördagen som jag skulle träffa Peter (igen och bortsett från träningarna). När man har något att se fram till hela dagen så blir det en hel del väntan, eller den död tid som annars inte är något jobbig förvandlas och känslan blir till att det är sjukt långt kvar tills det roliga händer.

Ungefär så var det igår för mig. Men som tur var så fick det bli till att sova ett bra tag för att sedan vänta på att min bror hade tränat klart så att vi kunde sätta ihop pepparkakshuset, vilket jag inte alls var på humör för att göra. Men det gick ganska bra för att vara första gången som vi sätter ihop ett pepparkakshus, vad vi kan minnas iaf. Även om ja vet att mor gjorde något försök till pepparkakshus när vi var små.
Men efter lite om och men samt lite "aj" ropande då smält socker är farligt varmt så kan jag säga att det blev ganska fint. Även om bror min inte hjälpte till speciellt mycket.

Men när huset var klart så var det ju bara till att vänta, vänta på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att jag skulle traska hem till Peter! Make time go faster!
Men även väntan har sina små fördelar som t.ex. jag hittade ett spel på min mobil som jag inte spelat förut (min mobil har tre olika menyer) vilket var aningen kul, lite svårt men jag hade ju som sagt tid att döda.

När det väl blev dags att traska ner till stan så slog det mig halvvägs att det var jävligt kallt ute och att det blåser rakt igenom lovika vantar! Osis
Självklart så går jag upp i fel trappuppgång, dvs dörren innan och eftersom att jag bara varit hos Peter en gång innan och det var på fyllan så var jag bom säker på att jag var i rätt trapphus, dumt av mig att inte kika på tavlan precis innanför dörren där alla namn står. Så efter att jag traskat högst upp så blev det bara till att vända och kämpa mig ner igen för att gå in i nästa trapphus och denna gången så kollade jag så att jag hade kommit rätt. Man lär sig av sina misstag.

Så fort jag kliver innanför dörren så fick det bli till att bli "mobbad" för att jag är kort och har små fötter, den med att jag har små fötter är ny.
Efter påpekandet så fick jag äran att välja film, vilket var lättare sagt än gjort, det kanske var därför som jag fick äran? Efter mycket kikande så fick det bli till att se på En Vampyrs Bekännelser som jag inte sett klart på eftersom när jag kikade på den på tv så var jag ensamhemma och det var mörkt och ruskväder och det var ett bra tag sen det var, så jag vågade inte kolla klart på den.
Vilket jag även blev "mobbad" för. Nejdå jag kände mig inte alls som ett mobboffer.
En vampyrs bekännelser är sjukt bra i vilket fall.
Efter den filmen så blev det till att kika på Hipp Hipp! Så sjukt underbar humor! Bara ligga i soffan och garva tills man inte får någon luft längre!
Och efter Hipp Hipp! så blev det till att kika på Sin City, märklig film det där. Funderar fortfarande lite scenerna med hunden som gillar att äta människokött.

När Sin City var klar så låg det två trötta rugbyspelare i en smal soffa när den ena får för sig att putta ut den andra ur soffan för att sedan kittla henne när hon väl kravlat sig upp i soffan tills hon ligger på golvet igen och kippar efter luft.
Tur att jag fick lite, men ack så go massage efteråt!
Jag fick även skjuts hem runt 02-03 tiden.

Hoppas att vi ses snart igen utöver onsdagar och fredagar!

10 dec. 2009

OMG!!! :D

JAAAAAAA... AAAAAAAA... aaa...!!!

Underbaraste helgen framför sig på riktigt riktigt länge?
Träning imorgon <3 ***** på lördag! YES!

6 dec. 2009

Hold on to your vision tonight

From the first time I saw you it felt like coming home, and I never told you I just want you to know, you had me from hello!

4 dec. 2009

Far away

Idag var det dags för träning nummer 2 med rugbyn, nämligen träning med herrarna. Men innan det var dags för det så fick det bli till att luncha tillsammans med bror och far på Meza för att sedan traska hem till Nymarks nya läghenhet. Man bli rlite avundsjuk sådär, kommer jag in på högskolan så ska jag nog banne mig flytta hemifrån jag med.

Säger jag att jag har vart kolugn hela dagen fram till träningen så kan jag bara säga att det är en stor fet lögn! Jag ar vart aningen nervös inför träningen med herrarna samtidigt som jag verkligen har sett fram mot det hela. Jag såg även fram till att träffa en viss person så jag gissar på att det var det som jag var mest nervös för.
Man kan väl säga att träningen i sig gick sådär, vi spelade touch i princip hela träningen vilket är dödens efter ett tag och som om det inte var nog med det så fick TC oss att springa ägget som det så fint kallas.
Ägget går ut på att man ska springa i ca 80% med en boll i en bana som ser ut som ett ägg, 2 varv, vila och detta ska göras 5 gånger. Så in i helvete jobbigt säger jag bara, fy fan! Men gott var det, även om luften vägrade komma till mig efter 2a gången, lite pinsamt... Så jag drar nu slutsatsen att min kondition är ute på någon vacker solsemester någonstans... usch!

Efter träningen när jag kom hem och hade duschat så hade personen i fråga sagt på fejjan att han tyckte att jag försvann fort, fast vi lite senare kom fram till att det var han som kanske var seg eftersom att jag hade väntat på att Basti skulle bli klar... suck
Men nu blir det till att se fram mot onsdagens träning! :D Yeey

2 dec. 2009

Don't talk so loud, you might brake tha silence!

Tystnad... Det var som jag befarat. Nu under vintern så kommer vi att träna tillsammans, eller vi kommer att dela konstgräset med våra herrar och som du kanske förstår efter i lördags så kunde dagens första möte bli på två olika sätt.
#1. Pinsam tystnad
#2. Mer eller mindre som vanligt

Och som du kanske redan har listat ut så blev det självfallet #1. Fast jag är ganska säker på att vi hälsade på varandra, fast nu när jag tänker efter så har jag ingen aning.

Hur ska jag bryta den pinsamma tystnaden? Ska jag bryta den? Fy fasen vad jag har sånt här!!! Gaah... Men jag kan ju inte mer än skylla mig själv... suck

Aint nothing wrong with that

Ja tror att jag börjar bli sjuk eller något, i natt så kunde jag som vanligt inte sova så jag bestämde mig för att ta mig en jogginrunda runt 03-tiden. Hur ormalt är det på en skala 1 - 10?
Förvisso var det ganska gott att få ur lite energi ur kroppen, men jag blev även påmind om varför jag inte är ute och joggar oftare, jag hatar det, speciellt på vintern eftersom att jag alltid blir så sjuk, min hals gillar inte kyla så att säga.
Men fördelen med att vara ute så sent/tidigt är att man i princip inte möter en kotte, ev. tidningsbudet men annars är det helt tyst och tomt ute. Fast jag skrämde iväg två rådjur, och då slog tanken mig; om det hade vart en älg istället, vad tusan hade jag gjort då? Jag skulle ju inte precis orka springa ifrån den... Det är nog en fråga som jag får handskas med om det nu skulle hända. Låt oss hoppas att det inte inträffar.

Mitt nya lemotiv är atm: Aint nothing wrong with that - Robert Randolph & The family band

30 nov. 2009

You think you know, but really you don't know

Jag har tänkt. Jag har tänkt på att Sex förstör. Ta t.ex. ett ganska enkelt exempel: Du är ute någonstans och är mer eller mindre full. Du träffar en kille/tjej som du går hem med och ni har en kul och härlig kväll/natt. Morgonen efter så traskar du hemåt och funderar lite på gårdagen och kommer fram till att han/hon du traskar iväg ifrån egentligen är en himla trevlig typ, en typ som du ganska lätt skulle kunna falla för. Och du råkar veta att du antagligen kommer att träffa den här personen vare sig du vill eller inte.

Vad gör man? Hur ska man bete sig?

Vanligtvis så brukar jag inte känna att jag har några större problem med att veta vad jag ska och inte ska göra, men detta känns aningen annorlunda, fast om jag tänker efter så är det inte allt för ovanligt.
Det svåra tror jag är att man vet inte hur och vad den andre personen tycker tills man har frågat, och jag tror att det är själva frågandet som är det absolut svåraste. För man vill ju inte göra bort sig, för man vet innerst inne att det var ett one-night-stand och om man frågar och får det svaret som man inte ville ha så kommer man likt förbannat att träffa personen i fråga och det är inte kul. Så hur man än bestämmer sig för att göra så blev det mer eller mindre bara fel, och det suger.
Det suger att inte veta och det suger att man inte frågar! Vem bestämde att det skulle vara så himla svårt, och när blir det lätt, blir det lätt?

Förutom kärleksbekymmer så kan man ju även få någon STD-sjukdom också... inte bra med andra ord...

He's my McYummy

McSteamy did a McNasty with McHottie, The McBastards! - Sug på den du...

Rugbyns Årsfest 28/11 -09

Villa Herne. Man kan sammanfatta årsfesten till att de var ganska tråkigt fram till säg 30 min innan man skulle hem.
Jag vet inte riktigt hur man ska säga, men jag är ganska säker på att jag har upplevt en helt ny raggnisreplik, något i stil med: Du ser vilsen ut, nästa låt ska vi dansa till. Sött eller? Det funkade fast det blev några låtar efter "lovandet", och när karusellen väl har börjat snurra så är det så är det ingen idé att hoppa av, så länge man inte mår illa. Men jag är ganska, eller jag är säker på att jag behövde den karusellturen. Me like!

Så med andra ord, I really enjoyed it, så att säga. Btw Han har mer kläder än vad jag har... haha

13 nov. 2009

Work for the working man - Bon Jovi

De va ett tag sedan jag uppdatera, men det beror troligen mest på att det inte finns så mycket att skriva om atm. Bon Jovi har släppt en ny skiva, The Circle och den är... Wait for it... Awesome! Det får bli till att köpa den när jag väl orkar, men atm så funkar det bara fint att lyssna på den på Spotify, sjukt bra tjänst.

Work for the working man - Bon Jovi

I'm here trying to make a living
I ain't living just to die
Never getting back what I'm giving
Wont someone help me, someone justify
What these strong hands are on the unemployment line
And theres nothing left, whats on my mind
Whoooaa ooh

Who's gonna work for the workin gman (work)
Work for the woring man (work)
Get the hands in the dirt, who's gonna work of the curse (work)
Brother I've been damnd (work), Id I don't raise a hand (work)
Work for the work, work, work for the worinkin gman (work)
Working man

Empty pockets full of worries
I had to get two jobs and it was hard enough just getting by
But with the grace of God I'm getting us through
But only know that I know how to do
That I'm the only one who's gotta look my family in the eye
Day after day, night after night
Whoooaaa ooh

Who's gonna work for the workin gman (work)
Work for the woring man (work)
Get the hands in the dirt, who's gonna work of the curse (work)
Brother I've been damnd (work), Id I don't raise a hand (work)
Work for the work, work, work for the worinkin gman (work)
Working man

I lost my pension
They took my ID
These were my friends, these were my dreams
These were my hopes, these are my dreams
Can you hear me?

Who's gonna work for the workin gman (work)
Work for the woring man (work)
Get the hands in the dirt, who's gonna work of the curse (work)
Brother I've been damnd (work), Id I don't raise a hand (work)
Work for the work, work, work for the worinkin gman (work)

These were my friends, these were my dreams
These were my hopes, these are my streets
Working man

8 nov. 2009

Tie me Kangaroo down, sport

There's an old Australian stockman, lying, dying,
and he gets himself up on one elbow,
and he turns to his mates,
who are gathered 'round him and he says:

Watch me wallabys feed mate.
Watch me wallabys feed.
They're a dangerous breed mate.
So watch me wallabys feed.
Altogether now!

Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.
Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.

Keep me cockatoo cool, Curl,
keep me cockatoo cool.
Don't go acting the fool, Curl,
just keep me cockatoo cool.
Altogether now!


Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.
Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.

Let me Abos go loose, Lou, *
let me Abos go loose.
They're of no further use, Lou,
so let me Abos go loose.
Altogether now!

Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.
Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.

Play your digeridoo, Blue,
play your digeridoo.
Keep playing 'til I shoot thro' Blue,
play your digerydoo.
Altogether now!

Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.
Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.

Take me koala back, Jack,
take me koala back.
He lives somewhere out on the track, Mac,
so take me koala back.
Altogether now!

Mind me platypus duck, Bill,
mind me platypus duck.
Don't let him go running amok, Bill,
mind me platypus duck.
Altogether now!

Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.
Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.

Tan me hide when I'm dead, Fred,
tan me hide when I'm dead.
So we tanned his hide when he died Clyde,
(Spoken) And that's it hanging on the shed.
Altogether now!

Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.
Tie me kangaroo down sport,
tie me kangaroo down.

4 nov. 2009

091029 - 091101

Söndagen 11/01 -09

Vill bara meddela att jag idag gick från Lilla My =) (till) Stora Lilla My!
20 years old and I dosen’t look a damn over 15! Eller något liknande...

Mor och far kikade in i hos mig på morran och sjöng och grattade mig och hade sig, en annan var mer sugen på att sova så att man inte skulle bli bakis på sin egna 20 års dag. Men sova, vem behöver det, sånt är bara överskattat! Enligt mor och far, verkade som. Men för ovanlighetens skull så verkade dom förstå att deras dotter var mer sugen på att undvika baksmällan än att sitta på sängen och försöka vara trevlig på morran. Eller så var de mer sugna på att traska i naturen... Hmm mycket bra fråga.

Iaf. Det fick bli till att nana lite till innan det blev dags för mig att ställa mig nere i köket och vränga ihop en My alla special (eller hur man säger) nämligen.... Wait på for it... Kladdakaka(!!!) och för att sedan tillverka en laktos unt glutenfri underbar god Snickers! (Far är gluten och jag laktos intolerant/a).
Efter tjänstegörandet i köket så fick det bli till att göra sig i ordning och sedan kikade Alexandra förbi och gratta samt provsmaka den underbara, utsökta men ack bland de större kaloribomberna som fanns i huset... Nämligen; Snickersen! Som hon även fick receptet på.
Lite senare så kikade PO & Berit förbi och Ann... Med andra ord, släkten började att droppa in den ena efter den andra. Och när släkten droppar in så betyder det en jävla massa tjöt (som förvisso är mycket trevligt eftersom att vi bara ses under jul (ibland mer sällan), ljusstöpande (sällan) och när någon fyller år (oftare). Men det betyder även; time to Fika. Tror inte att det finns något engelskt ord för innebörden Fika (smörgåsbord och lagom likaså).
Inte för att skryta men kladdkakan blev Perfekt (som vanligt) och efter, kladdkaka, bulle/bullar och snickers så var glasstårtan som pricken över i:t. Herregud! Hur mycket får man plats med på en och samma gång?! Kladdkaka, bulle, snickers OCH Glasstårta... Inte konstigt att allt fler går på gym.

Efter många, och tro mig när jag säger många timmar så for folket hem mätta och förhoppningsvis glada men definitivt aningen fattigare så fick man äntligen koppla av och allt gick från högljutt till total tystnad, lite läskigt måste jag nog medge men på samma gång underbart.

Lite senare så kikade även Ulrica, Linnea och Lo förbi på lite fika. William hann även han plinga på dörren, gratta en, be om ursäkt för att han inte hade hunnit slå in presenten, ge mig den och ta farväl innan han for iväg. Helt otroligt... På ett bra sätt alltså!
Efter ännu mer men mycket trevligt fikande så blev det straight to the bed och resten minns jag inte...

Vad Stora Lilla My fick i födelsedags present av folket (so far):

Medlemskap på Sportlife i 5 månader
Vindjacka
Pengar(!)
Otroligt fin (sallads)skål
Vas
Munktröja med dragkedja
Schanpskalender (gissa vem jag fick den av... :P)
Presentkort på Intersport
Sushibjudning (typ lunch eller något)
Sparbössa formad som en Djävel och ett helvete att få av huvudet på (för att kunna få ut pengarna)
Biobiljetter
Och en Sjukt Bra Födelsedag!

091029 - 091101

Fredagen 30/10 -09

Som tur va så är man inte den personen som blir bakis, utan den personen som bara är aningen trött, men inte mer med det.

Idag blev det till att fara till Graven med mor för att tända ljus och göra det fint på Mormors och Morfars grav. Men allra först så fick det bli till att traska upp för att lite senare bli uppringd av tandläkaren som undrade vart jag höll hus. Då gick det upp ett ljus! Tandläkaren hade ringt dagen innan precis när jag skulle ner till Arenan och frågat om jag kunde idag vid 11.50 och i chocktillstånd som jag var så sa jag att det gick alldeles utmärkt och tänkte inte mer på det. Så det fick bli till att slänga sig upp på cykeln och cykla som den idiot som man kände sig och stressa ner till tandläkaren. Precis när jag ställt cykeln och låst så ringer dom igen och säger att dom fått in ett akutfall och undrade om jag kunde senare i november. Roligt! Men denna gången ska jag fasen komma ihåg det. Har till och med skrivit in det i min kalender på mobilen så att den ska pling till lite sött och påminna mig. Så jag for hem på min underbara cykel och käkade kokt korv med potatismos som mor så sött hade lagat. Himla gott med mat är det även om man har missat tandläkartiden.

Efter maten så fick det bli till att göra sig i ordning för Graven, men far var ute och paddlade så mor och jag fick traska ner till Sanden för att hämta Rune så att vi kunde fara vidare till kyrkogården. Hela den dagen så var det Norrländska som gällde. Fast mor fick för sig att prata Värmländska istället, ibland så får hon för sig så underliga saker att man kan börja undra lite vart hon får allt ifrån.
När vi väl kom fram till graven så fick det bli till att plocka undan lite löv och fixa till det lite så att det blev fint. Tända ett ljus och bara göra det allmänt fint. Mormor hade blivit stolt över mig, och mor också så klart.
Jag kom även fram till att mor skulle få körlektioner av mig i julklapp, men det ville hon inte ha berättade hon för mig. Jag förstår inte, jag vill ju bara hennes (och andra trafikanters) egna bästa. Men vissa kan vara så otacksamma som min mor va över det uttalandet.
Efter graven så bar det av till Kvantum för att införskaffa det nödvändiga inför kvällens äventyr samt inför söndagens äventyr.

Mycket tjat och liten verkstad kan man säga om mors insatts. Men duktig som jag ibland kan få för mig att vara så plockade jag ihop det mesta som skulle införskaffas så att det bara blev för mor att hosta upp lite pengar så att vi kunde betala och fara hemåt.
När vi var klara med all mat så fick jag köpa mig en Rädda Östersjönvimpel samt en trisslott som jag vann 50 kr på. Och efter vimpelköpet så har mor jävlats med mig bara för att jag engagerade mig lite inom politikens otroligt tråkiga värld... Men ibland så får man ansträgna sig lite för att det ska hända något.
Innan det blev hem ljuva hem så fick det bli till att hämta upp far nere på Sanden med kajaken och bli lite mer mobbad för att man offrat sig för Östersjön. Jag förstår inte riktigt, mina föräldrar är ju naturfreak, dom borde inte reagera på det sättet som dom gjorde. Himla dålig stil tycker jag. Dom borde bli glada för att jag engagerade mig lite då och då för naturen, men icke sa nicke.

När far var klar med sitt hånande så for vi hem för att packa upp alla varor och plocka av kajaken så var det tänkt att jag skulle hem till JP för att hämta lite Myggan men han låg och sov så det blev inget med det. Istället så fick jag köra far, mor och Alexanderssons till Rånnum för Sherryprovning. Efter att jag så snällt kört dom så fick det bli till att hämta upp Laneby eftersom att jag dels hade kört ut föräldrarna så att jag kunde ha fest hemma.
Så när vi kom hem så fick det bli till att förbereda lite inför kvällen samt spela BurnOut där jag whoppade skiten ur honom!
Runt 20 –tiden och fram så började folk att ramla in och det blev till att spela lite TP med Emma, Djordje, Erik och Laneby. Dvs efter att vi nördat oss med tv-spelande. Djordje fastnade i E.V.O spelet där man är en fisk som man genom XP utvecklar och beroende på vilka delar av fisken som man utvecklar så blir man olika figurer i slutet. Men eftersom att det bara är ett 1 playerspel så övertalade vi honom om att sluta spela och joina oss på TP istället, som är lite av en tradition för oss (alla förutom Laneby). Självklart så tog vi barnfrågorna, vilket tog sin tid... Det är nästan lite pinsamt, men vissa av barnfrågorna är riktigt svåra!
I mitten av spelet så kom även Reis, Jonis, Fransson och Augustsson och joinade oss samt Citron. Kan bara meddela att det gick inte så mycket bättre för dom i TP spelandet med barnfrågor. Emma och Djordje vann spelandet, kanske tur det. Erik och jag kom två och Augustsson och Fransson kom på tredje plats. Under tiden så droppade JP, Emil, Anna och Becca in, dock så fick dom inte vara med och spela men men... Efter lite tjatande osv så slutade kvällen/natten med charader! Sjukt kul, dock så ägde Anna sönder oss alla, men det är smällar man får ta.

Himla trevlig kväll/natt iaf!

091029 - 091101

Fredagen 31/10 -09

Halloween...!!!

”Eftersom att vi inte är Celter i vår familj så firar vi inte Halloween” var mors förklaring när jag frågade varför vi inte kunda ha en pumpa för en gångs skull. Kul morsa man har! Då kan man ju fråga sig varför vi firar påsk och jul, vi är inte kristna heller... Hennes argument håller inte enligt mig, men eftersom att jag ibland kan vara en sån förstående och snäll dotter så tog jag inte upp det utan lät det vara.

På schemat idag så stod det Förfest hos Alexandra för att sedan övergå till firande på Lippan!
Man kan i korta drag säga att det blev till att vakan, göra sig iordning, äta lite och sedan dra iväg. Det är inte bra när man sover bort halva dagen alltså! Mycket illa!
Eftersom att jag är så fruktansvärt lat vissa dagar (dvs de flesta) så kom jag fram till att det går mycket fortare att cykla än att traska till Alexandra så det fick bli till att hoppa upp på cykeln och trampa iväg. Jä**** vad kallt det va ute! Trodde ett litet tag att jag skulle frys till en fiskpinne, men jag lyckades att undvika det hemska ödet! Väl framme hos Alexandra så fick jag tina upp lite med hjälp av Ölspelet! Underbart roligt och gott spel.

Efter ca 5 öl (33 cl 5,2) och en cider (33 cl 5,0) (för min del) så var det dags för att fara vidare till... Wait for it... Lipz! Redigt full som jag nästan var så traskade vi till kön som precis hade börjat bildas och väntade och väntade på att dom skulle börja släppa in folk. Dessvärre så kom inte Robin in, men nästa år så!!! Fast det hade vart så sjukt mycket skönare om det hade värt tvärtom (internmeddelande till Plattfisken) men det var som det var och jag klarade mitt uppdrag som jag hade fått under ölspelets gång, nämligen att bli bjuden på en drink av en främling vilket btw gick på ca 5 min 10 max. Jag fick även DJ:n att gratta mig... I’m wait for it.... AW wait for it... SOME! (Har nog kollat på liiite för mycket How I Met Your Mother avsnitt på sistone. Men eftersom att det är omöjligt så kan det inte vara mer än lögn...

Anyway... Kvällen var Awsome(!) förutom en detalj som bara Plattfisken kan förstå (vilken alltså) men Tack för en sjukt kul kväll!!!

091029 - 091101

Torsdagen 29/10 -09
Efter en tur på skridskor i Arenan (dvs bandyspelande) som i sig var himla trevligt, med Jonis, Reis och JP. Anna och hennes syster for mest omkring och gjorde Gud vet vad...
Dock så kände jag att i samma ögonblick som jag fot ut på isen så gjorde min vänsterfot/ankel så in i *****te ont att jag nästan fick lust att svära en fin liten visa åt den, men behärskad som jag är så lät jag bli och halvt ignorerade smärtan och lira lite bandy.
Lite senare så dök även JP upp på sina skrillor och joinade oss i spelandet, oerhört trevligt! Dock aningen kallt om fossingarna. Måste ha tjockare strumpor eller anstränga sig mer i spelet kanske... Hmm tåls att tänka på tror jag.

Efter bandyn så for jag hem och insåg att jag inte hade med mig husnycklarna och mor hade fort iväg och gjorde Gud vet vad, så jag fick ringa mor och fråga efter extranyckeln (som hon några veckor innan hade berättat vart den befann sig) för att sedan byta om till lite mer lämpliga och bekvämare kläder. Hade lovat far min att vi skulle träffas vid Bolaget för att införskaffa lite öl samt en massa olika som man kunde provsmaka, ölprovarkväll med andra ord. Hon i kassan kikade lite skumt på mig när jag kom traskande med ett flak öl men eftersom att far betalade så frågade hon aldrig efter leg på mig, hur man nu ska tolka det...
Hade även sagt till JP att jag skulle kika förbi hos honom för att sno lite Myggan av honom, men han var inte hemma eller så passade det inte för någon av oss så det blev inget med det, det blev att vi kom fram till att vi skulle ta det på fredagen istället.

Lite senare mot kvällningen så fick det bli till att prova lite olika ölsorter, i väntan på att Elin skulle dyka upp efter tränandet. Vilket resulterade i att det blev utgång; Mot Lippan! (Lipz)
Dock så kom vi på det så sent så vi kom inte in. Det var seriöst så sjukt äckligt mycket med folk. Kön rörde sig seriöst inte en meter från det att vi ställde oss till att vi gav upp och for hemåt, för min del...

Himla trevlig dag och kväll även fast vi aldrig kom in i lokalerna, men ibland kan det bara vara trevligt att stå utanför i en lång kö i kylan och tjata med folk.

28 okt. 2009

Congratz

091027

Idag var det Williams dag att bli "vuxen".Dagen (för min del) började med att jag vaknade med en myra i örat! Fruktansvärt obekvämt vill jag lova, usch och fy. Men jag får vara tacksam för att det inte var en gråsugga eller en spindel eller något ännu värre! Fråga mig inte det kommer sig att jag vakande med en myra i örat, men nu har man ju vart med om det innan man fyllt 20 år.
Efter den hemska upptäckten så fick det bli till att kika på när bussen till Shoppingens mekka, dit folk i 14 --> vallfärdas dag efter dag i flera timmar; från att det öppnar tills det stänger... Överby! Vilket jag personligen tror att jag kan ha vuxit ifrån lite. Eller så är det bara det att jag inte är ett stort fan av affärer längre. Förutom Teknikmagasinet (teknikaffärer), Spelaffärer och sportaffärer, alla har man ju sina favoriter.
Iaf, det fick bli till att traska till Teknikmagasinet (efter att man gjort sig iordning, satt sig på bussen, bytt buss och anlänt till Överby) för att leta reda på något passande till William. Jag hade siktet inne på något HELT onödigt tills man har det själv som drivs över USB (ungefär som en Ipod, Mp3 spelare funkar lika bra) samt något som är sjukt bra att ha. Så det var ett självklart val vart jag skulle styra kursen mot; Teknikmagasinet!
Jag visste att Ulrica (W's mor) hade köpt en rakapparat (vilket jag förvisso inte hade tänkt köpa eftersom att der är alldeles för dyrt + för tråkigt. Men jag visste även att W hade nämnt något om att han ville ha en klockradio, så jag funderade skarpt på att införskaffa honom en, men jag visste inte säkert. Men när jag kom på att han hade satt i baslådan i bilen och fixat det så slog det mig; En FM-Sändare! As bra att ha och W verkar ha ont om skivor osv så det fick bli en FM-Sändare med dosa, slå på "stort". Nu återstod det bara att hitta något helt onödigt... Så det fick bli till att fråga i kassan om vad som fanns.
Wack out! Hitta något som påminder starkt om det, det ser ut som små spöken som lyser när man ska trycka ner dem så får man se hur många man kan träffa på 30 sek eller 1 min. Helt onödigt men fastnar lätt med det.

Efter det shoppandet så var jag otroligt nöjd med mitt smarta köpande så jag blev illa tvungen att jävlas med W eftersom att jag råkar veta att han inte gillar överraskningar så skickade jag ett sms där jag skrev att jag hade hittat det perfekta till honom. Efter det så styrde jag kosen mot Intersport för att kika efter någon bra och billig sport-bh, vilket är ganska omöjligt eftersom att det antingen är svin dyrt och som den märkesbög jag är så passar det inte med affärens egna eftersom att jag inte riktigt litar på det. Så det fick bli till att traska omkring lite tills jag kom på att Lindex av alla ställen har några som jag gillar. Men när jag kom dit så insåg jag genast att jag har blivit äldre och att dom hade hunnit förnya sina saker från det att jag köpte dom jag har nu tills nuet. Himla osis kom jag fram till. Innan Lindex så hade W lovat att hämta upp mig så han kom lagom till mina uppenbarelser med skiten så det fick bli till att fara hem till honom.

Väl hemma hos W så fick det bli till att traska till in på firman och vara lite social tills att W inte kunde hålla sig längre och jag lovade honom att han fick lov att öppna en present, vilket blev den Helt onödiga saken tills man har den.
Kan meddela att jag ägde sönder, och nu är det inte för att skryta, och jag har Inte provat den förut!
Ett tag senare så följde jag med Ulrica och Leif när dom skulle hämta 9-3x (som hon vann från VHC lotteriet på oktobermarknaden).

Så om du är sugen på att köpa dig en Helt Ny Saab 9-3x 2.0T Vit bil för ca 300 000 kr så hör av dig!
(Så fick man gjort lite reklam där^^)
Efter hämtandet så for vi för att hämta Linnea och Lo för att handla lite saker till tårtorna, med andra ord; Kalaset.
Och efter att det var klart så fick det bli en lååång (kanske inte fullt så långt som det kändes) väntan tills att folket kom och kalaset började.
Trevligt kalas, önskar att min mormor levde... snyft

Men men... Jag är ganska övertygad om att William var nöjd med det hela och att FM-sändaren satt som en smäck på huvudet!
Men nu får det nästan bli natten, funderar nämligen på att vara hurtig och träna imorgon på förmiddagen... Framsteg med andra ord!

Pusshej

BTW, den nya filmen Up har humor vill jag lova! Kika på den!

26 okt. 2009

I got a feeling that tonigh gonna be a good night

If you replay your year and it doesn't bring you tears out of joy and sadness; consider the year waisted.

Nu är det 6 dar kvar tills jag fyller 20 år. Helt otroligt vad tiden går fort trotts allt som händer, både ont och gott.
Det var även ett tag sen jag blogga, så vad har hänt under tiden?

Man kan säga att jag har spenderat ca 80% av veckan med att träna på något sätt.

Måndag: gym
Tisdag: gym, UWP (Up With People)
Onsdag: vila, UWP
Torsdag: gym, fotbollsträning, UPW
Fredag: vila
Lördag: fotbollsträning, Oktobermarknaden, Lipz
Söndag: vila

Min vecka med andra ord, i princip. Men nu kanske du undrar vad Up with people är. Det är en organisation som far runt över hela jorden och jag vet itne riktigt vad dom grejar med, men det är för en god gärning i alla fall. Så kom dom till Vänersborg och mor bestämde sig för att ta hem två av dem under tiden dom vistades i Vbg. Jessica och Youn tror jag att dom hette, mitt jobb var mer att köra omkring på dem, köra och hämta med andra ord. Så med andra: när jag inte har vart upptagen med att träna så kan man säga att jag har passat upp dem i början av veckan.
Jag har även börjat träna lite fotboll igen, himla kul alltså. Fattar inte riktigt att jag slutade med det, samtidigt som jag vet varför. Kommer fortfarande ihåg hur "lagandan" var och att båda tränarna skulle sluta osv... En massa skit med andra ord, men man kan ju hoppas att det har blivit bättre.

Oktobermarknaden! Ett måste för varje Vbg:are och övriga som kan. Så otroligt mycket skit på en och samma plats, det är lite skillat. Alla ställen är kopier av den bredvid i princip. Dock så blev jag lite besviken, det brukar alltid finnas en massa ställen som säljer filmer, men i år så hittade jag bara ett stånd som sålde filmer... Det har mer eller mindre blivit en liten tradition att köpa en massa filmer på marknaden, filmer och brända mandlar eller vad det heter, himla gott när man går på marknad i alla fall.
Ulrica passade även på att vinna en Saab 9-3x från hockeyn (tror jag) som har årligt lotteri med fin fina priser. Grattis till henne! :D

Efter marknaden och maten så fick det bli till att dra ut på nya djärva mål; Lipz! Fast först en förfest hos en kompis till Alexandra någonstans i Nordstan. Men jag kan bara säga att Lipz inte var så kul, fast det tycker jag ju nästan aldrig. Cypern där emot var hur kul som helst! Underbart med andra ord.
Så det fick bli Donken på vägen hem där Svante nu har avancerat sig till kassorna så man fick sjukt med rabatt! Mellan cola (som senare visade sig vara Zero, himla skit (inte Svate som gav mig drickan)) och en Chicken Jr för 19 kr har jag för mig... Gott när man känner folk på Donken iaf.
Efter donken så fick det bli till att fara hem och kika på film som var sådär men med suveränt skådespeleri av Titanic skådespelarna ;) hehe...

22 okt. 2009

091022

HURTIG, H U R T I G... Jag har vart så in i helvete hurtig i veckan och jag hoppas verkligen att det håller sig. Jag har tränat som en blådåre, gym och fotboll.

I gotta feeling

091022

HURTIG, H U R T I G... Jag har vart så in i helvete hurtig i veckan och jag hoppas verkligen att det håller sig. Jag har tränat som en blådåre, gym och fotboll.

Kan egentligen bara säga:

I gotta feeling
That tonight gonna be a good good night!

21 okt. 2009

We're only human... At least some of us

091021

Jag har fått ännu en snilleblixt, det måste vara någon slags rest från gårdagens snilleblixtrar.
Dina tänder är som stjärnor... Gula och långt ifrån varandra.

Sug på den du!

Det fick bli till att gå upp tidigt idag, redan vid 07 snåret allt för att jag skulle köra folket (Up with people) till Solängen, och dom skulle vara där kl 8. Efter det så for jag och hämtade lite Newbody saker som jag lämnade hos Berger's (det som Ulrica skulle ha) och stannade där och tjatade lite innan det fick bli till att fara hem för att nana lite till. Det lite till blev till 13-15 snåret. Herregud! Hela dagen hade gått i princip. Sen vid 18 så skulle jag hämta folket vid Insikten, Thn.
Passade även på att vara lite snäll så jag körde två till som hade blivit tillsagda att gå hem, herregud(!) finns det inget vett i folk nu för tiden?! Gå till Vbg, nordstan från Insikten, Thn! Det är ju helt sinnes!
Men när jag släppt av dem och vi kom hem så fick det bli till att käka lite mat. Sen så gick jag för att kika lite film och stensomna (såklart!). Så man kan ju fundera på när jag kommer att somna ikväll, tidigt hoppas jag på. Ska upp kl 07 imorgon igen för att köra folket till Arenan och sen så hade jag tänkt att träna... I'll be dead.

Baconsjukan åt alla! Mohaha

20 okt. 2009

I thought so, at least I think I did?

091020

Vad tusan ska man skriva egentligen?

När jag var liten, i alla fall yngre så kommer jag ihåg när två av mina kusiner pratade om att träna på gym, lyfta skrot som dom uttryckte sig. Som liten så fick man ju sina bilder av hur Niclas (som han heter som det handlar om) står och bokstavligen lyfter skrot. Men nu när man är äldre så förstår man ju mer, iaf de flesta så det stod jag och tänkte på förut idag. Nu kanske du får en bild i huvudet där jag står helt still mitt ute på golvet och ser helt apatisk ut, det fick iaf jag.
Men som de flesta som läser min blogg vet att jag gick Samhäll Kultur och som de flesta då vet är att jag läste filosofi. Så under tiden jag tränade eller lyfte skrot så funderade jag på varför man använder sig av det uttrycket.
Men jag får erkänna att jag inte kom på varför man använder, fast och andra sidan så måste ju tyngderna komma från något och det något får i detta fallet vara skrot. Se där ja, så var den gåtan löst. Visst är det lätt med filosofi, hur och vad man än tycker så kan ingen säga att man har fel, nästan iaf.

Btw! Rädda Östersjön!!!

Tillägg (00.29)
När jag tränade ryggen förut genom att hänga över en sak och dra mig uppåt så slog det mig att det vart som väldigt tungt och kom då fram till att man kan ju inte ta bort lite vikt! Herregud så dumma saker man kommer på ibland. Men egentligen, tänk om man kunde ta bort lite vikt av sig själv bara för att träna upp musklerna så att man orkar hela sig själv. Fatta vad smart! Eller aaa... vissa kallar det ju för att banta/gå ner i vikt/träna bort överblivet fett osv.

Man är ju inte mer än mänsklig och kommer på dumma saker ibland som alla andra normala människor redan har kommit på, men ibland så kan man ju inte låta bli att le åt sina egna snilleblixtar.

18 okt. 2009

Passed out

091019

Fick mitt sportlife kort idag! UNDERBART!!! Så det fick bli till att börja med träningen igen, som jag var så flitig med innan sommaren.

Iaf, efter lite pappersarbete så fick jag äntligen börja träna, det blev 2 jobbiga km på löpbandet. Herregud vad jobbigt det är att springa! Och jag ska spela rugby och har spelat fotboll och tycker att det är jobbigt att springa, man kan ju börja undra vad jag gör på planen...
Efter den löprundan så vet jag inte riktigt vad jag gjorde, jag var antagligen så trött att mitt minne svek mig och jag gick omkring i någon slags trans och såg inte klok ut... hmm ja man vet ju aldrig med mig.
Jag vet iaf att jag tränade med Jonis och Reis vilket var himla trevligt! :D

Mot ett sundare och starkare liv!

Rugby? Well yes indeed

091017

Rugby all day long!

Efter nanandet hos Martin så traskade jag och Jp iväg till Rune ("min" bil) så att jag kunde köra honom till sin bil så att han kunde komma i tid till jobbet och så att jag kom i tid till rugbyns ungdomsavslutning.
Tur att man inte blir bakis så lätt vill jag lova, för hade jag vart bakis så hade det vart ett smärre helvete vill jag nog till att lova!
Det fick bli till att byta kläder till lite mer spelkläder samt till att köpa sig en cola och en kexchoklad aka återställare.

Det hela började med en fick för att sen fortsätta med prisutdelning för de små till 17-åringarna eller 18-åringarn... Iaf sen så fick det bli till att spela lite,vilket jag tror att alla satt och väntade på.
Man kan sammanfatta spelandet till följande:

Upp till 15-åringarna så var det på lek, sen när 15-åringarna kom så fick det bli till att spela 15 mannaplan (11 manna i fotboll) för att sedan gå ner lite i storlek när vi körde mot ett ihop plock av tjejer.

Himla kul var det iaf, fast det hade vart roligare, iaf gjort mindre ont om inte Erik fått för sig att ta ut sin styrka på mig genom att krama mig så hårt att det nu känns som om min bröstkorg håller på att kolappsa! Jag kan inte ligga ner på rygg utan att det gör ont, och skulle jag då kika på film och skratta så gör det ... så ont! Himla otur, men man kan ju alltid skylla på rugbyn. Det är ett smärre helvete att köra mot de små! Dom tar i för fulla muggar, medans man som större (tro det eller ej) inte kan eller vill ta i för fulla muggar eftersom att de små antagligen skulle få sjukt mycket ondare än vad man själv får. Himla osis!

Längtar tills på måndag, då får det bli till att börja gymma igen! Yeey...

S.O.A.P

091016

Party party...!!!

Det fick bli till att fira Jp's 20 års dag med lite festande, för att bara bowla funkar inte. Men först fick det bli till att käka middag med familjen, oxfilé och bakpotatis tackar man ju inte direkt nej till så jag kom inte iväg till Anna förens vid 20 snåret.
När vi väl kom fram till Henke (som festen var hos) så fick det bli till att slänga sin in i ölspelet och vattenfallet... gaah den där oxfilén gjorde sig lite hörd, men det var ju självklart inget som jag inte klarade av.

Jag kna sammanfatta kvällen som lite halvt urspår, Henke (en annan Henke) och Jp lyckades förstöra Henkes ena stol, Martin och Erik lyckades göra sönder en av Henkes lampor. Utöver det så var det lugnt.
Det hela slutade med att jag och Jp nanade hos Martin.

15 okt. 2009

I need some sleep

091015

Det finns dom som bryr sig och det finns dom som inte bryr sig; Och jag är en av dom som bryr sig.

Vaknade efter 15.30 idag, eller jag vaknade innan det för att ge Anna ett busskort men direkt efter det så fick det bli till att nana vidare, så sjukt trött. Men vad ska man räkna med när man inte fått mer än kanske max 4h sömn dagarna innan.
Så med andra ord så har jag inte gjort något idag förutom att tvätta lite kläder.

Så detta får nog bli det tråkigast inlägget hittills... I think.

Godnatten

Btw, Sex förstör!

Damn those balls are heavy!

091014

För det första så vill jag bara säga: GRATTIS JP(!!!) på 20 års dagen!
För det andra så vill jag bara säga: Tack så jättemycket för hjälpen med Steve (min dator), men måste du bete dig som Tony? Du är precis Tony upp i dagen! Jättesnäll när man är själv med dig, men så fort det kommer någon annan så är det som om jag försvinner och blir osynlig för ett tag eller så... Schysst! NOT!

Men nog med "urspåret", nu till den dagliga frågan; Vad har jag sysslat med idag?

Eftersom att jag inte fick någon sömn alls inatt så var jag vaken hela natten lång och kikade film och försökte sova, men som sagt, det gick inte alls. Så jag låg och väntade tills jag skulle vakna och göra mig i ordning.
Kan säga att det var en av de längsta nätterna jag vart med om, givetvis på ett dåligt sätt då.
Sen när tiden blev inne och jag var klar så kom Erik och hämtade upp mig, så for vi hem till honom där jag genast lånade hans säng för att genast inse att jag inte skulle kunna somna ändå, så då fick det bli till att lira lite Halo tillsammans, man kan säga att det var utklassning på hög nivå, men så kan det gå när en inte har så mycket till fritid och en annan inte verkar ha något bättre för sig xD
På något vis så lyckade vi passa in Halo spelandet med att avklara en bana passande till att vi skulle fara för att besiktiga en av hans tre bilar, denna gången så vart det den gamla 900 som skulle kollas.
Det första Erik sa var att den inte skulle klara besiktningen, vilket den inte heller gjorde. Dom är grymma där borta, det räcker inte med att dom säger att det är en massa fel på olika saker, utan dom insisterar på att slå hål i det också, fruktansvärt onödigt att stå och banka tills det går hål på de bara för att bevisa att det behövs bytas/lagas... Ga'h! Har dom inget bättre för sig.

Efter besiktningen så bar det av hem till Erik igen där Emil väntade, då de skulle iväg å gymma efter att han fixat Steve. Snäll som han är så skjutsade han mig till Arbetsförmedlingen där jag skulle få en underskrift, vilket kanske tog 30 min väntetid, nästan rekord. Och när det var avklarat så funderade jag ett kort ögonblick på om jag skulle ta bussen hem, men jag kom fram till att jag behövde handla lite mat, så det fick bli till att traska till Kvantum för att införskaffa lite Bruna bönor och fläsk. Mumma (någon gång väldigt sällan.)
Dock slog det mig inte förens jag kom hem att det är ett smärre helvete att steka det satans fläsket! Sprätter ju som in i helvete, satan vad ont det gör för en millisekund eller två. Men mumma så gott och värt smärtan det var!
Efter allt käkande så fick det bli till att snygga till köket lite för att sedan kika på lite tv innan jag skulle iväg för att träna de små. Men Självklart så somnar jag och försover mig, aningen irriterande vill jag lova!
När jag insåg det så kunde jag ju lika gärna nana lite till, bokstavligen lite till, kanske 5-10 min!
Så då satte jag mig och grejade lite med datorn igen.

Närmare 20 -tiden så kom Anna och hämtade upp mig så fick det bli till att fara till bowlingen för att träffa JP m.fl. för att gratta honom! Hur kul som helst att kasta lite klot och man kan ju erkänna att det inte var igår man gjorde det heller. (Men eftersom att klockan är över 00.00 nu när jag skriver så kan vissa se det som om det är ny dag, men jag brukar köra med att har man inte lagt sig för kvällen så är det inte ny dag.)
I alla fall, efter bowlingen så for vi hem till JP för att kika lite film samt Purple & Brown, så sjukt kul! Måste youtuba det! Humor på hög/låg nivå, men ack skön humor. Det hanns även med lite Myggan innan det blev dags att fara hemåt.

Sjukt go dag idag + kväll osv. Får hoppas på att fredagen blir lika skön den med!
Pusshe så länge!

14 okt. 2009

Time to say goodnight... Or not

091014

Sova? Naa... min hjärna verkar känna att den inte behöver sömn som alla andra gör, utan den håller mig vaken 24/7 känns det som, men men... Så slog det mig att eftersom att jag är för pigg för att nana så kan jag lika gärna lira lite Halo 2. Viket jag även gjorde men eftersom att jag inte riktigt fattar hur man ska hamna på planet eller vad tusan det är man ska göra så lyckades jag hoppa ur skeppet som jag flög runt i och dog, några gånger. Himla frustrerande och irriterande så jag la ner den verksamheten tills vidare. Så det fick bli till att kika lite film, Maid in Manhattan, som jag förövrigt "kikar" på nu. Dock så verkar jag ha något slags filmminne så jag kommer i princip ihåg vad filmen handlar om, mer eller mindre. Lite irriterande ibland eftersom att varken har köpt, laddat ner eller bränt ut några filmer på ett tag så det får bli till att kika på de filmer som man redan har. Och som du kanske då förstår så kommer jag ihåg vad som händer osv.

Nu (04.50) så är det bara 1.10 h kvar tills jag ska vakna, 2 h kvar tills jag ska upp och 3.40 h kvar tills Erik kommer och hämtar upp mig för att köra mig hem till honom tillsammans med min dumma dator som förövrigt heter Steve.
Så nu kan man ju fråga sig varför han hämtar mig när jag kan ta mig ner på ett annat sätt. Men då ska jag säga dig!
Jag fick inte gå ner, han insisterade på att han skulle hämta upp mig och Steve. Och snäll som jag är så sa jag inte emot. Så det kan gå ^^

Dock så blev det en del som ska bli gjort imorgon, greja med datorn (fast det pillar Erik med), nana lite, arbetsförmedlingen, träna de små och spela biljard/bowling med grabbarna. Och där emellan så ska jag hinna ta mig hem och byta kläder, ev. duscha osv. Det kan bli tight med andra ord, men det ska väl inte vara något hinder för mig. Glömde att jag behöver käka lite mat också. Herregud!
Håller på att läsa "Bitterfittan" också, sjukt rolig bok, it seems. Har dock inte kommit så långt eftersom att jag inte direkt har vart på något läsarhumör, utöver bloggar och annan allmän "skit".
Men nu får det bli till att kika klart på filmen och sen så får vi se vad som kan tänkas hända :D

Cold, it's too damn cold outside!

091013

Kallt! Det har blivit så fruktansvärt kallt nu för tiden så att det är nästan lite skrämmande!

Vad har jag gjort idag då? Jo, serru det ska jag berätta för dig. Jag har varit duktig och städat mitt rum, eller mer plockat i ordning osv, orkade inte släpa fram damsugaren och damsuga, det får helt enkelt bli en annan dag.
Kan ju erkänna att det blev hyfsat bra, fick lite mer struktur på alla mina kläder, har redan gett bort 66% av min garderob, men likt förbannat så har jag för mycket kläder, eller så har jag en förliten garderob... Hmm... Det tåls att tänka på.

Lite senare på kvällen mot 19 -tiden så fick det bli till att gå en promenad runt på Blåsut med Alexandra och Ullis, eftersom att jag inte lyckades med att få med någon till att spela biljard, vilket det troligen blir imorgon, det eller bowling med JP (som fyller 20 år imorgon/idag) och gänget.
Jag passade även på under städningen att försöka fixa lite med (data)burken så att jag kan börja använda den. Fixa = rensa ut det som jag inte vill ha samt ta bort en massa onödiga program och just nu så håller den på att diskdefragmentera sig lite.
Underbart, dock så har jag i princip inga förväntningar på den burken, men man kan ju alltid hålla tummarna för att det ska hjälpa lite...

Imorgon så får det bli till att få skjuts av Erik hem till Erik så att han kan pilla lite med min andra dator, den jag sitter med nu och grejar med. Efter det så får det bli till att traska till Arbetsförmedlingen och försöka få ett papper påskrivet, eftersom att jag totalt hade glömt bort att det är den 10:e varje månad som jag ska dit. Pinsamt! Får kanske bli till att komma på en vit liten fin lögn eller något. Men det ska nog fixa sig ^^
Och nu borde jag egentligen nana eftersom att Erik kommer och hämtar upp mig 8.30(!) Så sju...kt tidigt! Så det får bli till att ställa alarmet på kl 6.00 för att snooza till 7.00 så att jag hinner duscha, fixa mig, plocka ihop allt som jag kan tänkas behöva och vara klar tills 8.30! Jösses Amalia!

Pusshej

12 okt. 2009

Keep up the good work

091012
Jag får erkänna att jag tröttnade på att jämföra min dag med Roswellkaraktärer, känner lite halvt att man måste ha sett Roswell för att förstå helt vad och hur jag menar mer allt och alla. Så det får bli till att återgå till det vanliga skrivandet och hoppas på att jag får ut något bra av det hela.
Så... Vad har jag pysslat med idag då, himla bra fråga, får nog ta och svara på den så gott det går.

Låg och smsade med en viss Erik hela natten tills kl 03 på morgonen då han skulle upp efter 3 timmar till. Stackarn, han måste ha vart hur trött som helst, jag skulle iaf ha varit det. Vad smsade vi om då? Mja, tills en början så var det mer på en skämtsamt nivå, men jag vet inte riktigt hur han lyckades få det att bli jätteseriöst. Men det kan ju vara väldigt gott att prata om det man har på hjärtat med någon som inte vet vad som har hänt, förutom det som märks, vill säga. Så det blev ca 3 timmar med att lätta hjärtat från båda hållen. Kan bara säga att de senare smsen bestod av 6 sidor med bara en massa text per sms. Ganska bra gjort vill jag nog allt säga och det gick hyfsat fort att skriva dom också.

Sen fick det bli till att vakan runt 13 -tiden för att jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-gjorde, men efter allt det där så fick det bli till att duscha eftersom att jag hade ett vagt minne om att jag hade sagt till Anna att "Om det är fint väder imorgon så ska jag banne mig gå ner till stan." Och självklart så råkade vara fint väder, så som sagt; Ta en dusch och sen traska ner till stan, men eftersom att allt och alla ibland känner för att bara gå emot mig så började det självklart(!) regna när jag precis kom utanför dörren och hade låst. Så sjukt irriterande, men jag sa till mig själv att våga inte öppna den satans dörren och gå in och vänta på att det ska lsuta regna. Så det fick till att traska ner i regnet som självklart slutade när jag kom ner till stan, vilket i sig var väldigt gott. Så efter jag var klar på Apoteket så traskade jag vidare hem till Anna för att tjata lite och kika Pilotavsnittet av Roswell, så man får ju hoppas på att det är en till som fastnat för den serien, som förövrigt är en sjukt underbar och go serie att kika på!
Efter lite Roswell kikande så fick det bli till att säga hejdå till Anna och traska vidare hem till Erik för att hämta min cykel samt låna Halo 2 (tv-spel till Xbox + 360). Passade även på att möblera om lite i hans säng för att kunna kika på när han och Henke lirade Halo. Aningen kul, men mest sövande. Men det hann inte gå lång tid innan det fick bli till att bege sig hem i kylan. Det är sjukt vad snabbt det blir kallt nu alltså!
Gott att han har en ny jacka som är sjukt varm, men som inte är in vinterjacka, en mer all-around jacka som man säger på ren svenska.

Jag säger då bara: Den där satans bron! Så fort det blåser lite så är det ett smärre helvete att cykla upp för den, och eftersom att jag och "min" nuvarande cykel inte kommer så bra överens så blir det mer av ett helvete. då min cykel är utlånad till William som befinner sig i Skara.
Jag måste verkligen ta till baka min cykel snart innan jag får för mig något dumt som att slänga ner den andra cykeln över bron, vilket i sig är Väldigt dumt då det inte är min cykel, utan mina kusiners cykel. Så om jag nu mod all förmodan skulle få för mig att göra något sådant dumt så Måste jag ju köpa en ny cykel till dom. Så då är det ju lättare att bara ta tillbaka sin riktiga cykel!

När jag väl kom hem så fick det bli till att leka mästerkock, vilket alltid är lyckat. Sen så fick det bli till att fixa lite med den satans datorn, som förövrigt heter Steve, och efter Steve så fick det bli till att lira Halo! Så sjukt längesen och så sjukt underbart spel! Alla borde ha spelat Halo innan dom dör!
Dock så blev jag så trött att jag stensomna och nu sitter jag vid datorn igen. Förvisso efter lite kikande på tv och bullätande samt smsande med Erik.
Och eftersom att jag var smart nog att lägga mig och sova i ca 2 timmar så får det nog bli till att lira lite Halo så att man blir trött i ögonen och somnar.

11 okt. 2009

The day after before

091010 - 091011

Lördag

Idag fick det bli till att fara till Överby med Anna efter lite om och men, dvs fixa en bil. Men efter lite telefonsamtal osv så fick det bli till att skynda sig lite. En snabbis till Stadium för att köpa en jacka som jag hittade dagen innan, men eftersom att jag är så otroligt smart så frågade jag min käre far om han kunde tänka sig att sponsra jackan, vilket han kunde tänka sig.
Efter jackan så fick det bli till att traska omkring lite i olika affärer och ta vara på den lilla tiden som vi hade på oss.

Efter överby så fick det bli till att kika en massa Roswell i väntan på att Anna skulle ringa och säga när vi skulle kila ner till Carina's för att spela lite biljard med JP och grabbarna.
Efter biljarden så drog vi hem till Henke för att tjata lite som sedan ledde till skinkrulle och ölspel :D Himla kul kväll!
"Lite" senare på natten så traskade JP, Anna, Erik och jag iväg hem till Martin, förutom Anna som vi lämnade av hemma hos sig. Väl hemma hos Martin så fick det bli lite mer tjatande för att senare dra hem till Eriks lägenhet.
Där det blev till att ligga å tjata lite, JP stod för det mesta, himla trevligt. Men framförallt mysigt att somna bredvid en som ligger sked med en och bara är allmänt skön och go!

Söndag

Vaknade vid 13 -tiden av att det var sjukt varmt, tre som delar säng, alla varma som element, två täcken och två kuddar och musik som väcker en med jämna mellanrum. Underbart! Faktiskt ganska, om jag får säga det själv, i alla fall att vakna upp bredvid någon som håller en i handen och kramar en med den andra armen.
I do miss the times...
Men efter lite gosande och mysande så fick det bli till att vakna på riktigt och slappa. Under slapp-tiden så slog det mig att Erik hade lovat att göra frukost till JP och mig så det fick bli till att fara till Kvantum för att införskaffa lite frukost bestående av: Nybakad limpa med ost på, någon märklig men god juice, kokta ägg, ost och bacon. I vanliga fall så brukar jag inte äta frukost, men herre min skapare vad gott det var! M m mmm...!!!
Under tiden så fick det bli till att kika lite tv och man kan lätt säga att vi fastnade för Vem vet mest eller vad programmet heter. Aningen kul samt irriterande vill jag lov. Hur kan folk veta allt så fort? Galenskap, en annan var ju glad om man hade rätt på en fråga eller två.
Kan meddela att jag även hann med att nana lite lätt innan det blev dags för oss att fara hemåt. Gentleman som Erik är så fick jag skjuts hem så det får bli till att traska ner för att hämta cykeln... men det får bli ett annat blogginlägg.

10 okt. 2009

"Tyvärr, vi har inga munkar men vi har donuts"

091009 - Alex Whitman (Colin Hanks)Säsong 1 & 2

Alex Whitman är tills en början Liz och Marias bästa kompis. Han är en som dom kan berätta allting för, han är en som skulle göra vad som helst för den som har fått hans tillit. Han ger till och med blod till Max när han hamnar på sjukhus efter att Max och Liz vejat för en häst. Och eftersom att Max är utomjording så ser hans blodceller inte ut som dom gör för människor.
Alex gör som sagt detta utan att veta att han räddar livet på Max och troligen Isabel och Michael, men självklart så vill han veta sanningen om varför han gjorde det. Men det är varken Liz eller Marias sak att berätta så Alex tröttnar och "säger upp" vänskapen mellan dem tills han får reda på sanningen.
Och i slutet av säsong 1/början på säsong 2 så får han reda på hur det ligger till och ansluter sig till gruppen.

Som jag redan har beskrivit så är Alex en sån person som man vill ha som vän, han är smart, lojal och rolig. Precis som mig, fast jag är det i mindre skala ;D

Eric och jag hade bestämt att vi skulle ses idag så efter lite om och men så bar det av till Överby för att träffa Anna och Lisa (eric's tjej). I väntan på att folket skulle komma så satte vi oss i Etage huset och tog oss en liten fika, kaffe i Erics fall och cola i mitt fall, så det blev till att lätta hjärtat lite och ha allmänt roligt, som man har med Eric.
I väntan på de andra så fick det bli t ill att traska omkring lite vilket ledde till att jag stötte på min kusin som jag inte träffat på ett bra tag nu. Underbart roligt, efter det så fick det bli till att möta upp Lisa som hade kommit med bussen för att även hänga på Anna som kom traskande.

And then! Affärer; Din sko, Gina Tricot, H&M, Callings (eller vad dom heter), Stadium osv. Fast Stadium är förvisso en mycket bra affär, finns något till alla, mer eller mindre. Anna hittade en snygg jacka som hon köpte och även jag hittade mig en fin jacka som jag senare fick far till att sponsra, underbart när ens föräldrar känner sig rika och mer än gärna delar med sig av sin rikedom.

Men nu till själva saken: Donken, hur borta bör man vara för att få jobba i kassan på Donken? Och om du som läser detta nu mot förmodan skulle jobba på Donken och stå i kassan så ta inte illa upp. (Kanske lite svårt med tanke på hur jag formulerade mig...) I alla fall, jag sa att jag ville ha en: Chicken Jr, mellan milkeshake med jordgubbssmak och en munk. Killen i kassan kollar på mig som om jag vore född på en annan planet. Jag ser frågande på honom, säger att det är den saken ovanför morotskakan på bilden. Han kollar upp, kollar på mig och ser helt jävla borta ut. Under tiden så läser jag igenom vad det står på tavlan, det står Donut, så då säger jag "en Donut". Och han skiner upp som om han precis har fått en uppenbarelse och ränner iväg för att hämta en.

Men hallå!!! Munk = Donut, Donut = Munk, Munk på engelska är donut och Donut på svenska är munk! Hur jävla svårt ska det vara?! Jag blir galen, det är precis som när mor min skulle ha en cheesburgare (på ett gatukök någonstans i Sverige) bara det att hon säger ostburgare, vilket i sig är helt rätt för att Cheeseburgare = ostburgare på svenska. Men hon i kassan och han på donken måste vara släkt eller något för då kläcker hon ut sig att dom inte har några ostburgare och då frågar min mor vad dom har för burgare. Då, då kläcker hon; vi har cheeseburgare osv. HALLÅ eller! Ska man skratta eller gråta liksom?!
"Tyvärr men vi har inga ostburgare, men vi har cheeseburgare" du fattar ju själv hur otroligt sjukt och korkat det låter... Do'h!

Nu lite fakta om:

Colin Hanks
Född 1977-11-24 Sacramento, California
Colin har en av huvudrollerna i Get over it innan han fick rollen som Alex i Roswell, som var hans genombrott. Efter Roswell så ser vi honom i Orange County och i gästroller i bl.a. The OC och i Numb3ers.
Som de flesta kanske anat så är Colin son till Tom Hanks, men jag tror inte att Tom har hjälpt sin son speciellt mycket, förutom att kanske komma in filmvärlden.

9 okt. 2009

Maxwell

091008 - Max Evans (Jason Behr). Ibland kan man inte låta bli att känna sig som Max Evans, som om allas problem hänger på ens axlar och vilket beslut man än tar så kommer eller så går allt åt skogen.

Max Evans, bror till Isabel Evans, 50/50, hälften människa, hälften utomjording. Född till kung på sin hemplanet och född till ledare av Isabel, Michael Guerin och Tess.
Eftersom att dom bor i Roswell, New Mexico där UFO kraschen in träffade 1949. Som du kanske redan har räknat ut såöverlevde Max, Isabel, Michael och Tess kraschen tack vare att dom inte var födda än, utan dom föddes ca 40 år senare. (Och hur de överlevde kraschen är en annan historia.)

Tillbaka till början; Man skulle kunna säga att Max är en Dramkung, vad han än gör så blir det drama av allt. Som den dagen Liz blir skjuten och han bestämmer sig för att rädda henne. Eller som när han bestämmer sig för att det är för farligt för Liz att vara tillsammans med honom, eftersom att det finns så många fiender som är ute efter honom och de andra 3. Speciellt FBI, Aliens Hunters.
Så med andra ord, allt och alla som har med Max att göra hamnar i D R A M A!

Och drama är väl det som det har funnits mest av för tillfället. Som en kompis sa: Drama är kul så länge man inte är med själv, och det stämmer! För drama suger, framförallt om det är den "vanliga" draman, pojkar/tjejer och kärlek.
Som de flesta i min närvaro vet så har William inte vart den roligaste att ha och göra med. Och varför? Jo för att han "aldrig" kunde bestämma sig för hur han ville ha det. Ena dagen så kunde det vara puttinuttigt medans andra dagen kändes det som om om han inte viste vem man var. Fram och tillbaka, tillslut tar det knäcken på en, och inte fick man något svar på om hur han ville ha det. Precis som om han inte visste det själv, men hur i hela friden skulle jag då kunna fortsätta med mitt liv?
Det var som om han ville äta kakan men samtidigt ville ha kvar den, och som om det inte var mog med det så ville han mummsa på kakorna bredvid.
Drama, drama drama...

Tack gode gud för att man har kompisar som an kan prata med och som håller med en och som förstår precis hur man känner, för vad hade man gjort utan kompisar? Svaret på den frågan är något som nästan alla vet men som man inte vill tänka på, så jag tänker inte säga det. Jag vet bara att när man har fått sin dos av drama så vill man bara att det ska gå över så att man kan börja leva livet som vanligt.

Och nu lite fakta om:

Jason Behr
Född: 1973-12-30 Minneapolis, Minnesota
Jason har haft gästroller i bl.a. Buffy och Vampyrerna samt 7th Heaven innan han slog igenom som Max Evans i Roswell. Efter den rollen så kan vi se honom i The Tattoist och Skinwalkers och i The Grudge m.fl.

Is It True?

Falling out of a perfect dream
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you, did you tell me you would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn't really do this
You would be my friend
One of us is lying
There's no use to trying, only to pretend

7 okt. 2009

The Toy House

091004 - The toy house säsong 1 ep. 11 Kyle Valenti

Men först lite fakta om Kyle Valenti.
Kyle är son till sheriffen Jim och i början av serien dejtar Liz Parker. Kyle är som de flesta andra tonårspojkar i serier, den kanske inte allt för snygga killen, men den populära som är bland de bästa i skollaget. I hans fall så handlar det om basket.
Men från det att Liz blir skjuten och räddad av Max så börjar han sakta men säkert inse att deras "sommarflirt" mer eller mindre är dömd till att misslyckas.

Kyle Valenti (Nick Wechsler)har en viktig basketmatch och när han springer för att göra poäng så ser/hör han Liz som står på sidan och hejar som en galning på honom, vilket gör att han blir ofokuserad och ramlar och stukar foten.
Undertiden så står Max Evans, Isabel Evans och Michael Guerin på sidan om och diskuterar om hur vidare Max och Isabel ska berätta för sin mor(adoptivmamma) eller inte om att dom bara är 50% människor och 50% alien.
Men när matchen är slut så bestämmer sig Liz för att gå över till Kyles för att lämna en paj och lite matte anteckningar.

Saken är den att jag hade sovit över hos Basti (från lördag kväll till tidigt på söndag morgon)eftersom att jag inte fick fara hem för honom. Men det jag ville komma till var att jag skulle ner till Götet (Gbg) och spela 7-manna rugby turnering. Som de flesta vet så är min vänstra fot lite elak mot mig så jag funderade mest på om den skulle hålla för att spela med, speciellt 7-manna eftersom att det är mer intensiv rugby.
Vilket den förövrigt gjorde, och vi kom 3:a av kanske 5 lag. Alltid något.

Som sagt så vann vi inte men tredje priset va inte till att misströsta!
Me to know, you to finde out! ;)

Nu lite fakta om:

Nick Wechsler
Född 1978-09-03 Albuquerque, New Mexico
Nick har haft gästroll i Cold Case, Terminator: The Sarah Connor Chronicles och Lie to me m.fl.
Men det var rollen som Kyle Valenti, son till sheriffen i serien som han slog i genom.